Movie Center

دیشب نشستم Searching رو واسه سومین بار دیدم :D خودم که عمرا فیلمی رو دوبار تنهایی بشینم ببینم منتها بار دوم و سوم فیلمو گذاشته بودم برای بقیه خودمم باهاشون دیدم.
بار اول که خودم دیدم پایان فیلم یمقدار غیرقابل درک بود ولی الان دیگه نظرم عوض شد...
اول که باخودم گفتم دختره رو پرت کردن تو دره و تو چندروز چطوری میتونسته زنده باشه و سرحال...
ولی بعد تماشای مجدد فیلم، متوجه اون بارون شدیدی که باریده بود به واسطه دیالوگ اخر فیلم پدره مبنی براینکه چرا هنوز احتمال میده دخترش زنده باشه، شدم و همچنین ویلچری که آخر فیلم دختره روش نشسته بود و نشون میداد بعد اون حادثه دچار معلولیت شده.
اول فکر کردم اون عکس واسه بعد ترخیص ـش از بیمارستان باشه، ولی از بنر رو دیوار تو عکس فهمیدم مکان مورد نظر دبیرستانه.یه برداشت اشتباه دیگه ای که کردم این بود که خب اصلن از کجا معلوم ویلچره و صندلی نیست...بعدا فهمیدم اون عکس وسط راهرو گرفته شده و اونجا هم معمولا صندلی نمیزارن :D
یه ارتباطی هم بود بین این فیلم و فیلم بعدی آقای چاگانتی، اونهم دختری روی ویلچر بود:>

• Like
Reactions: voldmort
View attachment 186983

صحبت های تام کروز در پشت صحنه فیلم Mission Impossible 7

داداچ تام بسیار عصبانی هستند، زیرا برخی از عوامل فیلم پروتکل های بهداشتی رو اصلا رعایت نکردند!:D
کاملا موافقم باهاش. ماسک و بزنید رعایت کنید دیگه
چقدر مگه سخته.

• Like
Reactions: Arima Kishou
sputnik.jpg

2020 Sputnik
این فیلم رو امروز دیدم تقریباً ترکیب بین فیلم های alien , arrival و فیلم life هست خیلی سرگم کننده بود و برخی جاها متفاوت بود اگر از عاشقان ژانر Sci-fi/horror , برید حتما ببینید.
فقط چند نکته فیلم محصول روسیه هست و به شدت خوش ساخت کار شده و زبان فیلم روسی هست.
بازیگر نقش اصلی زن بسیار جذاب هستن در عین حال بازیشون هم عالیه.

View attachment 187366

2020 Sputnik
این فیلم رو امروز دیدم تقریباً ترکیب بین فیلم های alien , arrival و فیلم life هست خیلی سرگم کننده بود و برخی جاها متفاوت بود اگر از عاشقان ژانر Sci-fi/horror , برید حتما ببینید.
فقط چند نکته فیلم محصول روسیه هست و به شدت خوش ساخت کار شده و زبان فیلم روسی هست.
بازیگر نقش اصلی زن بسیار جذاب هستن در عین حال بازیشون هم عالیه.
عاشق این سبک علمی تخیلی با چاشنی ترس هستم، فقط احساس میکنم فیلم تو این سبک کم داریم یا اگر هست ممنون میشم معرفی کنید، این فیلم رو هم امشب دانلودش میکنم.

عاشق این سبک علمی تخیلی با چاشنی ترس هستم، فقط احساس میکنم فیلم تو این سبک کم داریم یا اگر هست ممنون میشم معرفی کنید، این فیلم رو هم امشب دانلودش میکنم.
220px-Underwater_poster.jpeg

اینو اگر ندیدی ببین.

دیشب بعد سالها نشستم یه فیلم هندی دیدم اونم چه فیلمی

187565

اینقدر این فیلم جذاب بود؛ از روایت داستان گرفته تا بازی کاراکترها و ریتم هیجانی اصلا حس نمیکردم دارم فیلمی از سینمای هند میبینم (البته اینکه دیزنی روی فیلم نظارت داشته هم بی تاثیر نبوده)

اصلا بعضی وقتا یه فیلمایی از شرق آسیا میبینم که باعث میشه هالیوود جلو چشمم تیره و تار بشه

دوستان این سریال the lord of the rings
مشخص نیست کی قراره بیاد ؟؟
فکر کنم یه سریال متوسط رو به پایین باشه با توجه به بازیگرای جدیدی که انتخاب کردن

دیشب بعد سالها نشستم یه فیلم هندی دیدم اونم چه فیلمی

View attachment 187565

اینقدر این فیلم جذاب بود؛ از روایت داستان گرفته تا بازی کاراکترها و ریتم هیجانی اصلا حس نمیکردم دارم فیلمی از سینمای هند میبینم (البته اینکه دیزنی روی فیلم نظارت داشته هم بی تاثیر نبوده)

اصلا بعضی وقتا یه فیلمایی از شرق آسیا میبینم که باعث میشه هالیوود جلو چشمم تیره و تار بشه

حالا که بحث فیلم های هندی شد ، چندتا فیلم هیجانی هندی که خودم لذت بردم از دیدنشون بهتون معرفی میکنم چه بسا شما هم لذت بردین:D:

Andhadhun 2018
یک اثر جنایی/ معمایی با فضای جذاب و حال خوب کن هندی (حتما این رو پیشنهاد میکنم ببینید)
Talaash 2012
یک درام پلیسی/ معمایی با فضای دارک داستان درگیرکننده و بازی خوب عامر خان
Drishyam 2015
اینم باز معمایی/ پلیسی یکم داستان کلیشه ای نجات خانواده توسط پدر ،ولی با این حال دیدنش خالی از لطف نیست:D
Baby 2015
اکشن/جاسوسی ولی اکشنش بیشتر هالیوودی هست و به اون شکل هندی نیست:D
البته فیلم های درام خوبی هم دارن مثل barfi و pk و like stars on earth و Bajrangi Bhaijaan که اگر به اون ژانر علاقه دارین این فیلم ها هم پیشنهاد میشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: saeed_sg and Boss
187808

درباره فیلم Another Round دو دل هستم؛ نمیدونم با تمام وجود بیخیال کمبودهای قصه بشم و فیلم رو دوست بدارم یا اینکه اینم مثل بقیه آثار 2020 با یک بار تماشا کلا فراموشش کنم. اما بی شک سکانس پایانی فیلم همان چیزی است که اکسیر Euphoria را به بیننده انتقال می دهد. حسودیم شد با دیدن سکانس پایانی!

همین که رقیبی که ازش پیشی گرفته فیلمی مثل پرنده های شکاریه مشخص می کنه ارزش جایزه ای که برده چقدره و چه جایگاهی تو سینما داره. مگر تو همین مراسم ها که برنده هاش تو سال های گذشته سری فیلم های گرگ و میش و امثالهم بودن جایزه ببره . احتمالا به خاطر گل روی رابرت پتینسون برده

• Like
Reactions: Anakin

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or