Movie Center

چرا باید یکی تو خونه بهش RDJ بگه ؟ :))
مخفف ها و Acronym ها از اسمشون معلومن. توی نوشتار و توییت ها برای محدودیت کاراکتر یا کوتاه تر شدن جمله استفاده میشند. قطعا توی گفتار تا حالا کسی نیومده بگه من RDR 2 بازی میکنم یا میخوام GOT ببینم.
کاش یکی به این فاز مخالفت با هر چیزی بدون دلیل پایان میداد. 8-|
اینجا توئیتر نیست و محدودیت کاراکتر وجود نداره

خود دکتر و اسپایدرمن و استارلرد و درکس که توی تایتان بودن. اونجا با اسنپ تانوث حذف شدن و دوباره همونجا برگشتن. دقت کنی یکی از پرتال ها هم از Titan باز میشه و اونا میان!

پ.ن : اون پسره همونطور که دوستان گفتن همون پسربچه توی آیرون من 3 هستش که الان بزرگ شده! یه شایعاتی هست که میگن احتمالا آیرون من بعدی باشه یا توی فاز بعد نقش مهمیو ایفا میکنه.

پ.ن : به نظرتون RDJ برای اندگیم نامزد اسکار یا گلدن گلوب نمیشه؟ :(
تصورشو بکن کاپ اسکاری که یه زمانی رسیده به کسایی مثل ال پاچینو ، داستین هافمن ، راسل کرو ، دنیل دی لوئیس ، تام هنکس ، مارلون براندو و ده ها افسانه دیگه،
قراره برسه به اقای داونی جونیور بخاطر بازی تو یه فیلم بلاک باستری (واقعا چه فیلم خفن و تاثیر گذاری :-??)که 99 درصدش جلوه ویژس.
حق بدید آدم غمگین بشه

تصورشو بکن کاپ اسکاری که یه زمانی رسیده به کسایی مثل ال پاچینو ، داستین هافمن ، راسل کرو ، دنیل دی لوئیس ، تام هنکس ، مارلون براندو و ده ها افسانه دیگه،
قراره برسه به اقای داونی جونیور بخاطر بازی تو یه فیلم بلاک باستری (واقعا چه فیلم خفن و تاثیر گذاری :-??)که 99 درصدش جلوه ویژس.
حق بدید آدم غمگین بشه
رامی مالک، این فوق بازیگر رو از قلم انداختی!

اسکاری که به رامی مالک میرسه همون بهتر به رابرت داونی جونیور نرسه

حق بدید آدم غمگین بشه
اسکاری که به افسانه هایی مثل مارلون براندو، تام هنکس، آل پاچینو و فیلم هایی مثل پدرخوانده، ارباب حلقه ها، تایتانیک و ده ها فیلم تکرار نشدنی دیگه رسید، خیلی وقته که اعتبار سابقشو نداره!
شما نگاه کن چند تا فیلم در چند سال گذشته صرفا به خاطر مضامین سیاسی/اجتماعی (SJW) و اینجور مسائل اسکار گرفتند در صورتی که لیاقتشو نداشتند و مقایسشون با بازیگران و فیلمایی که نام برده شده خنده داره!

یجوریم میگین تاثیر گذار، هر کی ندونه فکر میکنه بلک پنتر فیلم تاثیر گذاری بود که 7 تا نامزدی اسکار دریافت کرد. :))

خود دکتر و اسپایدرمن و استارلرد و درکس که توی تایتان بودن. اونجا با اسنپ تانوث حذف شدن و دوباره همونجا برگشتن. دقت کنی یکی از پرتال ها هم از Titan باز میشه و اونا میان!

پ.ن : اون پسره همونطور که دوستان گفتن همون پسربچه توی آیرون من 3 هستش که الان بزرگ شده! یه شایعاتی هست که میگن احتمالا آیرون من بعدی باشه یا توی فاز بعد نقش مهمیو ایفا میکنه.

پ.ن : به نظرتون RDJ برای اندگیم نامزد اسکار یا گلدن گلوب نمیشه؟ :(
مثلا رابرت دانی بازیش توی اندگیم با بازیش توی بقیه فیلم های MCU چه فرقی داشت؟ دقیقا همونا رو بازی کرد + یک سکانسی که همه میتونن بازی کنن!

• Like
Reactions: TheGodfather
اسکاری که به افسانه هایی مثل مارلون براندو، تام هنکس، آل پاچینو و فیلم هایی مثل پدرخوانده، ارباب حلقه ها، تایتانیک و ده ها فیلم تکرار نشدنی دیگه رسید، خیلی وقته که اعتبار سابقشو نداره!
شما نگاه کن چند تا فیلم در چند سال گذشته صرفا به خاطر مضامین سیاسی/اجتماعی (SJW) و اینجور مسائل اسکار گرفتند در صورتی که لیاقتشو نداشتند و مقایسشون با بازیگران و فیلمایی که نام برده شده خنده داره!

