Movie Center

امشب نشستم the Greatest Showman رو دیدم، واقعا چسبید :x :x :x
نمیدونم از آخرین باری که فیلم غیر بلاک باستری دیدم چقدر میگذره ( شاید the Revenant ؟ :)) ) اما اصولا از این مطمئنم موزیکال همیشه بهم میچسبه!!! :x :x :x

آهنگاش، همشون هیجان رو تو رگ ها به جریان مینداختن!:x :x :x

همون چند دقیقه اول حجت را بر من تمام کرد که باهاش حال خواهم کرد! >:)

در کل اینکه خیلی بهم چسبید! :x >:) :x

Fox-Disney-and-Comcast.jpg

جنگ برای تصاحب فاکس قرن بیستم همچنان ادامه دارد. بنا بر اطلاعات منتشر شده، فاکس قرن بیستم در تاریخ 10 جولای جلسه سرمایه گذاری خواهد داشت. در این جلسه کمپانی فاکس قرن بیستم تصمیم خود را رابطه با همراهی کردن دیزنی و یا در نظر گرفتن پیشنهاد خرید این کمپانی توسط Comcast را خواهد گرفت. به تازگی نیز مشخص شده که دیزنی خود را آماده کرده است که پیشنهاد بیشتری نسبت به رقم پیشنهادی Comcast را در این جلسه مطرح کند زیرا Comcast بسیار مصمم است که فاکس قرن بیستم را خریداری کند. لازم به ذکر است که پیش بود که دیزنی کمپانی فاکس را 52 میلیارد دلار خریداری کرد ولی این معامله در تابستان 2019 نهایی خواهد شد.
Screenrant

دوستان حقیقتا چند نفرتون فیلم Mulholland Drive رو خودش متوجه شده ؟:D (بدون دونستن هیچ پیش زمینه ای و خوندن هیچ مقاله ای قبل و بعد از دیدن فیلم )
امروز این رو می دیدم بعد گذشت یک و نیم ساعت کلا جریان فیلم عوض شد و همونجا گیرپاچ کردم:|
بعدش تو اینترنت در مورد نقد و توضیح می گشتم که نظرات و تحلیل های رئال و سورئال و ...... کاربران در سایت های مختلف رو دیدم:o:o
اینجا به نظرم 2 حالت وجود داره !
یا مشکل از اطلاعات سینمایی کم من هستش:((
یا اینکه خیلی ها هم بعد دیدنش فیلم هیچی نفهمیدن و سریع با خوندن چندتا از مطلب شاخ شدن ! و مثلا از خودشون نقد و تحلیل نوشتن :-@
البته مثلا فیلم mother در همون صحنه 2 برادر تقریبا قضیه اش برام مشخص شد اما این واقعا یه چیز دیگه بود !

دوستان حقیقتا چند نفرتون فیلم Mulholland Drive رو خودش متوجه شده ؟:D (بدون دونستن هیچ پیش زمینه ای و خوندن هیچ مقاله ای قبل و بعد از دیدن فیلم )
امروز این رو می دیدم بعد گذشت یک و نیم ساعت کلا جریان فیلم عوض شد و همونجا گیرپاچ کردم:|
بعدش تو اینترنت در مورد نقد و توضیح می گشتم که نظرات و تحلیل های رئال و سورئال و ...... کاربران در سایت های مختلف رو دیدم:o:o
اینجا به نظرم 2 حالت وجود داره !
یا مشکل از اطلاعات سینمایی کم من هستش:((
یا اینکه خیلی ها هم بعد دیدنش فیلم هیچی نفهمیدن و سریع با خوندن چندتا از مطلب شاخ شدن ! و مثلا از خودشون نقد و تحلیل نوشتن :-@
البته مثلا فیلم mother در همون صحنه 2 برادر تقریبا قضیه اش برام مشخص شد اما این واقعا یه چیز دیگه بود !
من بدون پیش زمینه دیدم و فقط داستان فیلم را متوجه شدم اما اشاره ها و تشبیه ها و استعاره و هر چیزی که به بکار رفته بود را بعد با خوندن نقدش فهمیدم

