SiminSecret
کاربر سایت
آخرین ویرایش:
نه اینا آدرس های دیگشهاینا سایتشون https://rarbg.to بود الان عوض کردن؟ سر کاری نباشه یکی درست کرده باشه
این سایت از خیلی وقت پیش فعال بود و یجورایی کلون rarbg هست و ربطی به تیم اصلی نداره.
دلیلش ظاهرا نمایش یه نقشه تو فیلم بوده که مطلوب دولت ویتنام نبوده.دلیلش چی بوده؟
میشه لطف کنین بگین این چه فیلمیه یا مستنده؟
دیروز یه مصاحبه از ربکا فرگوسن (بازیگر) خوندم. گفته بود نسخه اول در قیاس با نسخه دوم هیچه!در مورد فیلم Dune و تیزر جدیدی که اخیرا پخش شده،بنده دو بار پارت اول رو دیدم و تیزرهای پارت دوم رو هم چندین بار تماشا کردم،نمی دانم این فیلم چه چیزی کم دارد ولی هر چقدر هم تلاش کرده اند که بتوانند فضای کتاب رو به خوبی در بیاورند به نظرم موفق نشده اند.البته انصافا مشخص است برای فیلم هزینه زیادی هم شده است و برخی از سکانس ها هم عالی است ولی کلیت فیلم اصلا نزدیک هم به اون چیزی که کتاب توصیف می کند نیست.با توجه به سبک نگارش کتاب و اینکه فیلم تقریبا تفاوت چشم گیری با کتاب ندارد(به جز یک سری تغییرات جزیی) عجیب هست که نتیجه کار اون چیزی که بنده فکر می کردم در نیامده است.البته قطعا خیلی ها از این فیلم لذت برده اند و نقدهای مثبت فراوانی هم دریافت کرده است و خودم هم سعی دارم پارت دوم رو با یک دیدگاه متفاوت نگاه کنم تا بتوانم از فیلم بیشتر لذت ببرم.ولی قبل از دیدن پارت اول در ذهنم فیلمی تداعی می شد که تا سال ها ماندگار باشد ولی متاسفانه برای من اون چیزی که انتظار داشتم نبود.