Movie Center

خب منم فیلم دیدم و خیلی لذت بردم8->ولی بعضی چیزارو نفهمیدم.۱.هدف تانوس از نابودی دنیا و چرا فقط نصف ادما رو ترکوند؟۲.اون قسمت وقتی بشکن زد چه اتفاقی افتاد کجا رفت دقیقا؟۳.چرا دستکشش بعد از بشکن انگاری خراب شد؟۴. تو قسمت بعدی تانوس دوباره حمله میکنه؟

1- هدفش نابودی دنیا نیست. هدفش از بین بردن نصف موجودات زنده در مقیاس کهکشانی هست تا اون نصف دیگه مشکلاتی مثل فقر، گرسنگی و کمبود منابع نداشته باشند و به راحتی بتونند زندگی کنند!
2- کسی که 6 تا جم رو داشته باشه تقریبا قادر مطلق میشه و میتونه با یه بشکن زدن کل دنیا (یا حالا نصفشو) از بین ببره. اونایی که پودر شدن به اصطلاح بدون هیچ درد و خونریزی و حس کردن چیزی از وجود ساقط شدند (Ceased to Exist) کل هدف تانوث هم همین بود وگرنه با 2 تا جم میتونست بره همه سیاره ها نصف جمعیتو بکشه ولی دنبال خونریزی و اینا نبود. البته یه تئوری هست که میگه جسمشون از بین رفته و روحشون رفته توی Soul Stone که معلوم نیست و باید تایید شه. اما خب چیزی که معلومه اینه که به هر حال باید زنده باشند چون Dr Strange 2 ، Spiderman 2 و بلک پنتر تایید شده!
راجب دستکش هم ظاهرا این دستکش Artifact نیست و ساخته شده توی اون فورج هست و فکر کنم بعد بشکن زدن به فنا رفت چون از کل قدرت 6 تا جم استفاده کرد.
راجب قسمت بعدیم به نظرم تانوث دیگه دلیلی برای حمله نداره. باید ببینیم اونجرز چیکار میکنند و نقشه استرنج چی بود!

منم بار اول که فیلم رو دیدم همین نظر رو داشتم و گفتم که خوبه از کلیشه ها دور شدن ولی بعد از دوباره دیدن نسخه بلوری برام سوال شد که چرا تیم اونجرز از قدرت هاشون و هماهنگی ای تیمی که توی فیلم های قبلی نشون دادن استفاده نکردن. نمونه اش هم ویژیون که مثلاً قویترین و باهوش ترین عضو اونجرز هست و سنگ ذهن هم در اختیارشه ولی بعد از عاشق شدنش دانگرید شده یا دکتر استرنج (که بیشتر از اینکه جادوگری بلد باشه توی کار مشت و لگده) توی فیلم مستقلش ویلین فیلم رو توی حلقه زمانی گرفتار کرد تا بلاخره یارو شکستش رو پذیرفت ولی اینجا اصلاً از سنگ زمان استفاده نکرد و حتی یه دونه پورتال ناقابل هم درست نکرد که دست تانوس رو باهاش قطع کنه. یا حتی ثور که در راگناراک یاد گرفت که بدون چکش از قدرتش استفاده کنه ولی اینجا دوباره بدون چکشش هیچ کاری نمیتونه بکنه و آخر سر هم هالک تا جایی که یادمه گلوله تانک و موشک و حتی بمب اتم هم نمیتونست روش خط بندازه ولی توی این فیلم بعد از چهار تا مشت و لگد ترسید و رفت توی لاکش قایم شد به این بهونه که چون یکی پیدا شده که از خودش قویتره دیگه سوسک شده و بیرون نمیاد در حالیکه قبلاً هم یه بار از آیرون من و ثور یه کتک حسابی خورده بود ولی اینطوری نشده بود
البته میدونم که کلاً نباید از فیلم های سوپرهیرویی انتظار منطق داستانی داشت ولی اینا دیگه چیزهایی بودن که خودشون توی فیلم های قبلی نشون داده بودن ول اینجا همه رو کنار گذاشتن و باقی شخصیت های فیلم رو حسابی ضعیف کردن تا تانوس بتونه به هدفش برسه و بار دراماتیک فیلم بالاتر بره.
البته یه نکته ای که هست نه ثور و نه آیرون من هالک رو شکست ندادن فقط به نحوی متوقفش کردند. اینکه مثلا با استفاده از لایتینگ هالکو بزنی یا با یه آرمور چند تنی چند صد میلیون دلاری فرق داره با اینکه با دست هالکو بلند کنی و بکوبی زمین. به نظرم کاملا منطقی و حق داره هالک که بترسه. علاوه اینکه حتی فرض بگیریم ثور هالکو شکست داده هالک خودش میدونه ثور دوستشه و قصد نداره باهاش بجنگه اما راجب Thanos این قضیه فرق داره و منطقیه که بترسه.
دلیل استفاده نکردن استرنج از تایم استون هم تو خود فیلم بهش اشاره شد. قطعا نقشه خودشه چون حتی Thanos هم گفت
You are full of tricks wizard, but yet you never used your greatest weapon. A Fake
راجب هماهنگی تیمی هم بگم که اونجرز از هم پاشید. دیگه هماهنگی تیمی وجود نداره. اینکه حالا Rhodes با Sam کنار اومده دلیل نمیشه بتونن با هم یه تیم تشکیل بدن و همه چی مثل قبل باشه! سیویل وار چی بود پس؟ زدن دخل همو آوردن و به شدت منتظر بودم که تونی با باکی رودررو شه که متاسفانه باکی جزو 50% بدشانس بود.

