Movie Center

برای هزارمین بار به من ثابت شد هر جا اثری از رای کاربران و یوزر اسکور هست هیترها حضور فعال و تاثیر گذاری دارن :D

انصافا فیلم آنچارتد خیلی خوب بود، قاعدتا به قشنگی بازی نبود ولی بعنوان یه فیلم خیلی خوب بود برای درک بهتر میتونید با بقیه فیلمها/سریالهایی که براساس ویدئو گیم ساخته شدن مقایسه کنید. اینکه میگم به خوبی بازی نبود یکی از دلایلش تکراری بودن برای کسیه که آنچارتد بازی کرده چون دقیقا میدونی قراره آخرش چی بشه ولی اگه کسی بازی نکرده قطعا خیلی بیشتر از فیلم لذت برده

برای هزارمین بار به من ثابت شد هر جا اثری از رای کاربران و یوزر اسکور هست هیترها حضور فعال و تاثیر گذاری دارن :D

انصافا فیلم آنچارتد خیلی خوب بود، قاعدتا به قشنگی بازی نبود ولی بعنوان یه فیلم خیلی خوب بود برای درک بهتر میتونید با بقیه فیلمها/سریالهایی که براساس ویدئو گیم ساخته شدن مقایسه کنید. اینکه میگم به خوبی بازی نبود یکی از دلایلش تکراری بودن برای کسیه که آنچارتد بازی کرده چون دقیقا میدونی قراره آخرش چی بشه ولی اگه کسی بازی نکرده قطعا خیلی بیشتر از فیلم لذت برده

عکس اول و شباهت بی اندازه هالند به دریک کاملا منصرفم کرد :-"

صحیح است.
Screenshot 2022-04-23 210112.png

Screenshot 2022-04-23 210126.png

:))

دقیقا اولین خط اینو نوشتم :-"
یوزر اسکور توی متا و روتن از نمره خود منتقدین بیشتره چی می گی تو :))
به لطف فن های دو آتیشه بازی البته. وگرنه من هرکی رو دیدم فیلم رو به "زباله" خالص تشبیه کرده.

ما ایرانیا که پایرت میکنیم مهم نیست اصلا ببینیمش یا نه :D اونایی که بابتش پول میدن مهم هستن:

View attachment 252771

دقیقا اولین خط اینو نوشتم :-"
منم برام مهم نیست که اونا براشون مهمه من فیلمو دیدم یا نه :-"
اصلا برام مهم نیست سری بعدیش ساخته میشه یا نه یا برای سونی رضایت مخاطب مهمه یا نه
فقط نمیتونم تام هالندو درک کنم که چرا اینطوری بهش کنترانتی فیلم میدن

View attachment 252777

The Batman 2022

یک فیلم قهرمانی خیلی خوب، چیزی که خیلی کم پیش میاد.
تو این متن لدرباکسد توضیح دادم که چرا این فیلم رو به دارک نایت ترجیح میدم

تنها مشکلاتی که با فیلم داشتم:
رومنس بین دختر گربه ای و بتمن خیلی بی مقدمه و پاپکرنی بود،
همچنین سکانس های پایانی فیلم خیلی جنبه تجاری داشت انگار فقط راهو برای دنباله باز کردن و به کلیت فیلم کمکی نمیکرد

8.5/10
والا بیشتر به نظر میاد شما بجای اینکه با خود فیلم حال کرده باشید، هیتر دارک نایت هستید!:))
---
بتمن 2022 فیلم واقعا خوبیه و از 99% کارای مارول بهتره با اینحال خدایی با The Dark Knight مقایسه نکنید.
اگرم بخوایید مقایسه کنید باید با The Batman Begins مقایسه بشه.

View attachment 252777

The Batman 2022

یک فیلم قهرمانی خیلی خوب، چیزی که خیلی کم پیش میاد.
تو این متن لدرباکسد توضیح دادم که چرا این فیلم رو به دارک نایت ترجیح میدم

تنها مشکلاتی که با فیلم داشتم:
رومنس بین دختر گربه ای و بتمن خیلی بی مقدمه و پاپکرنی بود،
همچنین سکانس های پایانی فیلم خیلی جنبه تجاری داشت انگار فقط راهو برای دنباله باز کردن و به کلیت فیلم کمکی نمیکرد

8.5/10
هیچ فیلم ابر قهرمانی به پای شوالیه تاریکی نمی رسد . یک چیزی مثل ارباب حلقه ها در فیلم های فانتزی اقتباس شده از روی کتاب هست که هیچ وقت فیلمی به پاش نمی رسد

والا بیشتر به نظر میاد شما بجای اینکه با خود فیلم حال کرده باشید، هیتر دارک نایت هستید!:))
---
بتمن 2022 فیلم واقعا خوبیه و از 99% کارای مارول بهتره با اینحال خدایی با The Dark Knight مقایسه نکنید.
اگرم بخوایید مقایسه کنید باید با The Batman Begins مقایسه بشه.
با احترام به نقد دوست عزیزمون
ولی خط اول نقد "من تا حدی این امتیاز رو به فیلم بتمن دادم تا فیلم الکی بزرگ شده dark knight رو عصبانی کنم" ماهیت نقد رو مشخص میکنه😉😉

شماره اول فیلم آنچارتد زیبا بود به عنوان شروع اما امیدوارم در شماره های بعدی فیلم نامه قوی تری داشته باشد و روی شخصیت ها و معماها بیشتر کار شود و بالانس بین شخصیت سازی در فیلم و سکانس های اکشن باشد . تمام هم و غم رو روی اکشن فقط نزارند

این آمبولانس رو دیدم. برای تفنن و تخمه و اینا خوب بود... به قول دوستمون هم که محتوا کرکره اش پایینه. من فقط یه سوال داشتم از فیلمبردار عزیز... نیم ساعت اول نمودی مارو با اون کواد جدیدت... سرمون گیج رفت داداچ...!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or