Movie Center

فرقی که بین جان ویک 1و 2 وجود داشت با 3 این بود که درسته فیلم داستان نداشت (داستان داشت ولی داستان کلییشه ای کلی انتقام جویی بود که خب چارچوب کلی اش مشخصه مثل بازی های این موضوعیه یک باس اصلیه که آخرش قراره کشته بشه و قبل از این که به باس اصلی برسیم باید یک سلسله مراتبی رو رد کنیم و یک سری زیردست رو بکشیم ) ولی خب فیلم ریتم اش حفظ شده بود . تو 3 قشنگ یک جاهایی حس می کردی با منطق های حداقلی میخوان صحنه هارو کش بدن . و خب این یعنی توهین به شعور مخاطب تا حدی . زوری ادامه دار کردنش دور خودشون چرخیدن . همون مبارزه پایانی ته اش بود شده بود مثل بازی های استراتژی نوبتی که یک نفر حمله می کنه یک ضربه میزنه بعد باید صبر کنه طرف مقابل بیاد یک حرکتی کنه بعد این دوباره ضربه بزنه . جان ویک های قبلی کلیشه ای بودن ولی دل چسب بودن . اما خب قشنگ مشخصه فقط پول جلو چشم سازنده ها بوده . اکشن ها هم خواه ناخواه همین طوری ادامه بدن به سمت فانتزی بودن میره چون ایده هاشون ته می کشه .

سلیقه ها که متفاوته اینو همه میدونیم..ولی بنده فیلم اکشن هم زیاد میبینم.به نظرم فیلمهای چند وقت اخیر خیلی ضعیف تر شدن و خبری از شاهکار یا حداقل فیلم خیلی خوب نیست..اگر به من بود گودزیلای جدید رو برای شرط سنی زیر ۱۰ سال میزاشتم که افراد زیر ۱۰ سال ببینن چون واقعا خیلی آبکی درستش کردن..یا همین جان ویک ۳ و اند گیم که نسبت به نسخه های قبلیشون خیلی ضعیف بودن.
آقا سلیقتون به فیلمای اکشن نمیخوره مجبوورید ببینید؟

فرستاده شده از MI 8 Liteِ من با Tapatalk

جالبه که جان ویک ۳ جوری تمام شد که مشخصه قسمت بعدی ای هم داره..تازه جاناتان میخواد انتقام بگیره..معلوم نیست میخوان چکار کنن
فرقی که بین جان ویک 1و 2 وجود داشت با 3 این بود که درسته فیلم داستان نداشت (داستان داشت ولی داستان کلییشه ای کلی انتقام جویی بود که خب چارچوب کلی اش مشخصه مثل بازی های این موضوعیه یک باس اصلیه که آخرش قراره کشته بشه و قبل از این که به باس اصلی برسیم باید یک سلسله مراتبی رو رد کنیم و یک سری زیردست رو بکشیم ) ولی خب فیلم ریتم اش حفظ شده بود . تو 3 قشنگ یک جاهایی حس می کردی با منطق های حداقلی میخوان صحنه هارو کش بدن . و خب این یعنی توهین به شعور مخاطب تا حدی . زوری ادامه دار کردنش دور خودشون چرخیدن . همون مبارزه پایانی ته اش بود شده بود مثل بازی های استراتژی نوبتی که یک نفر حمله می کنه یک ضربه میزنه بعد باید صبر کنه طرف مقابل بیاد یک حرکتی کنه بعد این دوباره ضربه بزنه . جان ویک های قبلی کلیشه ای بودن ولی دل چسب بودن . اما خب قشنگ مشخصه فقط پول جلو چشم سازنده ها بوده . اکشن ها هم خواه ناخواه همین طوری ادامه بدن به سمت فانتزی بودن میره چون ایده هاشون ته می کشه .

