Movie Center

حالا نمی دونم این ماجرای کریس راک و ویل اسمیت واقعی بود یا زرگری برای جذب مخاطب و نقل محافل شدن . ولی با فرض واقعی بودن چیزی که برداشت میشه خودسانسوری و سوسول شدن فضای هالیووده . یک دوره ریکی جرویس مجری میشد و سیفون رو می کشید رو کل هالیوود. حالا دقیقا شاید شوخی هاش با جنس شوخی کریس راک تفاوت داشته باشه ولی از نظر تندی بعضی وقتا دست کمی از راک نداشت و حتی تند تر هم میشد . ولی همه میخندیدن و رد میشد. الان ولی رسما حکومت نظامیه . آسته برو آسته بیا و با هرکس شوخی نکن چون ممکنه طرف چک کش ات کنه . کریس راک احتمالا بعد این قضیه کنسل کالچر بهش رحم نمیکنه . هرچند چند سال پیش تقریبا سر اتفاق های مشابه به صورت غیر رسمی از هالیوود طرد شده. احتمالا میخواسته این خداحافظی اش با دنیای سینما با یک جنجال باشه . امیدوارم کلا از صنعت سرگرمی کنار گذاشته نشه و به استند آپ ادامه بده

از حواشی که بگذریم درباره برنده ها نظری ندارم . اسکار امسال واقعا برام بدون جذابیت بود. هرچند از نبردن یک سری فیلم و بردن یک سری دیگه خوشحال شدم
به نظرم حق اندرو گارفیلد پایمال شد ولی خب ویل اسمیت رقیب قدری بود
کودا رسما جنگید تا بهترین فیلم بشه . شخصا به نرم فیلم شیرینی بود ولی معمولی بود و سال ها از این سبک فیلم ها درحال ساخته شدنه . ولی کودا طوری جلو اومد و صادقانه برای دیده شدن و شناخته شدن تلاش کرد که کسی نمی تونست نادیده اش بگیره . شخصا به نظرم اگه این حجم از توجه که جلب کرده بود نبود جایزه بهترین فیلم و فیلم نامه رو هم میدادن به کینگ ریچارد یا قدرت سگ

آخرین ویرایش:
داداش، تو خودت کلی خندیدی و بعدش رفتی سیلی زدی؟! :D

o279700_.jpg

من از کار کریس راک دفاع نمی‌کنم، ولی به هر حال این جور چیزها توی مراسم اسکار عجیب نیست و همه بهش عادت دارن. یعنی وقتی کسی اونجا می‌شینه، باید فرهنگ مراسم و شوخی‌های خاصش رو بپذیره. نه اینکه اول کلی بخنده و بعد که می‌بینه همسرش ناراحت شده و شب باید توی خیابون بخوابه، بلند بشه یه سیلی به اون بدبخت بزنه! :D ولی در مجموع کریس راک خوب ماجرا رو کنترل کرد و تونست خیلی زود از پسِ این شوک عجیب بربیاد.
این وسط فقط شانس آوردیم موقعیت یه جوری بود که دو تا سیاه‌پوست با هم درگیر شدن. فقط یه لحظه فکر کنین یه سفیدپوست می‌رفت سیلی می‌زد به کریس راک، احتمالاً یه بار دیگه جنبش Black Lives Matter راه می‌افتاد! :D یا به جای کریس راک، یه سفیدپوست اونجا بود و ویل اسمیت بهش سیلی می‌زد و چه تعابیر عرفانی و زیبایی از انتقام سیاه‌پوستان شکل می‌گرفت و از روی این اتفاق، مجسمه می‌ساختن و در میادین لس‌آنجلس نصب می‌کردن!

داداش، تو خودت کلی خندیدی و بعدش رفتی سیلی زدی؟! :D

o279700_.jpg

من از کار کریس راک دفاع نمی‌کنم، ولی به هر حال این جور چیزها توی مراسم اسکار عجیب نیست و همه بهش عادت دارن. یعنی وقتی کسی اونجا می‌شینه، باید فرهنگ مراسم و شوخی‌های خاصش رو بپذیره. نه اینکه اول کلی بخنده و بعد که می‌بینه همسرش ناراحت شده و شب باید توی خیابون بخوابه، بلند بشه یه سیلی به اون بدبخت بزنه! :D ولی در مجموع کریس راک خوب ماجرا رو کنترل کرد و تونست خیلی زود از پسِ این شوک عجیب بربیاد.
این وسط فقط شانس آوردیم موقعیت یه جوری بود که دو تا سیاه‌پوست با هم درگیر شدن. فقط یه لحظه فکر کنین یه سفیدپوست می‌رفت سیلی می‌زد به کریس راک، احتمالاً یه بار دیگه جنبش Black Lives Matter راه می‌افتاد! :D یا به جای کریس راک، یه سفیدپوست اونجا بود و ویل اسمیت بهش سیلی می‌زد و چه تعابیر عرفانی و زیبایی از انتقام سیاه‌پوستان شکل می‌گرفت و از روی این اتفاق، مجسمه می‌ساختن و در میادین لس‌آنجلس نصب می‌کردن!

علاوه بر اينا اگه دو تا سفيد دخيل بودن تو ماجرا تا الان ٣ بار جايزه سفيد پوسته رو ازش پس گرفته بودن يا كل دنيا داشتن تقبيح ميكردن اين كارو.

متاسفانه همین جنبش BLM همه چیو در دنیا تغییر داد... از گیم بگیرید تا فیلم و سریال و کتاب و ...
پارسال بود پیرارسال بود گفتن آقا قوانین مراسم اسکار اینه: فیلمی که داخلش نه شخصیت گی باشه نه لزبین باشه نه فلج باشه نه بیماری خاص و مادرزادی باشه نه سیاه پوست داشته باشه... وارد مراسم اسکار نخواهد شد. همه چی شرطی شده دیگه.

حالا بازم CODA به نظرم حقش بود فیلم قشنگی بود ولی خب ... بلایی که سر پرده نقره ای اومد دیگه درست بشو نیست.

سوالی که برای من پیش اومده اینه که دوستان نژادپرست هموطن بعد از این جوایز جوش چی رو‌ میزنن؟! بهترین فیلم رو که به power of the dog ندادن. بهترین بازیگرها رو عالی جایزه دادن، کاری هم به نژاد کسی کسی نداشتن (مگر اینکه کسی فکر کنه که آریانا دبوز جایزه حقش نبود، که احتمالا از بازیگری زیاد سرش نمیشه). بهترین آهنگ رو که دادن به بیلی ایلیش در حضور قدرترین خواننده زن سیاه پوست و یه آهنگ اسپانیایی. واقعا کسی می‌تونه به این جوایز اعتراض کنه بگه مصلحت اندیشانه بود یا مثلا LGBTQ or BLM بود؟!! اگر واقعا این جوایز اذیتتون می‌کنه بدانید که مشکل از فرستنده نیست، گیرنده مشکل داره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or