Albis
کاربر سایت
خب منم فیلم دیدم و خیلی لذت بردمولی بعضی چیزارو نفهمیدم.۱.هدف تانوس از نابودی دنیا و چرا فقط نصف ادما رو ترکوند؟۲.اون قسمت وقتی بشکن زد چه اتفاقی افتاد کجا رفت دقیقا؟۳.چرا دستکشش بعد از بشکن انگاری خراب شد؟۴. تو قسمت بعدی تانوس دوباره حمله میکنه؟
1- هدفش نابودی دنیا نیست. هدفش از بین بردن نصف موجودات زنده در مقیاس کهکشانی هست تا اون نصف دیگه مشکلاتی مثل فقر، گرسنگی و کمبود منابع نداشته باشند و به راحتی بتونند زندگی کنند!
2- کسی که 6 تا جم رو داشته باشه تقریبا قادر مطلق میشه و میتونه با یه بشکن زدن کل دنیا (یا حالا نصفشو) از بین ببره. اونایی که پودر شدن به اصطلاح بدون هیچ درد و خونریزی و حس کردن چیزی از وجود ساقط شدند (Ceased to Exist) کل هدف تانوث هم همین بود وگرنه با 2 تا جم میتونست بره همه سیاره ها نصف جمعیتو بکشه ولی دنبال خونریزی و اینا نبود. البته یه تئوری هست که میگه جسمشون از بین رفته و روحشون رفته توی Soul Stone که معلوم نیست و باید تایید شه. اما خب چیزی که معلومه اینه که به هر حال باید زنده باشند چون Dr Strange 2 ، Spiderman 2 و بلک پنتر تایید شده!
راجب دستکش هم ظاهرا این دستکش Artifact نیست و ساخته شده توی اون فورج هست و فکر کنم بعد بشکن زدن به فنا رفت چون از کل قدرت 6 تا جم استفاده کرد.
راجب قسمت بعدیم به نظرم تانوث دیگه دلیلی برای حمله نداره. باید ببینیم اونجرز چیکار میکنند و نقشه استرنج چی بود!
2- کسی که 6 تا جم رو داشته باشه تقریبا قادر مطلق میشه و میتونه با یه بشکن زدن کل دنیا (یا حالا نصفشو) از بین ببره. اونایی که پودر شدن به اصطلاح بدون هیچ درد و خونریزی و حس کردن چیزی از وجود ساقط شدند (Ceased to Exist) کل هدف تانوث هم همین بود وگرنه با 2 تا جم میتونست بره همه سیاره ها نصف جمعیتو بکشه ولی دنبال خونریزی و اینا نبود. البته یه تئوری هست که میگه جسمشون از بین رفته و روحشون رفته توی Soul Stone که معلوم نیست و باید تایید شه. اما خب چیزی که معلومه اینه که به هر حال باید زنده باشند چون Dr Strange 2 ، Spiderman 2 و بلک پنتر تایید شده!
راجب دستکش هم ظاهرا این دستکش Artifact نیست و ساخته شده توی اون فورج هست و فکر کنم بعد بشکن زدن به فنا رفت چون از کل قدرت 6 تا جم استفاده کرد.
راجب قسمت بعدیم به نظرم تانوث دیگه دلیلی برای حمله نداره. باید ببینیم اونجرز چیکار میکنند و نقشه استرنج چی بود!
منم بار اول که فیلم رو دیدم همین نظر رو داشتم و گفتم که خوبه از کلیشه ها دور شدن ولی بعد از دوباره دیدن نسخه بلوری برام سوال شد که چرا تیم اونجرز از قدرت هاشون و هماهنگی ای تیمی که توی فیلم های قبلی نشون دادن استفاده نکردن. نمونه اش هم ویژیون که مثلاً قویترین و باهوش ترین عضو اونجرز هست و سنگ ذهن هم در اختیارشه ولی بعد از عاشق شدنش دانگرید شده یا دکتر استرنج (که بیشتر از اینکه جادوگری بلد باشه توی کار مشت و لگده) توی فیلم مستقلش ویلین فیلم رو توی حلقه زمانی گرفتار کرد تا بلاخره یارو شکستش رو پذیرفت ولی اینجا اصلاً از سنگ زمان استفاده نکرد و حتی یه دونه پورتال ناقابل هم درست نکرد که دست تانوس رو باهاش قطع کنه. یا حتی ثور که در راگناراک یاد گرفت که بدون چکش از قدرتش استفاده کنه ولی اینجا دوباره بدون چکشش هیچ کاری نمیتونه بکنه و آخر سر هم هالک تا جایی که یادمه گلوله تانک و موشک و حتی بمب اتم هم نمیتونست روش خط بندازه ولی توی این فیلم بعد از چهار تا مشت و لگد ترسید و رفت توی لاکش قایم شد به این بهونه که چون یکی پیدا شده که از خودش قویتره دیگه سوسک شده و بیرون نمیاد در حالیکه قبلاً هم یه بار از آیرون من و ثور یه کتک حسابی خورده بود ولی اینطوری نشده بود
البته میدونم که کلاً نباید از فیلم های سوپرهیرویی انتظار منطق داستانی داشت ولی اینا دیگه چیزهایی بودن که خودشون توی فیلم های قبلی نشون داده بودن ول اینجا همه رو کنار گذاشتن و باقی شخصیت های فیلم رو حسابی ضعیف کردن تا تانوس بتونه به هدفش برسه و بار دراماتیک فیلم بالاتر بره.
البته یه نکته ای که هست نه ثور و نه آیرون من هالک رو شکست ندادن فقط به نحوی متوقفش کردند. اینکه مثلا با استفاده از لایتینگ هالکو بزنی یا با یه آرمور چند تنی چند صد میلیون دلاری فرق داره با اینکه با دست هالکو بلند کنی و بکوبی زمین. به نظرم کاملا منطقی و حق داره هالک که بترسه. علاوه اینکه حتی فرض بگیریم ثور هالکو شکست داده هالک خودش میدونه ثور دوستشه و قصد نداره باهاش بجنگه اما راجب Thanos این قضیه فرق داره و منطقیه که بترسه.
دلیل استفاده نکردن استرنج از تایم استون هم تو خود فیلم بهش اشاره شد. قطعا نقشه خودشه چون حتی Thanos هم گفت
You are full of tricks wizard, but yet you never used your greatest weapon. A Fake
راجب هماهنگی تیمی هم بگم که اونجرز از هم پاشید. دیگه هماهنگی تیمی وجود نداره. اینکه حالا Rhodes با Sam کنار اومده دلیل نمیشه بتونن با هم یه تیم تشکیل بدن و همه چی مثل قبل باشه! سیویل وار چی بود پس؟ زدن دخل همو آوردن و به شدت منتظر بودم که تونی با باکی رودررو شه که متاسفانه باکی جزو 50% بدشانس بود.
دلیل استفاده نکردن استرنج از تایم استون هم تو خود فیلم بهش اشاره شد. قطعا نقشه خودشه چون حتی Thanos هم گفت
You are full of tricks wizard, but yet you never used your greatest weapon. A Fake
راجب هماهنگی تیمی هم بگم که اونجرز از هم پاشید. دیگه هماهنگی تیمی وجود نداره. اینکه حالا Rhodes با Sam کنار اومده دلیل نمیشه بتونن با هم یه تیم تشکیل بدن و همه چی مثل قبل باشه! سیویل وار چی بود پس؟ زدن دخل همو آوردن و به شدت منتظر بودم که تونی با باکی رودررو شه که متاسفانه باکی جزو 50% بدشانس بود.