دوست عزیز کافیه یه سر به سایتهای داخلی و خارجی بزنی و نظرات در مورد endgame رو بخونی تا متوجه بشی این نظر فقط من نیست که میگم افتضاح بوده.endgame به نظرم فیلم ضعیف بود که خواستن هر جور شده تمامش کنن..شما کافیه اینو با نسخه قبلیش اینفینیتی وار مقایسه کنی تا متوجه بشی..
در مورد جان ویک ۳ هم به نظرم کسایی میگن فیلم خوبی بود که از فیلم هندی خوششون میاد.
یادمه قدیما میخواستیم مثال بزنیم میگفتیم یارو مثل فیلم هندی از ساختمان چند طبقه میفته هیچیش نمیشه..جالبه تو جان ویک ۳ دقیقا اینجور صحنه ای دیدیم.
کلا جان ویک ۳ خیلی آبکی و هندی وار درست شده.از اون قسمت تو اسطبل اسبها بگیر تا بقیه چیزا

اگه Endgame طبق عموم مردم در سایت های خارجی افتضاح بوده چطوره که در سایت IMDB از 600 هزار نفر نمره 8.5 گرفته و 28مین فیلم برتره؟
در کل MCU به نظرم سطح پایینی داره و بیشتر فیلم هاشون به یه شکلن اما Infinity War و Endgame واقعا سطح عالی داشتن، نمیتونید اینو الکی رد کنید.

اگه Endgame طبق عموم مردم در سایت های خارجی افتضاح بوده چطوره که در سایت IMDB از 600 هزار نفر نمره 8.5 گرفته و 28مین فیلم برتره؟
در کل MCU به نظرم سطح پایینی داره و بیشتر فیلم هاشون به یه شکلن اما Infinity War و Endgame واقعا سطح عالی داشتن، نمیتونید اینو الکی رد کنید.
اینفینیتی رو باهات موافقم ولی نسخه آخر خیر

پلیس همون نقشی رو در جان ویک داره که ارتش و نیروی هوایی و ناسا و .... در اونجر و سایر فیلم های مارول نقش دارن !!! در سری 007 و هزارتا فیلم دیگه پلیس چه نقشی داره ؟!
جان ویک داستانش دقیقا همون ادامه 1 و 2 هست اگه با فیلم ارتباط برقرار نمیکنید دلیلی بر این نیست که فیلم اشغاله ! یه چند درصد احتمال هم بدید که مشکل از خودتونه !
اگه نمره imdb و منتقدان RT هم مدنظرتونه که باز قسمت سوم از دو قسمت قبلی در این موارد هم بهتره.

همه دنیا در کف تمرینات کیانو برای اماده شدن برای این فیلم و فرق صحنه های اکشنش با بقیه فیلم ها رو تحسین میکنن در بازی سنتر فیلم هندی لقب میگیره.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز تو بازی کیانو ریوز بحثی نیست..کیانو ریوز با سه گانه ماتریکس خودشو ثابت کرده..ولی کلیت یک فیلم ربط آنچنانی به بازیگراش نداره..خیلی از فیلمها بودن که بهترین بازیگرها رو داشتن ولی جالب در نیومدن.فیلم جان ویک ۳ فقط فیلم پر زرق و برقی بود به نظرم وگرنه نسبت به نسخه اولش جالب نبود..مگر اینکه عاشق سینه چاکش باشی و چشمتو روی ضعفاش ببندی.

البته یه نکته هم در مورد کیانو ریوز بگم که مطمئنا دوستان خیلی مخالفت میکنن و اونم اینه که کیانو ریوز جدیدا تو فیلمهایی که بازی میکنه چندان فیلمهای جالبی در نمیان..چند وقت پیش هم فیلم سایبریا(اگر اسمش درست یادم مونده باشه) ازش اومد که فوق العاده ضعیف بود و تعجب کردم ریوز بازیگرشه.جان ویک ۳ هم نسبت به سالهای قبل فیلم ضعیف تری برای ریوز بود
پلیس همون نقشی رو در جان ویک داره که ارتش و نیروی هوایی و ناسا و .... در اونجر و سایر فیلم های مارول نقش دارن !!! در سری 007 و هزارتا فیلم دیگه پلیس چه نقشی داره ؟!
جان ویک داستانش دقیقا همون ادمه 1 و 2 هست اگه با فیلم ارتباط برقرار نمیکنید دلیلی بر این نیست که فیلم اشغاله ! یه چند درصد احتمال هم بدید که مشکل از خودتونه !
اگه نمره imdb و منتقدان RT هم مدنظرتونه که باز قسمت سوم از دو قسمت قبلی در این موارد هم بهتره.

