Timey Wimey
عضو تحریریه
در مورد عقابها که هم Frobary توضیح داد توی صفحههای قبل و هم اون لینک از سایت آردا گذاشته شد که توضیح کامل داده شده بود فکر کنم نیازی به توضیح دیگهای نیست.چرا دیگه تناقض زیاد پیش میاد که کلیات رو میبره زیر سوال..
مثلا تو انیمیشن میگه حلقه 70 سال پیش فرودو میمونه و بعد اقدام به سفر میکنه..
خوب میشه گفت فرودو بخاطر داشتن حلقه پیر نمیشه ولی دوستاش مثل سم که قبل از حلقه باهاش بودن چرا پیر نشدن و هیچ تغییری نکردن؟؟اونا که حلقه رو نداشتن..
ولی در مورد این قضیه که نقل قول کردم، فکر کنم سوتفاهم شده. فیلم و انیمیشن هر دو براساس کتاب ساخته شدن به خاطر این شباهتهایی دارن و البته تفاوتهایی دارن توی قسمتهای مختلف که به خاطر تفاوت مدیوم سینما و کتاب طبیعیه.
اما از زمان جشن تولد و ضیافت وداع بیلبو تا موقعی که ماجرای فرودو و خروجش از شایر شروع میشه، 70 سال نیست، بلکه 17 سال هست (البته توی این 17 سال گندالف و فرودو ملاقاتهایی داشتند). توی فیلم چنین چیزی بهخوبی نشون داده نمیشه اما توی انیمیشن هم میگه 17 سال (احتمالاً seventeen رو با seventy یه لحظه اشتباه گرفتید).
در مورد فرار فرودو از نازگولها هم در واقع و در کتاب یه شخصیت دیگه (گلورفیندل) فرودو رو همراهی میکنه ولی توی فیلم آرون جایگزین شده تا شلوغ هم نشه کرکترها.