ببین حرفت درست. برای ادمایی مثل خودمون که سالهاست فیلم میبینیم واقعا خنده داره بریم سراقشون... اصلا خودم هرچی بشه نمیتونم فیلمای دوبله ببینم (با اینکه دوبله ایران واقعا قویه در بعضی موارد)اون کسایی که سمت چنین سایت هایی نمیرن فقط به خاطر همین یـ مورد ـه باید آدم به شعور خودش خیلی توهین کنه بخواد زیر بار سانسور بره ....
جدای این رفتاراشون و انحصار طلبی ها و ... شون که بشدت حال بهم زنه و تماما وجهشونو نابود کرد برای من و خیلیای دیگه،
این سرویس ها واقعا چیزای جالبی بودن برای ایران. همین دو ماه پیش برای خانواده یه اکانت فیلیمو گرفتیم 60 تومن. بشینن سریالای مدیریو ببینن (بجای 200 تومن پول دیسک دادن! و خب یجور قانونیه و میدونی یه درصد اقلا ممکنه کمک شه به سازندش...)
من خودم دیدم یکی از اقوام 14 ساله (که خب تو سنیه که اولا خیلی وارد نیست فیلم زبان اصلی ببینه. دوما یکم ولش کنیم تو اینترنت هر فیلمیو دانلود کنه شاید برای سنش مناسب نباشه...) با اکانت یکی از این سایتای VOD میشست شبی یک فیلم خفن میدید و حالشو میکرد و خانوادش هیچ نگرانی نداشتن شاید فیلمای خراب ببینه...
یا یکی از اقوام یکی از همین اپ ها رو ریخته بود رو تبلت دختر بچه های زیر 4-8 سالش بعد گذینه کودک زده بوده و برای اون بچه فقط و فقط فیلمای کودکان میومد!!! این خیلی خیلی خوبه برای اون خانواده!!
این سرویس ها به نظرم برای بعضی خانواده های ایرانی واقعا خوب بود! واقعا! چه از نظر اقتصادی و چه از نظر محتوا. سانسور هاشونم به حد معقولی بود و اکثر فیلمای جدیدو میووردن توی سایت و میشد دید.
نمیخوام بگم عالین و خوبه که سایتای دانلود رفت! اصلا!! ولی این vod ها برای یک عده و قشری از ادمای ایران واقعا خوب بود و کاربرای خودشو پیدا کرد و برای اون عده خیلیم خوب بود! و هست!
ولی مشکل اینجاست که این عده تقریبا اشتراکشون با افرادی که میرن از سایتای دانلود فیلم میگیرن خیلی کمه... قشنگ گروه کاربرای متفاوتی بودن و الان با نبود سایت ها، VOD ها جای اونارو برای کاربراشون پر نمیکنن!!!