homayoon k2 کاربر سایت Apr 21, 2024 #61,846 دُرافشانی نخبگان روزنامه نگاری EA «تلماسه» پیشبینی حضور اسلام در 20 هزار سال آینده Reactions: |PREDATOR|, reactor, fire emblem و 22 کاربر دیگر
D@SHR3ZA کاربر سایت Apr 22, 2024 #61,847 چقدر خوبه این ددپول و ولورین watch?v=73_1biulkYk تریلر جدیدش : Reactions: |PREDATOR|, Irisviel Ackerman, Tatsumaru و 9 کاربر دیگر
SΛDrA-HhH کاربر سایت Apr 22, 2024 #61,848 نوشته شده توسط homayoon k2: دُرافشانی نخبگان روزنامه نگاری EA «تلماسه» پیشبینی حضور اسلام در 20 هزار سال آینده بیشتر... البته حماقت بشر از اول تاريخ همراهش بوده واقعا احتمالش هست. Reactions: fire emblem, i am dead, TheGodfather and 1 other person
نوشته شده توسط homayoon k2: دُرافشانی نخبگان روزنامه نگاری EA «تلماسه» پیشبینی حضور اسلام در 20 هزار سال آینده بیشتر... البته حماقت بشر از اول تاريخ همراهش بوده واقعا احتمالش هست.
homayoon k2 کاربر سایت Apr 23, 2024 #61,849 از اونجایی که سرعت اینترنت من خیلی زیاده...احساس میکنم گاهی هیتلرینگ رو جا میزاره یوتیوب بازم بدون فیلتر شد
از اونجایی که سرعت اینترنت من خیلی زیاده...احساس میکنم گاهی هیتلرینگ رو جا میزاره یوتیوب بازم بدون فیلتر شد
NightKing کاربر سایت Apr 23, 2024 #61,850 نسخه web-dl فیلم Monkey Man اومده Reactions: fire emblem, i am dead, THE BEST BOY و 2 کاربر دیگر
jj191 کاربر سایت Apr 24, 2024 #61,852 متاسفانه فیلم ماتریکس 5 هم در راه است Reactions: RealMadrid C.F., i am dead, blak و 2 کاربر دیگر
NaRiiMaN Equality is a Utopian Fantasy ناظم انجمن Apr 24, 2024 #61,853 Reactions: 56_io, Dinosaur, N-I-M-A و 40 کاربر دیگر
NaRiiMaN Equality is a Utopian Fantasy ناظم انجمن Apr 26, 2024 #61,854 دوستان این ۲ تا فیلم هیچ ارتباطی به هم ندارن، درسته؟! Reactions: graywolf, ShahryR, RealMadrid C.F. و 6 کاربر دیگر
Disney 23 کاربر سایت Apr 26, 2024 #61,855 نوشته شده توسط NaRiiMaN: دوستان این ۲ تا فیلم هیچ ارتباطی به هم ندارن، درسته؟! View attachment 335435 View attachment 335436 بیشتر... بزرگترین ارتباطشون اینه که هر دو سر کارین Reactions: SOAP MACTAVISH, graywolf, RealMadrid C.F. و 6 کاربر دیگر
نوشته شده توسط NaRiiMaN: دوستان این ۲ تا فیلم هیچ ارتباطی به هم ندارن، درسته؟! View attachment 335435 View attachment 335436 بیشتر... بزرگترین ارتباطشون اینه که هر دو سر کارین
Changed_Man 50 کاربر سایت Apr 26, 2024 #61,856 کسی میدونه چرا نسخه باکیفیت the boy and the heron نمیاد در حالی که ماه ها است بلوری ریلیز شده؟
Evil ||| ǝʌıןɐ ןןıʇs ɯ,ı ||| کاربر سایت Apr 26, 2024 #61,857 نوشته شده توسط Disney 23: بزرگترین ارتباطشون اینه که هر دو سر کارین بیشتر... فیلم جنگیر پاپ خوب بود. این رو بیشتر از جنگیر 2 خوشم اومد که مزخرف به تمام معنا بود چرا راسل کرو زده کار جنگیری Reactions: bayern_vahid and Disney 23
نوشته شده توسط Disney 23: بزرگترین ارتباطشون اینه که هر دو سر کارین بیشتر... فیلم جنگیر پاپ خوب بود. این رو بیشتر از جنگیر 2 خوشم اومد که مزخرف به تمام معنا بود چرا راسل کرو زده کار جنگیری
Silent Storm کاربر سایت Apr 26, 2024 #61,858 نوشته شده توسط Changed_Man 50: کسی میدونه چرا نسخه باکیفیت the boy and the heron نمیاد در حالی که ماه ها است بلوری ریلیز شده؟ بیشتر... فک کنم تیرماه میاد. Reactions: RealMadrid C.F., vet.miladh, i am dead و 2 کاربر دیگر
نوشته شده توسط Changed_Man 50: کسی میدونه چرا نسخه باکیفیت the boy and the heron نمیاد در حالی که ماه ها است بلوری ریلیز شده؟ بیشتر... فک کنم تیرماه میاد.
m.a.t کاربر سایت Apr 26, 2024 #61,859 نوشته شده توسط Changed_Man 50: کسی میدونه چرا نسخه باکیفیت the boy and the heron نمیاد در حالی که ماه ها است بلوری ریلیز شده؟ بیشتر... تا جایی که میدونم بلوری منتشر نشده. فیلم بعد از جوایزی که برد دوباره رفت روی اکران و برنامه اکرانش در نقاط مختلف جهان هم خیلی پیچیده بوده. در نتیجه اومدنش خارج از پخش سینمایی طولانی شده. تاریخ رسمی انتشار خونگی ۱۳ تیر اعلام شده Reactions: graywolf, fire emblem, vet.miladh و 3 کاربر دیگر
نوشته شده توسط Changed_Man 50: کسی میدونه چرا نسخه باکیفیت the boy and the heron نمیاد در حالی که ماه ها است بلوری ریلیز شده؟ بیشتر... تا جایی که میدونم بلوری منتشر نشده. فیلم بعد از جوایزی که برد دوباره رفت روی اکران و برنامه اکرانش در نقاط مختلف جهان هم خیلی پیچیده بوده. در نتیجه اومدنش خارج از پخش سینمایی طولانی شده. تاریخ رسمی انتشار خونگی ۱۳ تیر اعلام شده
Origami 2008 عضو تحریریه Apr 26, 2024 #61,860 نوشته شده توسط NaRiiMaN: دوستان این ۲ تا فیلم هیچ ارتباطی به هم ندارن، درسته؟! View attachment 335435 View attachment 335436 بیشتر... هیچ ارتباطی نداره؛ اینجا راسل کرو یک بازیگر کهنهکاره که جن میره تو وجودش. گویا این فیلم با تاخیر سهساله در سینماها اکران میشه. Reactions: Evil, TheGodfather and NaRiiMaN
نوشته شده توسط NaRiiMaN: دوستان این ۲ تا فیلم هیچ ارتباطی به هم ندارن، درسته؟! View attachment 335435 View attachment 335436 بیشتر... هیچ ارتباطی نداره؛ اینجا راسل کرو یک بازیگر کهنهکاره که جن میره تو وجودش. گویا این فیلم با تاخیر سهساله در سینماها اکران میشه.