درود داشتم خودم رو آماده می کردم برای فیلم Mr.Glass، فیلم های
Unbreakable و Split رو دیدم .

قدرت Mr.Glass دقیقا جز خراب کاری چیه ؟ چیز خاصی داره ؟

سوال بنده در مورد Avenger Infinity Wars
سینگال آخر که فرستاد برای کاپیتان مارول خالی بود ؟ تیمی داره ؟ انتظار چه کسایی رو میشه داشت ؟

• Like
Reactions: TheGodfather
درود داشتم خودم رو آماده می کردم برای فیلم Mr.Glass، فیلم های
Unbreakable و Split رو دیدم .

قدرت Mr.Glass دقیقا جز خراب کاری چیه ؟ چیز خاصی داره ؟

سوال بنده در مورد Avenger Infinity Wars
سینگال آخر که فرستاد برای کاپیتان مارول خالی بود ؟ تیمی داره ؟ انتظار چه کسایی رو میشه داشت ؟
مستر گلس آی کیوی فوق العاده بالایی داه و خیلی مخه... در ضمینه خرابکاری

• Like
یک جوری از متحد شدن Avengers حرف می زنید انگار اتفاقات Civil War یادتون رفته :D
کار به حدی بالا گرفت که Captain America کلا سپرش رو گزاشت کنار چون پدر تونی استارک، هوارد استارک ساخته بودش

• Like
محتوای extra ی فیلم avengers: Infinity War هم که منتشر شده ببینید. صحنه های پاک شده ی فیلم هم توش هست که البته 10 دقیقه است و پولیش شده هم نیست! یعنی بنظر قبل از اینکه به کیفیت نهایی برسه تصمیم گرفتن تو فیلم نذارن. چیز خاصی هم بنظرم نداشت ( نسخه ی اصلی هم بنظرم کمو کاستی ای نداشت!) حالا نمیدونم این نسخه ی اکستندد قراره چه چیزهایی اضافه کنه. من کامل ندیدم محتوای اکسترا رو ولی همینطور که جلو میزدم ، بخش اول فیلم کارگردانها نشستن و از خاطره ها چالش ها و ایده هاشون و اینکه چرا و چطوری وارد گروه کارگردانی شدن حرف میزنن بعد میرسه به کارگردان بلک پنتر که میگه شانس اینو داشتم تا با فرانسیس فورد کاپولا دیدار کنم و اون شروع کرد به صحبت کردن و اسامی کتاب ها و فیلم هایی که باید ببینیم و بعد ادامه میده که بهم گفت شاهنامه رو تا حالا خوندی؟! و من گفتم شاهلا چی چی:D و اونم گفت تو باید این کتابو بخونی و یه داستانی ایرانیه درباره پادشاهان و چطور این کتاب روی کاپولا برای فیلم گادفادر تاثیر گذاشته. و بعد مثالی میاره از فیلم بلک پنتر و شباهت با داستان شاهنامه که خیلی جالب بود این قسمتش برام.

منم اونجر رو دیدم خیای باحال بود فیلمش . مخصوصا دیالوگهای طنزش ، بعضی جاهاش خنده رو لبهای ادم میاره بعضی جاهاشم غمناکه . درکل خوشم اومد از فیلمش و منتظرم سریه بعدیش بیاد .جلوه های ویژش هم که واقعا حرف نداشت . فقط یه مشکلی که داشت این بود بخاطر شخصیت های زیادی که داشت خوب نتونستن به همشون بپردازن مثل باکی که انگار اصلا نبود تو فیلم .