The-Batman-Birds-Of-Prey-Penguin-Main-Villain.jpg

بنا بر شایعات منتشر شده، این احتمال وجود دارد که شخصیت منفی و معروف پنگوئن، یا در فیلم The Batman اثر مت ریورز حضور داشته یا اینکه ممکن است شخصیت منفی اصلی فیلم Birds of Prey باشد. لازم به ذکر است که در فیلمنامه اولیه فیلم بتمن (قبل از انصراف کارگردانی این فیلم توسط بن افلک) این شخصیت منفی حضور داشته بود ولی مت ریورز همان گونه که قبلا اشاره کرده بود، فیلمنامه جدیدی را برای این اثر نوشته است طبق گفته های منابع ناشناس، به نظر می رسد که پنگوئن همچنان در فیلمنامه جدید حضور دارد.
Movieweb

onar_degkeduxuaawblt.jpg

فیلمبرداری Top Gun 2 رسما شروع شد ....

درود
یه سوال از فیلم بازان حرفه ایی:D
چندتا فیلم تو سبک این فیلم هایی که زیر نوشتم بهم معرفی کنید
زاتو ایچی Zatoichi
سه گانه ی Rurouni Kenshin
فیلم Blade of the Immortal
و...
هرچندتا سراغ دارید اسم هاشونو لطف بگید من از زمان قدیم علاقه به دیدن این مدل فیلم ها داشتم
اگر تخیل هم درشون باشه ایرادی نداره

اگر این فیلم رو یعنی 13 assassins (احتمالا تو تایپ من به علت هم نشینی فارسی و انگلیسی جای سیزده و اساسینز عوض بشه) ندیدی ، حتما حتما ببین، به شدت اثر قوی است، و البته واقع گرایانه تر از اون آثاری که اسم بردی ( البته به غیر از زاتوییچی)، منم خودم عاشق ژاپن دوره ی شوگان ها و سامورایی های درمانده ام. حالا اگر باز عنوان درخوری یادم اومد حتما میگم.

آخرین ویرایش:
امروز زادروز عالیجناب ایستووده!
تو ۸۸ سالگی هچنان فیلم میسازه و بازی میکنه!
حقیقتا دست‌مریزاد داره!
و قراره تو فیلم آخرش هم نقش اصلی رو خودش بازی کنه، نقش فرعی هم بردلی کوپر!
داستان براساس واقعیته و روایتگر یک کهنه سرباز ۹۰ ساله آمریکایی جنگ جهانی دومه که مجبور میشه از مکزیک مواد قاچاق کنه با کامیون تو آمریکا! کوپر هم نقش یک مامور اداره مبارزه با مواد مخدره که دنبال ایستووده!

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

پوستر جدیدی از انیمیشن
How To Train Your Dragon: Hidden World​
منتشر شد
View attachment 88406 مثل اینکه خشم شب هم همسر آینده خودشو پیدا میکنه :D فکر کنم ایشون خشم روز باشند.
بسیار هم عالی. عوامل این انیمیشن فوق العاده هستن. نسخه اول که خب خیلی خوب بود و وقتی گفتن قراره ادامه براش بسازن از کسایی بودم که مطمئن بودم گند میزنن به عصمت اولی اما خب کاملا غافلگیر شدم و نسخه دوم خیلی خیلی بهتر از اولی بود. امیدوارم نسخه سوم هم ادامه دهنده راه و روش سری باشه، سازنده هاش ادمای ریسک پذیری هستن و بعضا کارایی تو داستان کردن که هر انیمیشن سازی این کار رو نمیکنه. هم نسخه اول و اللخصوص دوم.

خلاصه کلام اینکه از بهترین سری انیمیشن های حال حاضر هالیووده

Peppermint-Movie-Trailer-2018-Jennifer-Garner.jpg

اولین تریلر رسمی از فیلم Peppermint با هنرنمایی جنیفر گارنر منتشر شد

720p

کارگردان: پی‌یر مورل

تاریخ اکران: 7 سپتامبر

پوستر:

PHIIOEIhadKAML_1_l.jpg

بعد از مدت ها بازهم جنیفر گارنر اسلحه به دست شد>:D<:D

Crow-Reboot-Canceled-Jason-Momoa-Corin-Hardy-Exit.jpg
به نظر می رسد که ریمیک The Crow هیچوقت قرار نیست وارد مرله تولید شود. بنا بر اطلاعات منتشر شده، کارگردان فیلم The Crow کورین هاردی (Corin Hardy) و به همراه ستاره اصلی فیلم یعنی جیسون موموآ (Jason Momoa) دیگر این پروژه را همراهی نخواهند کرد.

Movieweb

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or