یجوریم میگین تاثیر گذار، هر کی ندونه فکر میکنه بلک پنتر فیلم تاثیر گذاری بود که 7 تا نامزدی اسکار دریافت کرد. :))

این مسئله ندادن اسکار به یک فیلم A به یک فیلم B از قبل از این جریانات وجود داشته است. به عنوان نمونه شاید اگر من یکی از اعضای ارشد آکادمی جوایز اسکار بودم، به دادن جایزه بهترین فیلم به تایتانیک به پرونده محرمانه لس آنجلس می دادم. تایتانیک یک پدیده بود؛ اما نه پدیده به معنای یک اثر واقعی سینما. مثال ها فتا و فراوان است و هر دهه ای (یا بگویم هر سالی) اسکار به یک سمت جریان خود را پیش می برد که قطعا این جریان مربوط به فرم و دنیای سینما نیست. چند مورد را می توانم لیست کنم که اسکار بر خلاف جریان مخاطبان عمومی حرکت کرد:

باخت نجات سرباز رایان به شکسپیر عاشق - اسکار 1999
باخت عجیب و غریب فیلم کوهستان بروکبک به تصادف - اسکار سال 2005 - یک اتفاق عجیب و از دید خیلی از منتقدان ضعیف ترین اسکار. اون موقع همچنان جریان همجنسگرایی در آمریکا برای جوامع سینمایی قابل هضم نبود! (البته دلایل فراوانی دیگری وجود دارد که نیاز به تحقیق است)

نامزد نکردن The Dark Knight و The Wall و نامزد کردن فیلم The Reader - این اتفاق اعتراضات زیادی را ایجاد کرد و شد که اسکار تغییراتی را اعمال کند.

برنده شدن هرت لاکر به جای آواتار (مخالفتی در این زمینه دارم؛ هرت لاکر مستحق بیشتری نسبت به آواتار بود.)

دادن جایزه بهترین فیلم به سخنرانی پادشاه به جای شبکه اجتماعی!

برنده شدن آرگو در اسکاری کاملا سیاسی و ترجیح داده شدن نسبت به فیلم سی دقیقه پس از نیمه شب (حرفی ندارم! این اسکار از قبل همه چی اش معلوم بود. فیلم آرگو فیلم قابل قبولی می دانم و بیخیال گوش دادن به عقاید و نظرات فرا متنی می شوم!)

باخت بوی هوید ( با متای 100) به بردمن - (بردمن دومین فیلم برتر عمرم هست و علت برد، این جا هالیووده و فیلم به معنای واقعی در مورد سینما و هالیوود است!)

باخت دقایق پایانی لالا لند بهم ونلایت (اینکه همه می دانند!) ، نامزد نکردن فیلم ال و دادن جایزه به فروشنده فرهادی (اینکه همه می دانند!)

بردن شکل آب به عنوان بهترین فیلم اسکار - کلا این اسکار ضعیف ترین اسکار تاریخ ادوار بود.

آخرین ویرایش:
مثل اینکه قبل از یکی از پریمیر های Hobbs & Shaw یه تیزر کوتاه از فیلم جدید نولان یعنی Tenet پخش شده .
توضیح تیزر تو اسپویلر هستش و دیدم که IGN هم گفته بود فیلم مثل Inception هستش ولی با Time Travel!

The teaser begins with a shot of Tenet‘s ostensible lead, John David Washington(BlackKklansman), standing in a room and investigating a bullet hole in a pane of glass. The room could possibly be an interrogation room (if not, the vibe of the room is quite similar). A title card cuts in and tells audiences “Time for a new protagonist.”
The teaser returns to Washington’s character. He touches the bullet hole in the glass and appears to step forward to another pane of glass. It looks like the same pane of glass with the bullet hole in exactly the same spot, only the bullet hole appears a bit bigger with more cracks emanating from it. Another title card cuts in: “Time for a new kind of mission.” The teaser then begins to rapidly cut back and forth between shots of the movie title logo, which features the “TEN” in Tenet right-side-up and the “ET” upside-down. The entire logo appears to be moving like the hands of a clock. In between these shots are quick glimpses of Washington’s character: one of him leading a team, all dressed in black tactical military or SWAT gear with full face masks and helmets; a few quick shots of Washington’s character in action; finally, a shot of the character in a featureless room, wearing an oxygen mask. He comes to and looks forward as a door opens. We don’t see what’s behind it.​

james-wan-slice.jpeg

بنا بر اطلاعات منتشر شده در صفحه اینستاگرام داداچمون جیمز وان،:D فیلم بعدی (قبل از این بره سراغ قسمت دوم Aquaman:D) این کارگردان معروف در سبک ترسناک و با درجه سنی R اکران خواهد شد. تصاویری از محل فیلمبرداری این عنوان بدون نام را می‌توانید در زیر مشاهده کنید.

james-wan-new-movie-images-1-600x490.jpg james-wan-new-movie-images-2-600x490.jpg james-wan-new-movie-images-4-600x490.jpg james-wan-new-movie-images-5-600x490.jpg james-wan-new-movie-images-6-600x490.jpg

نمیدونم اینجا چند نفر به کمیک های کراس اور سوپر هیرویی اهمیت میدن ولی این یکی خیلی خوبه انیمیشن کراس اور batman vs tmnt که از رو کمیک ساخته شده و نمرات خیلی خوبیم گرفته rotten tomatoesش 100 لاک پشت هاش تا حدودی من یاد سریال tmnt 2003 انداخت صدای بتمنم که troy baker چی بهتر از این:D

درود

جدیدا دو فیلم " Lost in Translation " و " Her " رو دیدم که خیلی باهاشون حال کردم :D

دوستان فیلم های دیگه ای تو این سبک و سیاق میشناسن معرفی کنن؟

یا فیلم هایی مثل " Me Before You "

درود

جدیدا دو فیلم " Lost in Translation " و " Her " رو دیدم که خیلی باهاشون حال کردم :D

دوستان فیلم های دیگه ای تو این سبک و سیاق میشناسن معرفی کنن؟

یا فیلم هایی مثل " Me Before You "
یه روش هست که توی گوگل اسم فیلم مورد علاقتو سرچ کنی بعد از قسمت People also search for فیلمهایی که بهش شباهتهایی دارنو پیدا کنی

112758

یه روش هست که توی گوگل اسم فیلم مورد علاقتو سرچ کنی بعد از قسمت People also search for فیلمهایی که بهش شباهتهایی دارنو پیدا کنی

درسته حق با شماست

بیشتر گفتم نظر دوستان رو بدونم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or