Movie Center

امروز فیلم دکتر اسلیپ رو دیدم، که خیال کردم خیلی شبیه The Shining هست، بر عکس یک فیلم شلخته و بی ریخت و قواره، یک فیلم 3 ساعته طولانی و با بازی بازیگران بد و غیر قابل تحمل... پس این نشون میده کارگردانی چقدر مهمه، و از این مهم تر این که یکی 40 سال پیش همچین اتمسفری خلق کرده، که بعد از او هم فقط اداش رو در میارند، واقعا The Shining ، اتمسفر داشت، با بازی خیلی واقعی و خوب بازیگرانش! این نشون میده گینگ نویسنده بزرگی هستش، ولی فیلم شناس بزرگی نیست، چون از دکتر اسلیپ بیشتر از The Shining خوشش اومده :/

غیر از این هم فیلم Requiem for a Dream رو دیدم، واقعا فیلم قابل تفکر و سنگین و ناراحت کننده ای بود، طوری که تا 2 روز بعد از دیدنش حال نداشتم، 30 دقیقه اخر فیلم اوج هیجان فیلم هست، موسیقی فیلم هم که با روح و روان ادم بازی میکنه، با بازی Jennifer Connelly و Ellen Burstyn خیلی حال کردم، حتما پیشنهاد میدم این فیلم رو ببنید، واقعا مفهوم بزرگ و ناراحت کننده و واقعی رو داره.
دکتر اسلیپ مزخرف بود قبول دارم، خیلی طولانی هم بود ولی

من با سکانس های بازگشتش به هتل حال کردم... درخشش رو برام تداعی کرد هر چند که بخاطر شدت مزخرف بودن و طولانی بودن فیلم سر اون صحنه های پایانی کلافه شده بودم.

درخشش یکی از بی نظیرترین اتمسفرها رو داره، اون هتل لعنتی، فضای داخلی هتل، خارج هتل و همه چیز... آدم احساس میکنه خودشم تو اون محیطه...

تو این ایام کرونا تو هالیوود فیلمبرداری هم صورت میگیره یا همه چی تعلیقه؟

الان که بسیاری از فیلم سازان از سوژه کرونا دارند نهایت سو استفاده را می برند و قصد دارند فیلم هایی با بودجه اندک پیرامون ویروس کرونا در آینده نزدیک تولید کنند. استیون نایت یکیش هست که قراره فیلم کمدی - رمانتیک پیرامون سوشال استندیگ و کرونا با بازی آنا هاتوی بسازه

• Smile
Reactions: kamivh1 and IMANOKA
در Debut Trailer فیلم F&F9 کاملا مشخص بود که در یکی از بخش های فیلم اعضای گروه خشن برای انجام ماموریتی به بیرون از کره زمین تشریف میبرن تا جلوی اهداف خبیث شخصیت منفی قصه را بگیرند. پیاز داغشو زیاد داریم نمی کنیم؟! آیا شما گیمرها چنین واکنش هایی پیرامون «سفر به فضا» در بازی COD: Ghosts هم داشتید یا مثلا Infitine Warfare (بازی نکردم!) رو بروز داده بودید؟شاید در محصول نهایی اون سکانس های «فضایی» بامزه و خوب درآمده بود؟! اصلا چرا باید این سری را جدی بگیریم؟! این سری فیلم رو هرگز مثل سری جان ویک جدی نگرفتم و همیشه هم با لبخند یک پاپ کورن مشتی سفارش دادم و با کیفیت بالا توی تلویزیون دیدم. نه غر زدم و نه خودم رو در و دیوار. این دقیقا خود اینترتیمنته!

الان که بسیاری از فیلم سازان از سوژه کرونا دارند نهایت سو استفاده را می برند و قصد دارند فیلم هایی با بودجه اندک پیرامون ویروس کرونا در آینده نزدیک تولید کنند. استیون نایت یکیش هست که قراره فیلم کمدی - رمانتیک پیرامون سوشال استندیگ و کرونا با بازی آنا هاتوی بسازه
اون که آره ولی منظورم اینه که فیلم برداری الان تو این ایام قرنطینه تو آمریکا انجام میشه یا همه چی به کل تعطیله ؟

شوخی شوخی جدی شد :))

View attachment 165305
یادش بخیر رودریگز هم این ایده رو برای قسمت سوم ماشته داشت .فکر می کنم بهتره کراس آور این دو فیلم ساخته بشه . به هر حال از نظر بلاهت این سری روی ماشته رو کم کرده . حیف ایده های رودریگز رو زمین بمونه

• Like
Reactions: Silent Storm
برندگان جشنواره فیلم ونیز معرفی شدند و «روح الله زمانی» بازیگر فیلم «خورشید» توانست برنده بهترین بازیگر جوان جشنواره شود. تبریک به او!

Marcello Mastroianni Award for Best Young Actor: Rouhollah Zamani, “Sun Children”
Special Jury Prize: “Dear Comrades,” Andrei Konchalovsky

Best Screenplay: “The Disciple,” Chaitanya Tamhane

Coppa Volpi for Best Actor: Pierfrancesco Favino, “Padrenostro”

Coppa Volpi for Best Actress: Vanessa Kirby, “Pieces of a Woman”

Silver Lion for Best Director: Kiyoshi Kurosawa, “Wife of a Spy”

Silver Lion Grand Jury Prize: “New Order,” Michel Franco

Golden Lion for Best Film: “Nomadland,” Chloé Zhao

علاوه بر این فیلم «دشت خاموش» به کارگردانی احمد بهرامی که به صورت سیاه و سفید و در فریم 1:19:1 (شبه لایت هوسی!) ساخته شده، توانست جایزه بهترین فیلم بخش Horizon شود. شهرام مکری، فیلم ساز مستقل سینمای ایران جایزه بهترین فیلم نامه را برای فیلم «جنایت بی دقت» در جنبی سینمای مستقل جشنواره دریافت کرد. فیلم گویا بازتاب فرارئالیستی واقعه سینمای رکس است.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or