فکر کنم @Kurt117 عضو ارشد هیئت ژوری اسکار میبود، الان به تمام فیلمهای کرهای، ژاپنی، کرهای-ژاپنی، ژاپنی-کرهای، آمریکایی-کرهای، ژاپنی-آمریکایی چینی یا محصول مشترک چین-کره-ژاپن اسکار Best Picture رو میداد.
فکر کنم @Kurt117 عضو ارشد هیئت ژوری اسکار میبود، الان به تمام فیلمهای کرهای، ژاپنی، کرهای-ژاپنی، ژاپنی-کرهای، آمریکایی-کرهای، ژاپنی-آمریکایی چینی یا محصول مشترک چین-کره-ژاپن اسکار Best Picture رو میداد.
باب ایگر، مدیر عامل دیزنی می گوید که فیلم های این شرکت بیش از حد بر پیام رسانی متمرکز شده اند Disney CEO Bob Iger says company's movies have been too focused on messaging
باب ایگر، مدیر اجرایی، روز چهارشنبه گفت که دیگر تحمل نخواهد کرد که شرکا و تیم خلاق شرکتش پیامرسانی را به داستان سرایی ترجیح دهند.
«اول باید سرگرم شویم. این در مورد پیام نیست."
یه فکت جالب :
آرون تیلور جانسون با ایوان پیترز تو kickass هم بازی بودن و نقش رفیق فاب هم رو بازی کردن و اگه اشتباه نکنم عشق کتابای کمیک بودن.
بعدا یکی کوئیک سیلور دنیای مارول شد
یکی دیگه کوئیک سیلور دنیای ایکس من
خوب بودا، فقط امیدوارم مانسترای بیشتر با ظاهر متفاوت هم ببینیم! همشون فک و فامیلای کونگ نباشن به نظر میاد تمرکز اصلی رو گذاشتن رو مانسترا و این خوبه. حالا ببینیم چی میشه. داداشمون گودزیلا هم خیلی باحال بود قیافش. اون آخرش که ۲تایی با هم دارن میدوئن قطعا میم خفنی خواهد شد کلا یه جاهایی از تریلر نمیدونم چرا حس شرک میداد
این the creator دیگه چی بود ! حیف جلوه های ویژه به این خوبی تو این فیلم داغون .
خیلی تلاش کردم وسطش نخوابم اما بازم خوابم برد و دوباره ادامه اش رو بعد خواب دیدم .
از گرت ادواردز بیشتر از اینا انتظار داشتم .
واقعا چندساله یک سای فای خوب نداشتیم . چقدر دلم تنگ شده واسه یک چیزی مثل اینتر استلار یا edge of tomorrow.
نسخه ی دیجیتال و سکسی فیلم تحسین شده ی
Killers of the Flower Moon
با بازی لئوناردو دیکاپریو و رابرت دنیرو و به کارگردانی مارتین اسکورسیزیِ اومد!
ᴡᴇʙ-ᴅʟ
ɪᴍᴅʙ: 8.0/10
ʀᴏᴛᴛᴇɴ ᴛᴏᴍᴀᴛᴏᴇꜱ: 93%