Movie Center

اقا لطفا چند تا فیلم درست و حسابی کمدی معرفی می کنید (فیلم هایی که در سایت ها نوشته به سلیقه من جور نیست و اصلا خندم نمی گیره)

فیلم های کمدی که دوست داشتم (کلیک، horrible bosses، نهنگ عنبر، pk، دیکتاتور بزرگ، بد بویز 1،هتل بزرگ بوداپست، گوشواره، Paddington و ...)
فیم های معروفی که اصلا خوشم نیومد (احمق و احمق تر، بیمار بزرگ، Groundhog Day، The Big Lebowski، The Hangover، و...

فیلم کره ای یا هندی خوب هم داشتید که واقعا ارزش وقت گذاشتن داشته باشه ممنون میشم

اگر چند تا سریال خوش ساخت هم بگین که کمدی یا هیجانی باشه ممنون میشم سریال های ریتم کند خوابم می گیره !

سریال های مورد علاقه ام فرندز، فرار از زندان، وایکنیگ ها، موش، همه ما مرده ایم، و ...
سریال هایی که به سرعت برام تکراری شدند و رها کردم: مرده های متحرک، گامبی وزیر، دیدن، و...

View attachment dewV9L9lPWSQNcrE.mp4
Sad Tobey Maguire GIF

در مورد فیلم Dune و تیزر جدیدی که اخیرا پخش شده،بنده دو بار پارت اول رو دیدم و تیزرهای پارت دوم رو هم چندین بار تماشا کردم،نمی دانم این فیلم چه چیزی کم دارد ولی هر چقدر هم تلاش کرده اند که بتوانند فضای کتاب رو به خوبی در بیاورند به نظرم موفق نشده اند.البته انصافا مشخص است برای فیلم هزینه زیادی هم شده است و برخی از سکانس ها هم عالی است ولی کلیت فیلم اصلا نزدیک هم به اون چیزی که کتاب توصیف می کند نیست.با توجه به سبک نگارش کتاب و اینکه فیلم تقریبا تفاوت چشم گیری با کتاب ندارد(به جز یک سری تغییرات جزیی) عجیب هست که نتیجه کار اون چیزی که بنده فکر می کردم در نیامده است.البته قطعا خیلی ها از این فیلم لذت برده اند و نقدهای مثبت فراوانی هم دریافت کرده است و خودم هم سعی دارم پارت دوم رو با یک دیدگاه متفاوت نگاه کنم تا بتوانم از فیلم بیشتر لذت ببرم.ولی قبل از دیدن پارت اول در ذهنم فیلمی تداعی می شد که تا سال ها ماندگار باشد ولی متاسفانه برای من اون چیزی که انتظار داشتم نبود.

در مورد فیلم Dune و تیزر جدیدی که اخیرا پخش شده،بنده دو بار پارت اول رو دیدم و تیزرهای پارت دوم رو هم چندین بار تماشا کردم،نمی دانم این فیلم چه چیزی کم دارد ولی هر چقدر هم تلاش کرده اند که بتوانند فضای کتاب رو به خوبی در بیاورند به نظرم موفق نشده اند.البته انصافا مشخص است برای فیلم هزینه زیادی هم شده است و برخی از سکانس ها هم عالی است ولی کلیت فیلم اصلا نزدیک هم به اون چیزی که کتاب توصیف می کند نیست.با توجه به سبک نگارش کتاب و اینکه فیلم تقریبا تفاوت چشم گیری با کتاب ندارد(به جز یک سری تغییرات جزیی) عجیب هست که نتیجه کار اون چیزی که بنده فکر می کردم در نیامده است.البته قطعا خیلی ها از این فیلم لذت برده اند و نقدهای مثبت فراوانی هم دریافت کرده است و خودم هم سعی دارم پارت دوم رو با یک دیدگاه متفاوت نگاه کنم تا بتوانم از فیلم بیشتر لذت ببرم.ولی قبل از دیدن پارت اول در ذهنم فیلمی تداعی می شد که تا سال ها ماندگار باشد ولی متاسفانه برای من اون چیزی که انتظار داشتم نبود.
دیروز یه مصاحبه از ربکا فرگوسن (بازیگر) خوندم. گفته بود نسخه اول در قیاس با نسخه دوم هیچه!
حالا باید منتظر بود...
من خودم نسخه اول رو خیلی دوست داشتم، امیدوارم نسخه دوم واقعاً بهتر باشه...

• Like
Reactions: Philip Marlowe

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or