دوستان این Longlegs نسخه پرده اش کیفیتش خوبه ؟ ارزش دیدن داره ؟؟
کیفیت خوبش کی میاد ؟
کیفیت خوبش کی میاد ؟
درود بهت. دو تا مدل کیفیت پردهای داره که یکیش تقریبا خوبهدوستان این Longlegs نسخه پرده اش کیفیتش خوبه ؟ ارزش دیدن داره ؟؟
کیفیت خوبش کی میاد ؟
شاید چون همون دهه ایده های نو متولد شد و بعد از یک پیک اوج گرفتن دیگه ایده ها تموم شدن حداقل برای انسانها.نمیدونم فیلم های دهه نود چه جادویی داشتن که دنباله هاشون با تمام زرق و برقشون اون لذت رو به آدم نمیدن.
دیروز Twisters رو میدیدم ، همه چیز سرجاش بود ، اما بازم تاثیرگذاری فیلم اول رو نداشت.
حتی هنوزم فکر میکنم جلوه های ویژه اون فیلم و تعلیقش بهتره.ژوراسیک ها ، ترمیناتور ها ، بیگانه ها و گردبادها و ... واقعا جاشون همون دهس.هرچی میسازن بازم اونا بهترن..
بخاطر حذف جنبه ی هنری از سینماست، و چیزی که جایگزین شده است فروش بیشتر برای تحقق هر چه بیشتر وجه ی سود آوری است. یک زمانی فیلم هایی ساخته می شد که در عصر خود مورد توجه قرار نمی گرفت اما بعد از سالها ارزش هنریشان آشکار می شد، چنین فیلم هایی دیگر ساخته نمی شوند، و فیلم های پاپ کورنی جایگزین شده اند. و این حاصل یک فرو پاشی فرهنگیست.نمیدونم فیلم های دهه نود چه جادویی داشتن که دنباله هاشون با تمام زرق و برقشون اون لذت رو به آدم نمیدن.
دیروز Twisters رو میدیدم ، همه چیز سرجاش بود ، اما بازم تاثیرگذاری فیلم اول رو نداشت.
حتی هنوزم فکر میکنم جلوه های ویژه اون فیلم و تعلیقش بهتره.ژوراسیک ها ، ترمیناتور ها ، بیگانه ها و گردبادها و ... واقعا جاشون همون دهس.هرچی میسازن بازم اونا بهترن..
فیلم های دهه 90 اصلا فارغ از ایده ها به نظرم حس حال زندگی میدادشاید چون همون دهه ایده های نو متولد شد و بعد از یک پیک اوج گرفتن دیگه ایده ها تموم شدن حداقل برای انسانها.
اتفاقا من شروع کردم به دیدن فیلم های اون دهه. یعنی من یه فیلم پیدا نمیکنم که فاقد ایده نو باشه حتی برای این زمان که دارم میبینمشون بازم ایده از سر و روی فیلم میباره و انگار فیلم تازه ای میبینم جالبه که بعضیاشون رو شاید ده سال پیش یکبار دیدم ولی الان که دوباره میبینمشون انگار کلا با چیزی که ده سال پیش دیدم فرق کرده. یعنی فیلمی میساختن که برای تمام سنین حرف برای گفتن داشت.
همون تام و جری کلاسیک رو مثال میزنن که از بچه 5 ساله تا پیرمرد 90 ساله میتونن ببیننش چون همچین هنری برای پسند همه سنی ساخته شده.
تمام زیبایی آلن دولن به حرف نزدن زیادش تو فیلم هاش بودUnpopular Opinion: آلن دولن، یکی از اووریتدترین بازیگر سینما؛ پنج یا شش فیلم ازش دیدم و هیچ کدوم برای من جذاب نبودند؛ حتی ساموراییاش!
اوورریت؟Unpopular Opinion: آلن دولن، یکی از اووریتدترین بازیگر سینما؛ پنج یا شش فیلم ازش دیدم و هیچ کدوم برای من جذاب نبودند؛ حتی ساموراییاش!
اوورریت؟
این که ی بازیگر بین مردم بی نهایت محبوبه چ ربطی به اورریت بودن داره.
کسی نگفته الن دولن خدای بازیگریه ، مثل این میمونه که بگی تختی خیلی اورریته چون مدال هاش خیلی هم چیز خاصی نیستن.
فیلم های دهه 90 اصلا فارغ از ایده ها به نظرم حس حال زندگی میداد
حس طلایی نور خورشید
ماشین امریکایی
رویا امریکایی
دخترهای زیبا و جذاب
همین الان تریلر فیلمی به اسم 1992 ببین ، مثلا دهه 90 هستش ولی اصلا خیلی چرکه
و از همه مهمتر اکثر تخریب ها واقعی یا داخل استدیو (سوله) یا کوچک شده با ماکت بودن
الان که رسما cgi
هرچقدر هم cgi واقعی باشه بازم هیچی شبیه به واقعیت نمیشه
فراستیم از اول فراستی نبود ، در کل حواست به خودت باشهمسعود فراستی «بریکینگ بد» رو یک آشغال بولدشده با دوربین روی دست افتضاح خطاب میکنه؛ اما من «بریکینگ بد» و به خصوص هشت قسمت پایانی سریال را «بهترین چیزی که تا حالا انسان به خودش دیده» خطاب میکنم. منو با هر کسی مقایسه نکن!