همه دنیا در کف تمرینات کیانو برای اماده شدن برای این فیلم و فرق صحنه های اکشنش با بقیه فیلم ها رو تحسین میکنن در بازی سنتر فیلم هندی لقب میگیره.

دوست عزیز کافیه یه سر به سایتهای داخلی و خارجی بزنی و نظرات در مورد endgame رو بخونی تا متوجه بشی این نظر فقط من نیست که میگم افتضاح بوده.endgame به نظرم فیلم ضعیف بود که خواستن هر جور شده تمامش کنن..شما کافیه اینو با نسخه قبلیش اینفینیتی وار مقایسه کنی تا متوجه بشی..
در مورد جان ویک ۳ هم به نظرم کسایی میگن فیلم خوبی بود که از فیلم هندی خوششون میاد.
یادمه قدیما میخواستیم مثال بزنیم میگفتیم یارو مثل فیلم هندی از ساختمان چند طبقه میفته هیچیش نمیشه..جالبه تو جان ویک ۳ دقیقا اینجور صحنه ای دیدیم.
کلا جان ویک ۳ خیلی آبکی و هندی وار درست شده.از اون قسمت تو اسطبل اسبها بگیر تا بقیه چیزا

من خودم از منتقدان اندگیم هستم ولی این نظر شمام خیلی دیگه اغراقه.
کدوم سایتا رو بخونیم؟ لینک لطف بفرمایید بریم کامنتا رو بخونیم.
در حال حاضر اندگیم با ریتینگ 8.6 imdb از 500 هزار نفر (که نمیشه بهش گفت نمره جوگیرانه) 28م هست و دومین فیلم سوپرهیرویی (بعد دارک نایت نولان)
اینم نظر مردمه نه منتقدین
حالا دقیقا کدوم نظرات رو میگین؟

مقایسه اندگیم با اینفینیتی وار کار کاملا اشتباهیه. این دو تا فیلم دو تا ثم جداگانه دارند و اندگیم یه حالت Standalone طور داره. شما اگه اینفینیتی وار رو هم نبینی از دیدن اندگیم میتونی لذت ببری ولی در مورد اینفینیتی وار همچین موضوعی مطرح نیست و شما باید حداقل 5 تا فیلم از فرانچیز دیده باشین.

تنها جایی که اندگیم نسبت به اینفینیتی وار ضعف داره بعضی از جنبه های داستانی هست.

ای بابا !!! اینم که خراب کرد... هرچند تریلرش هم واقعا چنگی به دل نمیزد ولی یکم امید داشتم :(

پ.ن. فیلم جدید ریچارد لینکلیتره. سه گانه before و بوی هوود و ...
لینکلیتر یکی از اون دست کارگردان هاییه که کارنامه اش کلا فراز و نشیب زیاد داشته . بعد از مدرسه راک که یکی از بهترین کارهاش بود یک فیلم تجربی با حضور اوما تورمن و اتان هاک ساخت که تو مایه های سه گانه before اش بود ولی زیاد خوب نبود . بعد هم باز یک سری فیلم داغون مثل ملت همبرگری و بازسازی بد نیوز برز رو ساخت که فاجعه بودن . بعدش باز یکم با اسکنر تاریک نگر اوج گرفت که بعد باز با ساخت برنی سقوط کرد بعد با آخرین قسمت سه گانه اش و بویهود اوج گرفت که بعد با دو تا کار اخرش که یکی متوسط بود و دیگری بد تو سرازیری افتاد . این یکی هم به نظر ادامه دهنده راه قبلیشه

• Like
Reactions: HIGH DEVS
من خودم جان ویک 3 رو ندیدم :دی منتظر کیفیت خوبم. ولی توقعتون از فیلم اکشن چیه ؟ چندتا فیلم اکشن بگید که در مقابل جان ویک، اّبکی ! نباشن.