محتوای extra ی فیلم avengers: Infinity War هم که منتشر شده ببینید. صحنه های پاک شده ی فیلم هم توش هست که البته 10 دقیقه است و پولیش شده هم نیست! یعنی بنظر قبل از اینکه به کیفیت نهایی برسه تصمیم گرفتن تو فیلم نذارن. چیز خاصی هم بنظرم نداشت ( نسخه ی اصلی هم بنظرم کمو کاستی ای نداشت!) حالا نمیدونم این نسخه ی اکستندد قراره چه چیزهایی اضافه کنه. من کامل ندیدم محتوای اکسترا رو ولی همینطور که جلو میزدم ، بخش اول فیلم کارگردانها نشستن و از خاطره ها چالش ها و ایده هاشون و اینکه چرا و چطوری وارد گروه کارگردانی شدن حرف میزنن بعد میرسه به کارگردان بلک پنتر که میگه شانس اینو داشتم تا با فرانسیس فورد کاپولا دیدار کنم و اون شروع کرد به صحبت کردن و اسامی کتاب ها و فیلم هایی که باید ببینیم و بعد ادامه میده که بهم گفت شاهنامه رو تا حالا خوندی؟! و من گفتم شاهلا چی چی:D و اونم گفت تو باید این کتابو بخونی و یه داستانی ایرانیه درباره پادشاهان و چطور این کتاب روی کاپولا برای فیلم گادفادر تاثیر گذاشته. و بعد مثالی میاره از فیلم بلک پنتر و شباهت با داستان شاهنامه که خیلی جالب بود این قسمتش برام.
از کجا دانلود کردین؟ من نه توی سایتای ایرانی چیزی پیدا کردم نه تورنت.
منم اونجر رو دیدم خیای باحال بود فیلمش . مخصوصا دیالوگهای طنزش ، بعضی جاهاش خنده رو لبهای ادم میاره بعضی جاهاشم غمناکه . درکل خوشم اومد از فیلمش و منتظرم سریه بعدیش بیاد .جلوه های ویژش هم که واقعا حرف نداشت . فقط یه مشکلی که داشت این بود بخاطر شخصیت های زیادی که داشت خوب نتونستن به همشون بپردازن مثل باکی که انگار اصلا نبود تو فیلم .
دقیقا این مشکلو خیلیا انتقاد کردن ازش. به نحوی که بلک پنتر که یکی از پرفروش ترین و موفق ترین فیلمای مارول بوده و به جرعت میشه گفت یکی از محبوب ترین کاراکترای مارول هست کلا چند تا دیالوگ بیشتر نداشت و اصلا بهش نپرداختن تو فیلم! البته خیلیا میگن دلیلش اینه فیلمبرداری IW بالافاصله بعد از Black Panther شروع شده و نمیدونستن که قراره اینقدر موفق بشه :D
خیلیا مثل Sam یا Rhodes یا باکی کلا 2-3 تا دیالوگ بیشتر نداشتند. اما در کل اگه دقت کرده باشین بیشترین دیالوگ و مونولوگ رو Thanos داشت و میشه گفت به هیچ کدوم از اعضای اونجرز به اندازه اون پرداخته نشد. بخاطر همینه خیلیا میگن Thanos شخصیت اصلی فیلم بود نه بقیه.

از کجا دانلود کردین؟ من نه توی سایتای ایرانی چیزی پیدا کردم نه تورنت.

دقیقا این مشکلو خیلیا انتقاد کردن ازش. به نحوی که بلک پنتر که یکی از پرفروش ترین و موفق ترین فیلمای مارول بوده و به جرعت میشه گفت یکی از محبوب ترین کاراکترای مارول هست کلا چند تا دیالوگ بیشتر نداشت و اصلا بهش نپرداختن تو فیلم! البته خیلیا میگن دلیلش اینه فیلمبرداری IW بالافاصله بعد از Black Panther شروع شده و نمیدونستن که قراره اینقدر موفق بشه :D
خیلیا مثل Sam یا Rhodes یا باکی کلا 2-3 تا دیالوگ بیشتر نداشتند. اما در کل اگه دقت کرده باشین بیشترین دیالوگ و مونولوگ رو Thanos داشت و میشه گفت به هیچ کدوم از اعضای اونجرز به اندازه اون پرداخته نشد. بخاطر همینه خیلیا میگن Thanos شخصیت اصلی فیلم بود نه بقیه.
در تایید جمله ی آخر، احتمالا دیدید آخر فیلم مینویسه Thanos Will Return:D این بازخواهد گشت تو فیلمهای مارول معمولا واسه شخصیت (های) اصلی فیلم به کار میره تا جایی که یادمه.

