از نظر من که WTF چرا باید از حالت کارتونی به این صورت برند! کی دوست داره باگز بانی رو این شکلی ببینه آخه؟! WB احوالشون خوش نیست مثل اینکه واقعا! من واقعا به نظرم Disney پول داره میده پشت پرده به WB که اینجوری هرچی IP داره نابود بشه #ConspiracyTheory
NTb در کنار NTG از گروه های اینترنال ترکرهای خصوصی رده بالای HDBits و BTN هستند و طبیعیه که کارشون درست باشه و بدون شک در لیستی که ارائه کردید برترین هستند.
WEB-DL هایی که برای فیلم ها و سریال ها ریلیز میکنند در ترکرهای عمومی نظیر rarbg "اغلب بدون اجازه خودشون !!!" آپلود میشوند.
اما سال های زیادیه که انکودهایی که برای بلوری ها ریلیز میکنند به ترکرهای عمومی آپلود نمیشوند.
قدیما به Public-HD آپلود میشدند که بعدها اون سایت هم خودش ترکر خصوصی شد و به Private-HD تغییر نام داد.
جدیدا هم انکود 13 گیگی Train.to.Busan.2016.1080p.BluRay.DD+7.1.x264-NTb تونست بخاطر سورس بلوری بهتر انکود 14 گیگی Train.to.Busan.2016.1080p.BluRay.DTS5.1.x264-VietHD رو در ترکر PTP ترامپ و حذف کنه. چه فیلم خوبی بود این Train to Busan 2016
Pahe هم یک انکودر هندی هست که اتفاقا توی HDT دیدمش و باهاش چند باری صحبت هم کردم.
در ترکرهای خصوصی که باید کیفیت تنظیمات انکود بالا باشه نمیتونه فعالیت کنه و فقط در سایت خودش Pahe.ph فعالیت داره که قبلا آدرسش Pahe.in بود.
----------------------------
King Kong vs. Godzilla 1963
بخاطر قدیمی بودنش انتظار جلوه های ویژه خاصی ازش نداشتم چون از قبل میدونستم که اون قدیما بازیگران واقعی لباس کینگ کنگ یا گادزیلا بر تن میکردند و ازشون فیلمبرداری میشد. اما نکته جالب این بود که بازی ها هم چنگی به دل نمیزدند پس دیگه منصفانه نیست که برای نسخه 2021 بخواهیم از بازی های بازیگران ایراد بگیریم چون از قدیم رسم بوده که بازیگران متوسط برای این فیلم ها در نظر گرفته بشن.
یک نکته جالب دیگه هم هست اما چون بخشی از داستان نسخه های 1963 و 2021 رو لو میده داخل اسپویل میزارم:
در نسخه 1963 این کینگ کنگ هست که گادزیلا را شکست میدهد اما در نسخه 2021 دیدیم که گادزیلا توانست کینگ کنگ را شکست دهد. بنظر میرسه در اون سال ها خیلی دوست داشتند فیلمی بسازند که آمریکایی ها را راضی تر نگه دارند تا ژاپنی ها !!!
Godzilla vs. Kong 2021
وقتی هنوز نسخه 1963 رو ندیده بودم خودمو آماده کرده بودم بیام یک نمره 7 به نسخه 2021 بدم و برم.
ولی نسخه 1963 رو که دیشب دیدم و تفاوت کیفیت دو نسخه برام آشکارتر شد فهمیدم که نسخه 2021 انصافا فیلم خیلی خوبی بوده.
محمد جان من بشخصه توی چنین مواردی که حدود 20 دقیقه تا نیم ساعت از فیلمی اکشن خالص هست و بقیش حرف زدنه، بجای نگه داشتن کل فیلم که هارد منو پر کنه و برای خلاص شدن از "فوروارد کردن صحبت ها" میام با دو نرم افزار فوق العاده خوب SolveigMM Video Splitter و Joyoshare Media Cutter قسمت های مبارزه رو جدا میکنم.
برای گادزیلا علیه کنگ 2021 هم قصد دارم وقتی بعدا نسخه 4K ریماکس اومد همون کارو بکنم.
ویرایش:
نمره هایی که به دو نسخه مختلف گادزیلا علیه کنگ داده بودم رو حذف کردم چون یادم افتاد که اینجا تاپیک نمره دهی نبوده.
هیچ سایت درست و حسابی دیگه نیم بها نیست. در مورد رسیدگی به درخواست ها هم هیچکدوم منظم رسیدگی نمی کنند.
به نظرم شما از سایت های سید تورنت یه اشتراک پایه تهیه کنید که میشه ماهی نهایت 25 تومن. به بهترین ترکرهای تورنت دسترسی دارید و خودتون هم می تونید، هر فیلمی رو با بهترین انکود دریافت کنید.
برای داخلی سازی لینک ها هم می تونید اشتراک آپلود بوی تهیه کنید و با قابلیت آپلود از لینک فایل ها رو بیارید روی سرور ایران و نیم بها دانلود کنید.
نولان برای انتخابش مصمم بود و در آن تردید نداشت؛ چیزی را در او دید که برای دیگران مجهول و شکآمیز بود؛ اما او انتخاب شد و ضمن ارائهی یکی از برترین اکتهای قرن ۲۰ام، جوکر را در رگهای فرهنگ ِ عامه پمپاژ کرد.
جنون، پختگی و شور و مهارت، تنها تا ۲۸سالگی!
افسوس...
پ.ن: از توییتر برادر استنلی کوبریک
زادروز هیث لجر!
پ.ن 2 : گودزیلا وی اس کنگ رو هم دوست داشتیم
الخصوص سکانسی که قشنگ زد شتک کرد اون میمون کوچولو رو
@Dinosaur
درود. حتما در صورت وقت و صبر و حوصله، تاپیک پیش بینی اسکار امسال رو راه بنداز. سال پیش که نسبت به امسال بیشتر تو اوج بود، به دلایلی نامعلوم اقدام نکردی! امسال یادت نره!