Get Out بهترين فيلمنامه اريجينال برد!!!!![]()
من از سال 2006 تو این تاپیک فعالیت دارم. بلااستثناء هر سال یه عده همین نظر رو دارن.امسال یک از ضعیف ترین سالها بود
باقی فیلم ها هم در حد معمولی رو به خوب بودند
معمولی بود این فیلمبه Shape of Water جایزه دادن چون میخوان از کسایی که با حیوانات رابطه دارن حمایت کنن.
طبق معمول اسکار، جهتدار و ضدایرانی و به شدت تحت لابی ایپک بود.
معمولی بود این فیلم
من از سال 2006 تو این تاپیک فعالیت دارم. بلااستثناء هر سال یه عده همین نظر رو دارن.
تو بحث قبلی نظرتون این بود هر کی مثل شما از یه سری فیلما بدش نمیاد "دلایل من درآوردی میاره" واسه خوب بودنشون و الان هم با اینکه من بی منطقم شروع به صحبت کردین، آفرینمن که از گفتگوی قبلی به دلیل عدم منطق پشت دستم رو داغ کنم وارد بحث جدی نشم ولی واقعا به نظر شما اسکار امسال با وجود فیلمهایی مثل شکل اب، get out و ... از پارسال بهتر بود ؟!
تو بحث قبلی نظرتون این بود هر کی مثل شما از یه سری فیلما بدش نمیاد "دلایل من درآوردی میاره" واسه خوب بودنشون و الان هم با اینکه من بی منطقم شروع به صحبت کردین، آفرین
رعایت احترام متقابل به هیچ وجه چیز خارقالعادهای نیست.
در مورد سؤالتون، امسال هنوز خیلی از فیلمها (چه اونهایی که کاندید شدن و چه اونهایی که از نظر مردم و منتقدین خوب بودن و کاندید نشدن) رو ندیدم پس قاعدتاً هر نظری بدم براساس دادههای ناکافی و نظر غلطیه.
حرف من اصلاً این نبود که شما داری در مورد اینکه امسال سال ضعیفی بوده یا نه اشتباه میکنی، فقط گفتم هر سال یه عده نظرشون اینه که "امسال بدتر از پارسال یا سالهای قبل بوده". وگرنه از نظر من 2016 فوقالعاده سال ناامیدکنندهای بود و هیچ فیلمیش واسم موندگار نیست. این لزوماً معنیش این نیست که این سالها کیفیت پایین بوده.