Movie Center

سلام
یه چند تا فیلم ترسناک معرفی کنید ممنون میشم
( سری احضار ،حلقه،جنگیر دیدم)
درود
The Exorcism of Emily Rose از معدود فیلم هاییه که بعد از جن گیر نسخه ی کلاسیک منو مجذوب خودش کرد
نسخه های اول و دوم فیلم It هم اگر ندیدین گزینه ی خوبیه
و همینطور چند نسخه ایی که از The Conjuring تو این چندساله اومده کیفیت خوبی دارن
فیلم A Quiet Place هم هست که اگر ندیدن پیشنهاد میکنم
Get Out هم بدک نیست
چون گفتین سری حلقه یا همون رینگ رو دیدن ولی اسمی از کینه نیوردین من سری کینه رو هم پیشنهاد میدم ، The Grudge

همه اینای که گفتی رو نگاه کردم !! :D
خب مشخصه شماهم فن درست حسابیه این‌ ژانری:D
فیلم های دیگه ای هم هست منتهی اون کیفیت لازمه رو ندارن و به قولی قوی نیستن از نظر من
البته یه سری سریال هم هست که اگر ندیده باشین با اینکه تاپیک فیلمه ولی خب من معرفی میکنم ۱٪ ممکنه ندیده باشین
اولیش The Exorcist هست یا همون جن گیری، که چندسال پیش دو فصل ازش اومد و دیگه ادامه ندادن متاسفانه، ولی خب به نظر من شدیدا ارزش داره دان کنید، یه جورایی ادامه ی راه همون جن گیر دهه ۷۰ میلادیِ خودمونه که گمانم هزاران بار دیدیم:D
download.jpeg.jpg

دو گزینه ی قوی و با کیفیت دیگه هم هست که نتفلیکس یکیشو دوسال پیش و دیگری رو حدود یه ماه پیش منتشر کرد(احساس میکنم به هر سه تا هم رحم نکردین!:D)
اولی The Haunting of Hill House و دیگری The Haunting of Bly Manor که واقعا خوش ساختن هر دو

پ.ن: طالع نحس هارو دیدی؟:D
یادش بخیر یهو یادم اومد، اگر ندیدی حتما دان کن!
یه چندتا دیگه هم‌یادم اومد که قشنگ بودن
یکی The Babadook
یکی Mama
یکی دوتا دیگه هم‌تو ذهنمه داستانشون منتهی اسمشون رو فراموش کردم، باید ارشیومو بعدا یه نگاه کنم خبرت میدم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: saeed_sg and wow.
درود
The Exorcism of Emily Rose از معدود فیلم هاییه که بعد از جن گیر نسخه ی کلاسیک منو مجذوب خودش کرد
نسخه های اول و دوم فیلم It هم اگر ندیدین گزینه ی خوبیه
و همینطور چند نسخه ایی که از The Conjuring تو این چندساله اومده کیفیت خوبی دارن
فیلم A Quiet Place هم هست که اگر ندیدن پیشنهاد میکنم
Get Out هم بدک نیست
چون گفتین سری حلقه یا همون رینگ رو دیدن ولی اسمی از کینه نیوردین من سری کینه رو هم پیشنهاد میدم ، The Grudge
همه اینای که گفتی رو نگاه کردم !! :D

• Like
Reactions: voldmort
سلام
یه چند تا فیلم ترسناک معرفی کنید ممنون میشم
( سری احضار ،حلقه،جنگیر دیدم)
اگه کار اتمسفریک دوست داری، The Witch و Hereditary رو از دست نده. خصوصا اولی که هنوز هم بهش فکر می‌کنم، موهام سیخ میشه.
بین کارای هیجان‌انگیزتر هم من The Cabin in the woods و Don't Breathe رو توصیه می‌کنم.

• Like
Reactions: saeed_sg and wow.
اگه کار اتمسفریک دوست داری، The Witch و Hereditary رو از دست نده. خصوصا اولی که هنوز هم بهش فکر می‌کنم، موهام سیخ میشه.
بین کارای هیجان‌انگیزتر هم من The Cabin in the woods و Don't Breathe رو توصیه می‌کنم.
The Witch رو دیشب دیدم، فیلم خیلی خوب و ترسناکی بود، ولی نمیدونم اون طوری که دلم میخواد از کاراکتر های فیلم خوشم نیومد، مثل پدره، و مادره، و همچنین اون صحنه های خوفناکش رو هم رفته چند ثانیه نبودن، و بیشتر اتمسفر فیلم میخواد ترسناک باشه تا کلیت خود فیلم....در کل فیلم خوبی بود، ولی عالی نبود.

