mehdy.z
کاربر سایت
یعنی خائن به ملت و کشور و مردمشه اگه کسی با این وضع بره از این سایتهای دزد و رانت خوار استفاده کنه...من اگر بشینم فیلمای قدیمیم رو چند بار ببینم عمرا از این سرویس های درپیت داخلی استفاده نمیکنم. خلاصه بد وضعیه:/
یعنی خائن به ملت و کشور و مردمشه اگه کسی با این وضع بره از این سایتهای دزد و رانت خوار استفاده کنه...من اگر بشینم فیلمای قدیمیم رو چند بار ببینم عمرا از این سرویس های درپیت داخلی استفاده نمیکنم. خلاصه بد وضعیه:/
دزد؟؟!!خب به سلامتی دیگه باید برگردیم به دوران شیرین(!) تورنت. یادش بخیر (البته یادش بخیر رو بیشتر برای چیزهای مثبت میگن، ولی به هر حال...) تا همین چند سال افرادی مثل من یه جورایی ساقی فیلم بین دوست و آشناها بودیم.یعنی زمانی که خبری از این همه سایت داخلی نبود که آدم خیلی راحت اسم هر فیلم و سریالی رو بزنه و 65 تا لینک با کیفیتهای 360p تا 8k برات بیاره، اون هم مفت و مجانی و با سرعت دانلود بالا!
باید توی سایتهای تورنت میگشتی و تازه اگه دنبال یه چیز قدیمی بودی، باید قبلش کلی دست به دعا و نماز میبردی که تورنته اوضاع خوبی داشته باشه و بیخانمان نشده باشه که اونطوری امکان دانلود هم وجود نداشت. یه مدت هم کارم با سایتهایی مثل warez-bb جور میشد و یه اکانت رپید داشتم و شیک و راحت میرفتم هرچی میخواستم دانلود میکردم و هم خودم بهره میبردم و هم توی CD و DVD میرسوندم دست تشنگان فیلم و سریال!
واقعاً امیدوارم این قضیهای که برای سایتهای دانلود پیش اومده برطرف بشه و دوباره برگردن سر جاشون، چون خیلی ظالمانه هست که به خاطر شکایت دو تا دونه سایت که خودشون هم دزد هستن و محصولات خارجیها رو بدون پرداخت یه ریال میفروشن، کلی سایت دانلود منهدم بشن. ولی اگه برنگردن هم ملت به تدریج با راههای دیگه مثل همین تورنت آشنا میشن و خلاصه کسی کارش لنگ نمیمونه. فقط احتمالاً این وسط یه عده دلال هم از راه میرسن (ماشاالله در هر زمینهای پتانسیل تولید دلال داریم!) و به بهانههای جالب از ملت پول میگیرن که نسخهی باکیفیت و خفن فیلم و سریالها رو برسونن دستشون. مثلاً طرف بهانه میاره که امکان دانلود هیچ فیلم و سریالی به صورت طبیعی وجود نداره و من باید دلار خرج کنم(!) و برای همین باید بهم پول خوبی بدین تا اینا رو برسونم بهتون. یه چیزی تو مایههای «آقا فیلمی»های قدیم که با چمدون VHS میاومدن توی خونه، ولی اینبار به صورت دیجیتالی!![]()
یعنی خائن به ملت و کشور و مردمشه اگه کسی با این وضع بره از این سایتهای دزد و رانت خوار استفاده کنه...
متاسفانه یکی از دوستان سابق من تو یکی از همین سرویس های درپیت کار میکنه...حالمون گریه دارهیعنی خائن به ملت و کشور و مردمشه اگه کسی با این وضع بره از این سایتهای دزد و رانت خوار استفاده کنه...
انتظار داشتی بیاد تایید کنه؟یه سوال، اینکه این دو تا سایت شکایت کردند جایی ثابت شده ؟ آخه اکانت اینستای نماوا به یکی از پیج ها دایرکت داده بود کامل تکذیب کرده بود.
نه.یه سوال، اینکه این دو تا سایت شکایت کردند جایی ثابت شده ؟ آخه اکانت اینستای نماوا به یکی از پیج ها دایرکت داده بود کامل تکذیب کرده بود.
تو این 40 سال چی درست شد که این بشهبه نظر نمیاد شکایت نماوا و فیلیمو باعث این وضعیت شده باشه. انگار شکایت دادستانی و دستورش به FSP ها عامل اصلیه :
این چیزیه که بررسی ها نشون میده فعلاً حدس من اینه که به زودی درست بشه![]()
چون به هر حال این حجم عظیم فایلی هم که سایت ها آپلود میکنن به نفع FSP هاست و اونا هم ضرر میکنن تو این قضیه.
درست میشه نگران نباشید![]()
ant-man (مرد مورچه ای) رو نوشته aunt man (مرد عمه ای)الان عکسه نکته ی خاصی داره؟
همین الان دوبله نماوا سریال Better Call Saul رو دیدم و داشتم بالا می آوردم از بس کیفیت دوبله آشغال بود. بعد از عمری میخواستم این سریال رو ادامه بدم که اینطوری شد.کیفیت دوبله و زیرنویساشون هم چنگی به دل نمیزنه!
حتی به درد انیمیشن و انیمه بین ها هم نمیخوره سایت هاشون!!!