Pyramid Head
کاربر سایت
عجب شیت شویی بود. فرمول تکراری برای 10 نسخه شامل از مرگ برگشتن شخصیت ها، پیدا شدن سر و کله یک جانی با هدف انتقام از گذشته که بسیار خر پوله و همه چی تو دستش هست، هدف گرفتن فمیلی، چیس ماشین ها توی خیابون در روز روشن، کشوندن فایت به مسابقات شبانه با کچ فریز Drive or Die، وصل شدن درگیری ها به اتوبان های بزرگ و انفجار های عظیم و در نهایت عشق و علاقه و دور همی بدون اینکه کسی روی صورتش یه خط بیوفته!!!
تریلر Fast X عملا چه اشغالی بود!کی به وین دیزل گفته سیس اینجوری بگیری خفن به نظر میای؟ با همین سیس شخمی تخیلی هم دوئین جانسونو فراری داد هم کارگردان اصلی این مجموعه رو.
اون اخر تریلر من گفتم حتما میخوان ذهن شارلیزو بندازن رو زن دومینیک!از اینا هیچی بعید نیست!
سکانس تعقیب و گریز پایانی فیلم پنجم هنوزم رو دستش نیست.الان با این دری وری که ربط دادن حالا به خاطرات همون سکانسم میخوان گند بزنن.اقا ایده نداری تمومش کن دیگه این مزخرفات چیه.جلوه های ویژشم با سینمای هند رقابت تنگاتنگی داشت بنظرم.
این خوبه من دیدم طرف انیمه رو دوبله دیدهچقدر این دوبله هایی که به سفارش سایت ها و سینما خانگی انجام میشه افتضاحه
من چند تا فیلم رو بخاطر خونواده با دوبله گرفتم عنم گرفت. دیگه نمیگیرم
واقعا درک نمیکنم ملت بخاطر زیرنویس نخوندن این وضع رو تحمل میکنن
سایت ناین مووی و بیا تو موویسلام
دوستان در حال حاضر غیر از تورنت از کجا بدون سانسور دانلود میکنید ؟
از کدوم سایت؟درود دوستان کیفیت 4k ارباب حلقه هاو هابیتهای والا مووی اوکی هستن؟ میخوام ارباب حلقه ها و هابیتهارو با کیفیت 4k از این سایت بگیرم باتوجه به حجم بالاشون خواستم ببینم اگه با کیفیت هستن بزنم برای دانلود...