Movie Center

tumblr_143ef738bb7acc5b344300f6093b898d_95c06a95_540_0c13.gif

پور تینگز خدای خنده بود :))
کل فیلم یک طرف مارک رافالو یک طرف .
لانتیموس هم از حق نگذریم تمام زوایای اما استون رو به تصویر کشید دستت درد نکنه دلاور.
پروداکشن دیزاین این فیلم وافعا فوق العاده بود. فیلم برداریش هم به همون نحو بینظیر بود . این لنز فیش آی هم دیگه شده امضای یورگوس .
قسمت لیسبون و معماریش منو یاد بایوشاک اینفینایت انداخت نمی دونم چرا.
tumblr_a161bed6ac292c8a17061958ac675ee0_37c3512d_540_788b.gif

tumblr_4fd29a47b0d41614c7b58915db6d682e_065191f2_540_7sp9.gif

tumblr_80dc356589fbdbef99fbb65a8654891b_39f3d38f_540_sbuf.gif

آخرین ویرایش:
من چند سال پیش بصورت کاملاً اتفاقی با فیلم لابستر لانتیموس رو شناختم.
همون موقع از افکار مریضش خوشم اومد. ناخوداگاه منو یاد پازولینی و فون تریر و هانکه میندازه.
همه‌ی فیلم‌هاش رو دیدم و خوشحالم امروز به جایگاهی رسیده که بازیگرهای تراز اول دارن باهاش کار می‌کنن و هنوز اون دیوونگی رو میشه توی کاراش دید.
اما ناگفته نمونه؛ چون بودجه‌ی بیشتری دارن فیلماش دیگه اون پروداکشن مینیمالیستی رو ندارن(بخصوص در دو مورد آخر)
اگه احیاناً فیلمی ازش ندیدید؛ پیشنهادم اینه بشینید یه بار کشتن گوزن مقدس رو ببینید.
(یادمه این فیلم رو به سه تا از دوستام که توی خوابگاه بودیم معرفی کردم. آخرای شب نشستن به تماشا و من خوابیدم. فردا صبح که بیدار شدم هر سه تاشون به من فحش می‌دادن که این چی بود معرفی کردی!=)))

داشتم فکر میکردم اگه یک حق انتخا داشتید بین سری
James Bond و Mission Impossible
کدوم رو انتخاب میکردید و چرا ؟
من MI چون اکشن جذاب تری داره و تام کروز بیشتر به دل میشینه. :D
البته هنوز آخریه رو نتونستم ببینم.

داشتم فکر میکردم اگه یک حق انتخا داشتید بین سری
James Bond و Mission Impossible
کدوم رو انتخاب میکردید و چرا ؟
بنظرم James Bond تاریخ مصرفش گذشته! هیج جاسوسی توی دنیا دیگه اینطور رفتار نمیکنه.:دی

تنها چیزی که به جیمز باند نمیومد ، فاز خانواده داری و این داستانا بود.
ولی انصافا اکشن های تام کروز واقعا هنوز خوبن با وجود این همه CGI و این صحبتا هنوزم اینا بدلکاری میکنن یا حتی خودش . واقعا خودشو وقف این داستان کرده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or