Donger Reborn
کاربر سایت
یه ۲-۳ روزی میشه که بالاخره اسپایدرمن جدید رو دیدم. بسیار هم خوشم اومد و لذت بردم. تام هالند انتخاب کاملا مناسبی هست. بالاخره یه پیتر پارکر درست و حسابی هم دیدیم. اون آخرش هم من رو یاد کمیک جنگ داخلی انداخت.
منظورم اونجاست که میره پیش تونی و ایرون من میخواد به عنوان عضو جدید اونجرز معرفیش کنه. تو کمیک جنگ داخلی یه مورد مشابه هست. اون زمان که اسپایدی تو تیم مرد آهنی هست براساس اون توافقات تونی بهش میگه باید هویتش رو برا عموم مشخص کنه و جلو کلی خبرنگار ماسکش رو برمیداره و ...
الان با توجه به آخر فیلم پپر پاتز زندست دیگه؟ پس اون فن تئوری که میگفت پپر بر اثر حوادث آیرون من ۳مرده و تونی این مورد رو از دیگران مخفی کرده ، باطل میشه
پپر زندست، حضورش توی Infinity War تایید شده
اما احتمال داره توی Infinity War کشته بشه
کلا انتظار می ره توی Infinity War کارکتر های قابل توجهی از کارکتر ها حذف بشن به خصوص یک سری سوپر هیرو ها
قرارداد یک سری از بازیگر ها هم تا آخر فیلم برداری Infinity War 2 تموم می شه و خبری از تمدیدش نیست فعلا، شایدم تمدیدش سورپرایز باشه اما از اونجایی که Universe مارول خیلی شلوغ شده، حذف شدن سوپرهیرو ها قطعی به نظر میاد
Guardians of Galaxy Vol.3 قرار هست شروع خط داستانی جدید مارول رو بزنه
اما احتمال داره توی Infinity War کشته بشه
کلا انتظار می ره توی Infinity War کارکتر های قابل توجهی از کارکتر ها حذف بشن به خصوص یک سری سوپر هیرو ها
قرارداد یک سری از بازیگر ها هم تا آخر فیلم برداری Infinity War 2 تموم می شه و خبری از تمدیدش نیست فعلا، شایدم تمدیدش سورپرایز باشه اما از اونجایی که Universe مارول خیلی شلوغ شده، حذف شدن سوپرهیرو ها قطعی به نظر میاد
Guardians of Galaxy Vol.3 قرار هست شروع خط داستانی جدید مارول رو بزنه