Movie Center

View attachment 85515
تصویری از تمامی بازیگران فیلم ساخته نشده Justice League به کارگردانی جورج میلر. کیفیت بهتری از این تصویر در دسترس نیست.

نمیدونم چرا اوتفیت واندر ومن خیلی‌رو مخ منه :دی
چرا اینقدر مزخرف هست این؟

• Like
Reactions: *CATALAN*
hok0_4d464425-76a0-43d0-97da-046e650449cc.jpeg

View attachment 85487

کریس ایوانز، ستاره و ایفاگر نقش شخصیت «کاپیتان آمریکا»، به تازگی اعلام کرده است که بعد از به پایان رسیدن فیلمبرداری Avengers 4 با MCU خداحافظی خواهد کرد.​
طبق اخباری که خوندم دیشب، کریس ایوانز گفته بعد از فیلم کپتن امریکا که 2019 میاد خداحافظی می کنه. نمی دونم کدوم راسته؟ :دی

طبق اخباری که خوندم دیشب، کریس ایوانز گفته بعد از فیلم کپتن امریکا که 2019 میاد خداحافظی می کنه. نمی دونم کدوم راسته؟ :D

نامرد:D اون روز خوب یه چیز دیگه گفته بود کریس:D

طبق اخباری که خوندم دیشب، کریس ایوانز گفته بعد از فیلم کپتن امریکا که 2019 میاد خداحافظی می کنه. نمی دونم کدوم راسته؟ :D
کاپتان امریکا تموم شد دیگه...همشون سه گانه هستن... ( به غیر اوننجرز که بحث تایم فیلم و تعداد وحشتناک کاراکترای فیلما و ایناس که 2 قسمت شده ) هم بعد اونجرز میره پی زندگیش... البته2019 کاپتان مارول اکران میشه که نمیدونم تواون هست یا نه کامیکاشونخوندم.
ولی برای 2020 به بعد مارول چنتا تاریخ اکران برای فیلماش مشخص کرده که فعلا اسم فیلما مشخص نیست و untitled هست

دو خبر کوتاه
-----------------

The-Adventures-of-Tintin-Movie.jpg

استیون اسپیلبرگ به تازگی اعلام کرده است که قسمت دوم Tintin همچنان در دست ساخت است ولی طرفداران باید تا سه سال دیگر برای تماشا این عنوان منتظر بماند. طبق گفته های ایشان اگر همه چیز بخوبی پیش برود، پیتر جکسون نوشتن فیلمنامه را به زودی شروع خواهند کرد ولی برای ساخت این عنوان حداکثر دو سال زمان خواهد برد.
:|:|:|
:((:((:((

------------------------------------------------------------

Scarface-Cropped.jpg

به طور رسمی اعلام شده است که وظیفه کارگردانی بازسازی فیلم «صورت زخمی» را بر عهده خواهد گرفت. ایشان قبلا یک بار این پروژه را ترک کرده بود.​

بعد 4 ماه (فکر کنم... حدودا) که شدیدا منتظر بودم تا Dunkirk رو ببینم، (البته از روز اولی که کیفیت خوبش اومد گرفتمش ولی گفتم توی سینما میبینمش حتما) بالاخره امشب تونستم ببینمش...
و باید بگم بشدت ارزش این صبرو داشت... یک ساعت و نیم میخکوب شدم!

تنها نکته ای که نفهمیدم
کاراکتر cillian murphy بود که نفهمیدم خط داستانیش پطوری بود. چون انگار اول توی خط داستانی mole بود که سکان دار اون قایق بود که کشتی شکستگان رو برد خلیج :دی بعد توی خط داستانی sea روی یک هواپیمای توی اب افتاده سر در اورد

کاپتان امریکا تموم شد دیگه...همشون سه گانه هستن... ( به غیر اوننجرز که بحث تایم فیلم و تعداد وحشتناک کاراکترای فیلما و ایناس که 2 قسمت شده ) هم بعد اونجرز میره پی زندگیش... البته2019 کاپتان مارول اکران میشه که نمیدونم تواون هست یا نه کامیکاشونخوندم.
ولی برای 2020 به بعد مارول چنتا تاریخ اکران برای فیلماش مشخص کرده که فعلا اسم فیلما مشخص نیست و untitled هست

آها. پس اگر 2019 فیلم جدیدی از کپتن امریکا نیاد تو همون اونجرز کارش تموم میشه که فکر می کنم با کشته شدن کرکترش باشه این اتفاق. آخه تو گوگل اخبار کریس ایوانز رو دیدم نوشته بود که گفته 2019 فیلم کپتن امریکا آخرین دفعه ای هست که نقشش رو ایفا می کنه ولی خب از اونجایی که اونجرز 4 هم 2019 میاد پس تو همون اونجرز 4 خداحافظی می کنه.

View attachment 85487

کریس ایوانز، ستاره و ایفاگر نقش شخصیت «کاپیتان آمریکا»، به تازگی اعلام کرده است که بعد از به پایان رسیدن فیلمبرداری Avengers 4 با MCU خداحافظی خواهد کرد.​

پس فکر کنم رکورد حضور یک بازیگر در یک نقش اصلی دنیای مارول دست رابرت داونی جونیور باقی بمونه با نه تا فیلم :think:

152187511113393427-750x500.jpg

امروز، شبکه HBO تاریخ پخش فیلم تلویزیونی «فارنهایت 451» (Fahrenheit 451) را مشخص کرد.

تولیدات HBO Films، تاریخ پخش فیلم «فارنهایت 451» (Fahrenheit 451) را اعلام کرد که در این فیلم بازیگرانی چون «مایکل بی.جردن» (Michael B.Jordan) و «مایکل شنون» (Michael Shannon) هنرنمایی می کنند. این فیلم درام بر اساس رمان کلاسیکی به همین نام نوشته «راد بردبری» (Rud Bradburry) اقتباس یافته است، آینده ای را به تصویر کشیده که رسانه ها همانند مخدر هستند،تاریخ بازنویسی می شود و مخالفان کتاب می سوزانند.

این فیلم در تاریخ 19 می ( 29 اردیبهشت 1397) از شبکه HBO در ساعت 8 شب پخش خواهد شد.

منبع: Variety

1.jpg
جوردن ووت رابرتز، کارگردان فیلم Kong: Skull Island، به تازگی اعلام کرده است که زمانی می خواست فیلمی برای مارول بسازد بدون حضور ابر قهرمانان. داستان این فیلم کمدی/درام در مورد گروهی از انسان ها خواهد بود که باید با جادو و بیگانه ها مقابله کنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or