K I 1 1 E R
ناظم انجمن
پیکسار مطمئنا هر چند سال یبار طبق معمول کارهای یونیک خودش رو انجام میده اما ظاهرا چند سالی هم هست دیزنی مشخصا مجبورشون کرده برای اسمشون هم که شده کارهای سریعتر و مدیوکورتر هم انجام بدن. چیزهایی مثل همین Coco و Good Dinosaur و همین که اسمش یادم رفته و جدیدا معرفی شده بود و تریلرش هم اومد ( قبلنا پیکسار انیمیشن معرفی میکرد ملکه ذهن ادم میشد!!!) ، در کنار این انیمیشنهای معمولی شروع به سیکوئل ساختن هم که کردن و از نتایج مشخصه که واقعا آیا تصمیم قلبی پیکسار بوده یا دیزنی!!تصاویر جدید انیمیشن پیکسار Soul
View attachment 114325View attachment 114326View attachment 114327
Jamie Foxx و Tiny Fey وظیفه صدا پیشگیش رو دارن اکران هم June 19, 2020
پ.ن : بالاخره یـ چیز یونیک از پیکسار
======================
View attachment 114328
دیزنی انیمیشن Raya and the Last Dragon را معرفی کرد
View attachment 114329
اکران November 2020
عنوان فیلم BB لیک شد :
View attachment 114324
وقایع فیلم دقیقا بعد پایان سریال هستش و بر روی جسی پینکمن تمرکز داره ....
سیاست نتفلیکس همیشه همین بوده , تو سکوت خبری پروژه هاش رو نگه میداره و معمولا تریلر تمام فیلم هاش رو یکی دو ماه قبل انتشار منتشر میکنه (واسه سریالاش کوتاه تر) در کل از اونجایی که گیلیگان آدم این کاره ای ـه و کار خودش رو خوب بلده ولی اینم باید توجه کنیم که فرمت سینما با تلویزیون خیلی فرق داره در کل بعید بدونم بتونه نزدیک موفقیت خود سریال بشه باید قبول کرد انتقال دادن فرمت تلویزیون به سینما کار خیلی سختیه امیدوارم که سربلندمون کنه هرجور شدهبی شک فیلم بریکینگ بد مخوف ترین پروژه تاریخ سینما باشد. هرگز تا حالا ندیدم که پروژه سینمایی در کمال خفگان ساخته شود که البته نتفلیکس با اتخاذ سیاست های عجیب و غریب، این کار را امکان کرد. نمی دانم برای این عجله کاری خوشحال باشم یا نه. دو دل هستم. اینکه فیلم قرار است دو ماه دیگر منتشر شود ولی هیچی از داستان و جزییاتش نمی دانیم. لامصب تیرزی منتشر شده که حتی چهره پینکمن نمی بینیم! چی هست این! می تواند مثل یک بیگ بنگ باشد. آیا این فیلم جزو آثار قابل ورود به فصل جوایز است؟
این مسئله در چند جهت قابل بررسی است؛ احساس می کنم که حتی هایپ های سرکاری برایان کرنستون و آرون پاول که نهایتش به تبلیغ ویسکی پایان یافت، ارتباط غیرمستقیمی به فیلم بریکینگ بد داشت؛ از کجام علوم است که آن عکس قدم زدن کرنستون با پاول در روردخانه، مربوط به یکی از شات های فیلم بریکینگ بد باشد؟
مسئله دیگر تبلیغات است و رقابت بر سر آن. دیزنی پلاس با شور و هیان وارد رقابت شده که نتفلیکس را از میان بردارد. شاید اولین تلنگر نتفلیکس به دیزنی، همین معرفی فیلم بریکینگ بد باشد. در هر صورت تا دو ماه در وضعیت استند بای قرار می گیرم تا ببینم گیلیگان و نتفلیکس قرار هست چه غلطی بکنند؟
در هر صورت با آمدن فیلم، دیگر اشتیاقم برای تماشای فصل پنجم BCS کاهش می یابد!
پس بلک پنتر، دکتر استرنج، انت من، کاپتان مارول و Guardians Of The Galaxy چی میشن
اینا ریلیز های جدید کل دیزنی هستن اونا تاریخ اکرانشون سر جاشون ـهپس بلک پنتر، دکتر استرنج، انت من، کاپتان مارول و Guardians Of The Galaxy چی میشن
View attachment 114346
تیزر رونمایی از تاریخ انتشار فیلم به صورت رسمی منتشر شد View attachment 114343
یه فیلم مستقل درمورد پیشکار تونی استارک! به مراتب جذابیتش بیشتر از بلک ویدو ست
اتفاقا اگه بلک ویدو تو سبک و سیاق Winter Soldier باشه، خیلی هم جذاب میتونه باشه.یه فیلم مستقل درمورد پیشکار تونی استارک! به مراتب جذابیتش بیشتر از بلک ویدو ست.
وینتر سولجر رو کاپیتان امریکا قابل دیدن کرده بود وگرنه اونم مثل بلک ویدو کرکتر Meh ی هستاتفاقا اگه بلک ویدو تو سبک و سیاق Winter Soldier باشه، خیلی هم جذاب میتونه باشه.
مجبورید اخه؟ :think:
فکر کنم پروژه دیگه رفت زیر نظر استودیو فیلم سازی ps ببینیم اونجا چیکار میکننوینتر سولجر رو کاپیتان امریکا قابل دیدن کرده بود وگرنه اونم مثل بلک ویدو کرکتر Meh ی هست
مجبورید اخه؟ :think: