Movie Center

یعنی این پیکسار مثل نینتندو یه سری فن های تعصبی داره که تو تمام نظرسنجی ها حماسه به پا میکنن..
اخه toy story بهترین انیمیشن سری خودش هم نیست( قسمت دوم و سوم به مراتب ازش بهترن) و زمان خودش درسته انقلابی بود ولی بیاد lion king دل ها رو شکست بده :(( واقعا؟
دوستان همت کنین حق به حق دار برسه
چهره من هنگام دیدن این نظرسنجی :
Profile_-_Scar.jpg

یعنی این پیکسار مثل نینتندو یه سری فن های تعصبی داره که تو تمام نظرسنجی ها حماسه به پا میکنن..
اخه toy story بهترین انیمیشن سری خودش هم نیست( قسمت دوم و سوم به مراتب ازش بهترن) و زمان خودش درسته انقلابی بود ولی بیاد lion king دل ها رو شکست بده :(( واقعا؟
دوستان همت کنین حق به حق دار برسه
چهره من هنگام دیدن این نظرسنجی :
View attachment 284812

این عکسه رو دیروز امیر آکیبا برام فرستاد! :D

• Smile
Reactions: ps4best
این عکسه رو دیروز امیر آکیبا برام فرستاد! :D
باور کن این چهره تمام فن های lion king هنگام دیدن این نظرسنجی هستش
البته من انرژیم رو نگه داشتم برای وقتی که shrek بیاد تو نظرسنجی
اهل دلا نکته این عکس رو میگیرن :)) w1x10mzgblv21.png

The Last Samuraie

یک فیلم همه نظر زیبایی خالص . اکشن و سکانس ها فوق العاده . برای بار ۵ دیدم . سکانس های اکشن فوق العاده . توی عمر هنری بازیگرها از این شانس ها به ندرت برای یک بازیگر پیش میاد . برای تام کروز این فیلم و برای برد پیت فیلم تروی و گلادیاتور برای راسل کراو و ملکوت آسمان ها برای اورلاندو بلوم

نمره این چهار فیلم : ۱۰۰ از ۱۰
پسر با این تعریف تمجید فکرکردم هفت سامورایی رو میگی. گفتم دمش گرم 5 بار دیده اونو. نگو این یکی رو میگفتی!

۲ تا گزینه بیشتر بالا نمیرن؛ یکی برای جنگ برا مقام اولی و دومی جنگ با ۹ انیمیشن دیگر برای مقام دومی
به حداقل دو تا از گروه دومی ها هم شانس مجدد بده برا حضور تو فینال :D راستی گروه شهر اشباح که سخت نچیدی؟!:D

پسر با این تعریف تمجید فکرکردم هفت سامورایی رو میگی. گفتم دمش گرم 5 بار دیده اونو. نگو این یکی رو میگفتی!
اونم جای خود . این فیلم (آخرین سامورایی ) در نوع خودش بی نظیره و یک بلاک باستر دوست داشتنی . فوق العاده هست .

شما می تونی اون یکی رو به جای من پنج بار ببینی هم تراز بشیم . مهمون من

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or