WB رسما جانی دپ رو از سر پروژه Fantastic Beasts اخراج کرد (ازش خواستن خودش استعفا بده)

View attachment 178213

What a Joke :-&
بله و این است وارنر . با توجه به پافشاری وارنر برای حفظ اون آکله خوش خط و خال در نقش مرا و این که با وجود برد مفتضحانه اش در دادگاه لندن که چقدر من رو یاد ماجراهای فیلم تازه منتشر شده محاکمه شیکاگو 7 می اندازه از دید مردم بیگناه واقعی مشخصه کیست امیدوارم آکوامن 2 و هرگونه اثری که ایشون توش حضور داره آن چنان شکست مفتضحانه ای بخوره که خودشون به شت خوردن بیفتن . همان طور که سازنده های خانه پوشالی با بیرون کردن اسپیسی از سریال اشون رسما رفتن تو دیوار

اون زباله ای که تو قسمت دوم تحویل دادن یه نکته مثبت داشت همین جانی دپ بود
با این وضعیت موجود یا به قسمت سوم نرسیده فاتحه فیلم خوندست یا سه رو می سازن و شکست ناجوری میخوره و پرونده فیلم بسته میشه و به چهارم نمیرسن . از یک طرف طرفدار ها در آخر از نتیجه کار و بازی دپ راضی بودن و موضع وارنر و شرایط فعلی دپ و کنار کشیدن اش از فیلم باعث بوجود اومدن یک دید منفی و گارد نسبت به فیلم میشه . از طرف دیگر صحبت های اخیر رولینگ هم به خیلی ها برخورده و از همین الان این سری رو بایکوت کردن و اماده ترکوندنش هستن

آخرین ویرایش:
بله و این است وارنر . با توجه به پافشاری وارنر برای حفظ اون آکله خوش خط و خال در نقش مرا و این که با وجود برد مفتضحانه اش در دادگاه لندن که چقدر من رو یاد ماجراهای فیلم تازه منتشر شده محاکمه شیکاگو 7 می اندازه از دید مردم بیگناه واقعی مشخصه کیست امیدوارم آکوامن 2 و هرگونه اثری که ایشون توش حضور داره آن چنان شکست مفتضحانه ای بخوره که خودشون به شت خوردن بیفتن . همان طور که سازنده های خانه پوشالی با بیرون کردن اسپیسی از سریال اشون رسما رفتن تو دیوار

با این وضعیت موجود یا به قسمت سوم نرسیده فاتحه فیلم خوندست یا سه رو می سازن و شکست ناجوری میخوره و پرونده فیلم بسته میشه و به چهارم نمیرسن . از یک طرف طرفدار ها در آخر از نتیجه کار و بازی دپ راضی بودن و موضع وارنر و شرایط فعلی دپ و کنار کشیدن اش از فیلم باعث بوجود اومدن یک دید منفی و گارد نسبت به فیلم میشه . از طرف دیگر صحبت های اخیر رولینگ هم به خیلی ها برخورده و از همین الان این سری رو بایکوت کردن و اماده ترکوندنش هستن
جانی دپ دادگاه رو باخت به اون ???جدی?

کل ۲تا فیلمو رو هم‌جمع کنی تنها نکته مثبتش گریندلوالد جانی دپ بود!
همون سکانس پاریسش به کل بقیه ۲تا فیلم می ارزید فقط و فقط بخاطر هنرنمایی جانی دپ!چقدر باید وقاحت رسانه هارو گرفته باشه که در مقابل واقعیت سکوت کنن و حق یه بیگناه گرفته بشه و اونور اون خانم بخاطر فقط ظاهرش خوش بدرخشه!
سر فیلم دومم جانی دپ مخالف زیاد داشت اما اونجا اگه اشتباه نکنم خود رولینگ پشتش دراومد و حمایتش کرد که الان خود ایشونم نسخشو پیچیدن!
یه زن وقیح چجوری گند زد به همه چی!کریر طرف و فیلماش و موفقیتاش و زندگیشو نابود کرد و اخرشم باز جانی دپ ادم بده شد! :))

The Thing 1982
این فیلم زیباترین اتمسفر تاریک و سرد و خشن و بی رحمی بود که دیدم، در کنار اون داستان واقعا رئال و به نسبت تخیلی و فوق ترسناکی بود که دیدم، شخصیت پردازی فیلم عالی بود، موسیقی فیلم واقعا خارق العاده بود، تک تک سکانس های فیلم اینقدر دقیق و با جزئیات کنار هم گذاشته شدن که شبیه به یک پازل هیچ شبه و خطای وسط داستان نداره، اتمسفر فیلم واقعا نابود کنندست، خشن ترین ، بی رحم ترین، ترسناک ترین، لحظات تاریخ سینما به نظر شخصی بنده داخل این فیلمه. بنظرم اینا زمان خودشون یک ابر شاهکار درست کردن، یک شاهکار جاودانه. دور اول که فیلم رو دیدم به خاطر هیجان فوق بالای لحظات فیلم نتونستم کل اتفاق های فیلم رو درک کنم، برای همین وقتی که دوباره فیلم رو با دقت دیدم ، بله! اینقدر این فیلم با دقت و جزئیات درست شده، که بتونی سکانس پشت سکانس خیلی راحت درک کنی.
10/10

این دوتا هم ببین

The Thing from Another World 1951
The Thing 2011

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or