K I 1 1 E R
ناظم انجمن
صحنه های اضافی Endgame واسه دوستانی که فیلم رو دیدن :
صحنه های اضافی Endgame واسه دوستانی که فیلم رو دیدن :
بعضی از شخصیتا مثل کاپیتان فمنیست (دوستان یکیلطف میکنه بگه قضیه این فازهای مارول چیه؟
الان فتز بعدی دیگه درمورد این شخصیتای این فاز فیلم نمیسازن؟
کلا چی میشه به فاز تموم میشه یکی دیگه شروع میشه؟
بعضی از شخصیتا مثل کاپیتان فمنیست () ، اسپایدرمن، بلک پنتر و ... تو فاز بعدیم حضور خواهند داشت. دکتر استرنج هم هستش و فیلم بعدیش تایید شده که اولین فیلم ترسناک MCU هست.
بعضی از کاراکترا شخصیتشون عوض میشه. برای مثال ثور قراره تبدیل به She-Thor شه که احتمالا ناتالی پورت من هست. کاپیتان آمریکا تبدیل به Falcone میشه و آیرون من هم احتمالا نقششو پپر بگیره.
کلا پلن مارول واسه فاز بعد مشخص شده. سرچ کنی همراه با تایملاین میاره. ولی از این اونجرز خوب سودی گیرشون اومده و 4 تا فیلم اونجرز که منتشر شده توی Top 10 Grossing Movie هست. بعیده دیزنی به این راحتیا بیخیالش شه
پ.ن :
یه نکته ای که رفته رو مخم دکتر استرنج مگه میتونست از تایتان به زمین پورتال باز کنه؟ اگه میتونست خب چرا توی IW نکرد و از زمین کمک نگرفتند؟! پس چرا تاکید داشت که سفرشون به تایتان One Way Trip هست؟!
اگه نمیتونست هم که الان توی اندگیم پورتال زد که
کلا بین اندگیم و IW اونطور که باید پیوستگی داستانی وجود نداره.
یه نکته کلی درباره منطق تمام داستان های سینمایی مارول :
از وقتی MCU وارد فاز های کیهانی و استفاده از تخیلات شد ، عملاً منطق آنچنانی پشت حوادث نیست
اصلاً خاصیت المان های تخیلی اینه که کلی Plot Hole و سوراخ سنبه تو داستان ایجاد می کننتازه اینا اومدن Time Travel رو هم اضافه کردن دیگه هیچی
دنبال این که حوادث غیر منطقی داستان رو بفهمید یا سوتی هاش رو بپرسید ، نباشید به نظرم میشه یه لیست بلند بالا از سوتی های MCU گرفت .
این فیلمو من یماه پیش دیدم. و به خودم فقط فوش میدم که چرا زودتر ندیدم. واقعا جواهری بود. مخصوصا برای منی که عاشق اهنگای Folk هستم یجور ارضا روحی روانی بود فیلم
به انتخاب وبسایت ایندی وایر، سکانس آدیشن فیلم «درون لوییس دیویس» برادران کوئن به عنوان برترین سکانس دهه انتخاب شد.