احتمالا انتظارتون داستان در حد پدرخوانده و بازی در حد دنیل دی لوییس هست واسه یه فیلم اکشن .

• Like
Reactions: Erebor
لینکلیتر یکی از اون دست کارگردان هاییه که کارنامه اش کلا فراز و نشیب زیاد داشته . بعد از مدرسه راک که یکی از بهترین کارهاش بود یک فیلم تجربی با حضور اوما تورمن و اتان هاک ساخت که تو مایه های سه گانه before اش بود ولی زیاد خوب نبود . بعد هم باز یک سری فیلم داغون مثل ملت همبرگری و بازسازی بد نیوز برز رو ساخت که فاجعه بودن . بعدش باز یکم با اسکنر تاریک نگر اوج گرفت که بعد باز با ساخت برنی سقوط کرد بعد با آخرین قسمت سه گانه اش و بویهود اوج گرفت که بعد با دو تا کار اخرش که یکی متوسط بود و دیگری بد تو سرازیری افتاد . این یکی هم به نظر ادامه دهنده راه قبلیشه
اره. بعد بوی هوود یک فیلم ساخت به نام Everybody want some که بنظرم از فیل-گوود ترین و باحال ترین فیلمای دهست :دی و بنظرم فوق العادست فیلمش. ولی اصلا دیده نشد.
بویهوودش هم برای من جزو top 5مه. شاید اصن top 3... سه گانه before هم که...

کلا کارای خوبشو خیلی دوست دارم و واقعا امیدوارم باز ازین کارای قوی بسازه...

• Like
Reactions: arash1996
حالا انشالا دیدی نظرتو اعلام کن..صحنه های اکشن رو هم خوب دقت کن..مثلا ۵ نفر دورش رو میگیرن بعد یکی یکی حمله میکنن که کارشونو بسازه یا تو مبارزه های تن به تن حالتها رو دقت کن.ریوز دستش رو جایی قرار میده و دقیقا همونجا ضربه میزنن و مبارزات کاملا قابل پیش بینیه..یه صحنه هم تو اسطبل داره که اونم حتمن با دقت ببین..کلا فیلمی بو که تمام مبارزاتش قابل پیش بینی بود..آخرشم که از چند طبقه افتاد راحت بلند شد صحبت کرد..
من خودم جان ویک 3 رو ندیدم :دی منتظر کیفیت خوبم. ولی توقعتون از فیلم اکشن چیه ؟ چندتا فیلم اکشن بگید که در مقابل جان ویک، اّبکی ! نباشن.

احتمالا انتظارتون داستان در حد پدرخوانده و بازی در حد دنیل دی لوییس هست واسه یه فیلم اکشن .

حالا انشالا دیدی نظرتو اعلام کن..صحنه های اکشن رو هم خوب دقت کن..مثلا ۵ نفر دورش رو میگیرن بعد یکی یکی حمله میکنن که کارشونو بسازه یا تو مبارزه های تن به تن حالتها رو دقت کن.ریوز دستش رو جایی قرار میده و دقیقا همونجا ضربه میزنن و مبارزات کاملا قابل پیش بینیه..یه صحنه هم تو اسطبل داره که اونم حتمن با دقت ببین..کلا فیلمی بو که تمام مبارزاتش قابل پیش بینی بود..آخرشم که از چند طبقه افتاد راحت بلند شد صحبت کرد..

:|:|:|:|:|:)):)):)):)):)):)):))
من به شما توصیه میکنم اصلا فیلم اکشن نبینی

نمیدونم والا..شاید تو عمرم چون اصلا فیلم هندی ندیدم این فیلم برام قابل باور نیست..باید بشینم چند تا فیلم هندی توپ از اینا که یک تنه یه لشکر رو نابود میکنن یا از صد طبقه میفتن و بعد بلند میشن خودشونو میتکونن ببینم بعد بیام اینو دوباره ببینم
:|:|:|:|:|:)):)):)):)):)):)):))
من به شما توصیه میکنم اصلا فیلم اکشن نبینی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or