دکتر اسلیپ مزخرف بود قبول دارم، خیلی طولانی هم بود ولیامروز فیلم دکتر اسلیپ رو دیدم، که خیال کردم خیلی شبیه The Shining هست، بر عکس یک فیلم شلخته و بی ریخت و قواره، یک فیلم 3 ساعته طولانی و با بازی بازیگران بد و غیر قابل تحمل... پس این نشون میده کارگردانی چقدر مهمه، و از این مهم تر این که یکی 40 سال پیش همچین اتمسفری خلق کرده، که بعد از او هم فقط اداش رو در میارند، واقعا The Shining ، اتمسفر داشت، با بازی خیلی واقعی و خوب بازیگرانش! این نشون میده گینگ نویسنده بزرگی هستش، ولی فیلم شناس بزرگی نیست، چون از دکتر اسلیپ بیشتر از The Shining خوشش اومده :/
غیر از این هم فیلم Requiem for a Dream رو دیدم، واقعا فیلم قابل تفکر و سنگین و ناراحت کننده ای بود، طوری که تا 2 روز بعد از دیدنش حال نداشتم، 30 دقیقه اخر فیلم اوج هیجان فیلم هست، موسیقی فیلم هم که با روح و روان ادم بازی میکنه، با بازی Jennifer Connelly و Ellen Burstyn خیلی حال کردم، حتما پیشنهاد میدم این فیلم رو ببنید، واقعا مفهوم بزرگ و ناراحت کننده و واقعی رو داره.
تو این ایام کرونا تو هالیوود فیلمبرداری هم صورت میگیره یا همه چی تعلیقه؟
خداییش *** در اومده بیخیالش شن دیگه
اون که آره ولی منظورم اینه که فیلم برداری الان تو این ایام قرنطینه تو آمریکا انجام میشه یا همه چی به کل تعطیله ؟الان که بسیاری از فیلم سازان از سوژه کرونا دارند نهایت سو استفاده را می برند و قصد دارند فیلم هایی با بودجه اندک پیرامون ویروس کرونا در آینده نزدیک تولید کنند. استیون نایت یکیش هست که قراره فیلم کمدی - رمانتیک پیرامون سوشال استندیگ و کرونا با بازی آنا هاتوی بسازه
یادش بخیر رودریگز هم این ایده رو برای قسمت سوم ماشته داشت .فکر می کنم بهتره کراس آور این دو فیلم ساخته بشه . به هر حال از نظر بلاهت این سری روی ماشته رو کم کرده . حیف ایده های رودریگز رو زمین بمونه
Babylon Bee سایر طنز ـه ولی خوب خودت میدونی بعضی هدلاینا دستکمی از طنز ندارن واقعیت با طنز با هم قاطی شدهاخه چرا اینا خودزنی میکنن.