اتفاقا من در همین مورد یه سوال دارم! الان ثانوس چطور زنده س؟ حالا درسته ثور درجا نکشتش و وقت کرد بشکن رو بزنه، ولی بعدش چرا نمرد؟ خب ثور قشنگ تبرو فشار داد تو قفسه سینه ش دیگه:|

• Like
سلام علیکم ...

بالاخره آپلود کرد ...
#شیر_کپنهاگ

tllk_nwr_-_copy.jpg

در تایید جمله ی آخر، احتمالا دیدید آخر فیلم مینویسه Thanos Will Return:D این بازخواهد گشت تو فیلمهای مارول معمولا واسه شخصیت (های) اصلی فیلم به کار میره تا جایی که یادمه.

اتفاقا من در همین مورد یه سوال دارم! الان ثانوس چطور زنده س؟ حالا درسته ثور درجا نکشتش و وقت کرد بشکن رو بزنه، ولی بعدش چرا نمرد؟ خب ثور قشنگ تبرو فشار داد تو قفسه سینه ش دیگه:|
برو صحنه رو یه بار دیگه ببین، قبل از اینکه تلپورت کنه با Time Stone اونجا رو خوب می کنه بعد می ره:D یه برق سبز رنگی می زنه در واقع که نشانه سنگ زمانه. این سوالو منم داشتم و همه برگام ریخت وقتی گیفشو تو ردیت دیدم:))

چند سوال هست که فکر کنم جوابشو اینجا گرفتم اما نمی دانم که چرا شخصیت Hawkeye در فیلم نبود؟ مثلا Hawkeye نقش اساسی در کشتن تانوس در قسمت دوم دارد؟! در صورتیکه چندان از نظر فیزیکی و یا قدرت ذهنی، قوی تر از دکتر استرنج یا استارک- لرد و .. نیست؟
دوم این که احساس نکردید که Infinity War شباهت فراوانی به دو قسمت آخری هری پاتر داشت؟ احساس کردم داره ازش اسکی میره به خصوص سکانس پایانی که قشنگ یاد پایان قسمت یادگاران مرگ هری پاتر افتادم. تانوس مثل ولدمورث حالا همه چی دارد (همه گوهر ها) همانند ولدمورث که آخر آن چوب دامبلدور هم گرفت که قدرتش چند برابر بشه. حتی همین الان احساس می کنم که Part TWO IW یه چیزی تو مایه های همین قسمت آخر هری پاتر باشد.
سوال سوم این که سازندگان خیلی روی کاپیتان مارول مانور میدهند و میگن قراره (از خود شما شنیدم) که نقش اساسی در نابودی تانوس دارد. اما نکته این جاست که کاپیتان مارول یک زن است و از این که یک زن میخواهد تانوس را شکست بدهد ،باز ذهن ما به سمت آن جنبه Female Enpowerment (بهتره بگیم حمایت از زنان) می رود که می خواهد پیام اجتماع گونه هالیوودی بدهد که زن ها هم قدرت دارند؟!
:>
هاوکی و مرد مورچه رو دستگیر کردن تو Civil War.
مشروط به این که فعالیتی نداشته باشن و تحت کنترل قرار بگیرن از بازداشت آزاد شدن و پیش خانواده هاشون برگشتن. برا همین نبودن.البته مثل این که توضیحات کامل تر رو تو قسمت جدید Ant Man دادن.
درباره کاپیتان مارول هم تا جایی که میدونم تو کمیک ها هم خیلی قدرتمنده و اینا تو فیلم الکی گندش نکردن (واقعاً همین قد زیاده زورش :D) هرچند که اون احتمالاتی که شما مطرح کردی هم بعید نیس :D
شباهت ها هم ممکنه وجود داشته باشه با هری پاتر ولی دیگه نه اون قد خداییش :D اتفاقیه به نظرم ممکنه به ذهن بیاد به هر حال :D

