Pyramid Head
کاربر سایت
الله اکبرمن خودم هنوز mother رو ندیدم، اما به نظرم نباید در نقد و تحلیل اینگونه فیلمها عجله کرد. بعدها پشیمون میشید از ما گفتن بود.اونایی که فیلمو دیدن، چند بار دیدن؟ این خیلی مهمه. و چقدر در موردش فکر کردن؟
ببینید مثال بارز چنین فیلمایی، آینه تارکوفسکی هست. من بار اولی که آینه رو دیدم رسما خوابیدمبا اینکه زمان فیلم کوتاه هم هست. بار دوم خدا خدا میکردم تموم بشه. بار سوم از ابتکار فضا سازی و فیلمبرداری تارکوفسکی داشت خوشم میومد. 2 بار دیگه هم دیدم. الآن هر از گاهی به آینه فکر میکنم و توان بی نظیر فیلم در روایت و فیلمبرداری رو تحسین میکنم. البته هنوز هم فیلمو بطور کامل نفهمیدم
چون اصولا آینه به یک فیلم plotless مشهوره. در زمان اکران آینه، برخی منتقدا به شدت کوبیده بودنش، و برخی هم گفته بودن فیلم در نسلهای آینده خواهد درخشید. الآن صحت نظر دسته دوم اثبات شده. میشاییل هانکه گفته تا حالا 25 بار آینه رو دیده.
میخوام بگم بعد از 5 بار تماشای آینه، تا حد خیلی کمی فیلمو فهمیدم، لمسش کردم، تحسینش کردم. به نظرم به mother و کلا این نوع از فیلمها هم باید فرصت داد.
البته به نظرم اصلا نمیشه آرونوفسکی (من که اصولا از فیلماش خوشم نمیاد و اونایی که دیدم متوسط و ضعیف بودن) رو با تارکوفسکی مقایسه کرد، ولی به هر حال زود هم قضاوت نکنید.
جالبه خیلی کم فیلمی دیدم که نظرم نسبت بهش منفی بوده باشه و به مرور زمان نظرم عوض شده باشه ولی تا دلت بخواد برعکسه برام پیش اومده نمونش همه فیلم های نولان و Villeneuve است