vayne solidor
کاربر سایت
نه من دیروز welcome home را از اونجا دانلود کردم سانسور نداشتدوستان مثل اینکه دیبا زده تو کار سانسور کردن
فردا دانلود هم سانسور میکنه؟
نه من دیروز welcome home را از اونجا دانلود کردم سانسور نداشتدوستان مثل اینکه دیبا زده تو کار سانسور کردن
فردا دانلود هم سانسور میکنه؟
فکر می کنم اونهایی که هاردساب فارسی دارن همشون سانسور شدن.دوستان مثل اینکه دیبا زده تو کار سانسور کردن
فردا دانلود هم سانسور میکنه؟
سایت Cinemablend گزارشی مربوط به علت نامزد نشدن آدام سندلر و فیلم Uncut Gems منتشر کرده که در این گزارش دلیل نادیده گرفتن آن از سوی چند اعضای آکادمی را ذکر کرده است. دلایلی که از دید من کمی ناعادلانه است و نشان می دهد که فضای اهدای جوایز و کینه و دشمنی نیز فقط در جشنواره فیلم فجر نمایان نمی شود.
یکی از رای دهندگان اشاره می کند که بازی سندلر در فیلم مستقل هیجان انگیز آنکات جمز خوب است و هنرنمایی اش را «تور در فرانسی» می داند ولی نمی شود از بازی های احمقانه اش در فیلم های مضحک اخیرش در نتفلیکس را نادیده بگیرم. اگر او مثل سایر نامزدها حداقل چند بازی قابل قبول در چند فیلم نسبتا متوسط داشت قطعا او را از لئوناردو دی کاپریو ترجیح می دادم ولی در این زمان دی کاپریو را ترجیح می دهم!
یکی از دیگر از رای دهندگان علت نادیده گرفتن سندلر را بخاطر آن جوکی که پیش از مطرح شدن فیلم اشاره کرده بود دانست و گفته که حرفی که سندلر زده کاملا از روی نادانی بوده و خارج از محدوده احترام است.
افراد دیگری بخاطر شلوغی فصل جوایز اصلا وقت دیدن این فیلم و Farewell رو نداشتند.
این رای ها نشان دهنده است که فقط نظر رای دهندگان معطوف به همان تک هنرنمایی در ان اثر نیست و کارنامه هنری وی هم در نظر گرفته می شود.
پ.ن: شاید به همین دلیل است که افرادی مثل جیم کری (نمایش ترومن)، ادی مورفی (اسم من دوولت است)، جف دانلیز ( معکب و نهنگ!) نادیده گرفته شده اند.
Oscars 2020 Voter Thinks Adam Sandler's 'Arrogance' May Have Cost Him Uncut Gems Nomination
اوج حماقت گوساله های آکادمی نشون میده همین جملهولی نمی شود از بازی های احمقانه اش در فیلم های مضحک اخیرش در نتفلیکس را نادیده بگیرم. اگر او مثل سایر نامزدها حداقل چند بازی قابل قبول در چند فیلم نسبتا متوسط داشت قطعا او را از لئوناردو دی کاپریو ترجیح می دادم
Denis Villeneuve Wants To ‘Revisit’ The World Of Blade Runner – Exclusive
تو فقط بساز تو فقط بساز .....
It’s such an inspiring place, the Blade Runner world
The problem is have is the word ‘sequel’. I think cinema needs original stories. But if you ask me if I’d like to revisit this universe in a different way, I can say yes. It would need to be a project on its own. Something disconnected from both other movies. A detective noir story set in the future… I wake up sometimes in the night dreaming about it.
کسی لیست داره از فیلمای کلاسیکی که باید دیده بشن؟من کلا خیلی ضعیفم تو کلاسیکا
![]()