چند سوال هست که فکر کنم جوابشو اینجا گرفتم اما نمی دانم که چرا شخصیت Hawkeye در فیلم نبود؟ مثلا Hawkeye نقش اساسی در کشتن تانوس در قسمت دوم دارد؟! در صورتیکه چندان از نظر فیزیکی و یا قدرت ذهنی، قوی تر از دکتر استرنج یا استارک- لرد و .. نیست؟
دوم این که احساس نکردید که Infinity War شباهت فراوانی به دو قسمت آخری هری پاتر داشت؟ احساس کردم داره ازش اسکی میره به خصوص سکانس پایانی که قشنگ یاد پایان قسمت یادگاران مرگ هری پاتر افتادم. تانوس مثل ولدمورث حالا همه چی دارد (همه گوهر ها) همانند ولدمورث که آخر آن چوب دامبلدور هم گرفت که قدرتش چند برابر بشه. حتی همین الان احساس می کنم که Part TWO IW یه چیزی تو مایه های همین قسمت آخر هری پاتر باشد.
سوال سوم این که سازندگان خیلی روی کاپیتان مارول مانور میدهند و میگن قراره (از خود شما شنیدم) که نقش اساسی در نابودی تانوس دارد. اما نکته این جاست که کاپیتان مارول یک زن است و از این که یک زن میخواهد تانوس را شکست بدهد ،باز ذهن ما به سمت آن جنبه Female Enpowerment (بهتره بگیم حمایت از زنان) می رود که می خواهد پیام اجتماع گونه هالیوودی بدهد که زن ها هم قدرت دارند؟!
شاید من یروزی هری پاتر رو میخواستم ببینم، زدی ترکوندیش برام، یه هشداری چیزی قبلش بنویس خب

آخرین ویرایش:
پیشفرضهات اشتباهه
اینکه Hawkeye قراره چه نقشی داشته باشه یا اینکه اصلاً قراره نقشی داشته باشه یا نه تو قسمت بعدی معلوم میشه. Black Widow هم توانایی فرابشری نداره اما نقش مهمی در نبرد واکاندا داشت.
ولدمورت (ظاهراً درستش ولدمور هست) به جز elder wand هیچ کدوم از یادگاران مرگ رو در اختیار نداشت. کارکرد یادگاران مرگ هم هیچ شباهتی به Infinity Stone ها نداره (شاید بشه Soul Stone = Resurrection Stone در نظر گرفت ولی بازم کارکردشون متفاوته). اگه هم هورکراکسها رو داری در مقام شباهت به Infinity Stoneها میذاری که هیچی اصلاً. از این مهمتر تمام این ایده های داستان تانوس زمانی توی کامیکها مطرح شده بودن که هنوز رولینگ سوار اون قطار کذایی نشده بود و ایدۀ داستان هری پاتر به ذهنش نرسیده بود. فارغ از اینها واقعاً شباهت چندانی بین روایتها وجود نداره.
کاپیتان مارول هم اولین حضورش مربوط به دهۀ 60 میلادیه، خیلی قبلتر از این فضای SJW-AntiSJW و از همون قدیم هم همینقدر Overpower بوده

Thanos بدون استون ها و دستکش بخاطر Mutation که داره دارای قدرت فوق العاده هستش. با 6 تا جم به راحتی میتونه خودشو هیل کنه خب :D به عبارت دیگه با همون بشکن زدن فکر کنم همون لحظه زخمش خوب شد
کلا ثور نباید میتونست که Thanos رو بزنه. علتشو توی Extra توضیح داده. صرفا میخواستن یه پلات توییست ایجاد کنن و تنها اونجری که میتونه و لایق مبارزه با Thanos هست ثور هست چون همه چیشو از دست داده و به اون لولی که باید رسیده (دقیقا عین خود Thanos)
و البته این موضوع که این 6 تا جم خیلی قدرت دارن اما دستکش تانوث یه چیز ساخته دست بشره و قدرت کافی رو نداره. به عبارت دیگه اگه دقت کنید هر کدوم از استون ها توی یه Holder حمل و استفاده میشن. اسپیس استون توی تسراکت. تایم استون توی Eye of Agomatto یا Reality Gem توی Aether. دستکش برای این ساخته شده که بتونه قدرت هر 6 تاشونو هندل کنه اما مسلما کسی که بخواد از قدرت همشون استفاده کنه دستکشم به فنا میره که این اتفاق افتاد! بخاطر همینه که Thanos نتونست جلوی ضربه ثور رو بگیره یعنی اگه به هر نحوی از دستکش استفاده میکرد خطر از بین رفتن دستکش بود و دیگه نمیتونست بشکن بزنه.

راجب کاپیتان مارول هم به نظرم فقط هایپ میکنند مطمئن باشید. بار ها توی فیلمای قبلی و کامیک و جاهای مختلف اشاره شده که Thanos با یک جم قوی ترین موجود توی کهکشان (The most powerful being in the universe) هست! حالا چه برسه با یه دستکش حاوی 6 تا جم :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or