Blood Brothers
کاربر سایت
آره کاوننت تکرار همون حرف ها و دیدگاه هایی بود که تو پرامتئوس مطرح شده بود . یکم هم ایده های وست وولدی و ترمیناتوری بهش اضافه کرده بودن .من کاوننت رو دیدم پرمتئوس هم دیدم چند سال پیش
نتیجه ای که میگیرم
Prometheus > Covenant
نمیگم فیلم بدی بود کاوننت من خودم میمیرم واسه این سای فای ها اما پرمتئوس خیلی Original تر بود و من کلا باش حال کردم
ایده وست وردی؟؟آره کاوننت تکرار همون حرف ها و دیدگاه هایی بود که تو پرامتئوس مطرح شده بود . یکم هم ایده های وست وولدی و ترمیناتوری بهش اضافه کرده بودن .
به نظر من نحوه روایت قیام کردن ربات داستان و علاقه مندی به قرار گیری در جایگاه خالق و تقابلش با انسان هایی که نماد خالقش بودن به این نحوی که تو فیلم دیدیم الهام گرفته از نحوه روایت همین داستان تو سریال وست وولد بود. برای همین گفته ایده اش از وست وولد بوده . پرامتئوس هم این ایده رو داشت ولی خب اریجینال تر و فلسفی تر بود . این قسمت بیشتر درگیر کلیشه های قیام ربات علیه انسان بودیمایده وست وردی؟؟
شما اصلا میدونی ریدلی اسکات کیه و کی بوده و چیا ساخته؟؟ خیلی قبلتر از اینکه ایده فوق العاده جدید و کاملا سوپر انقلابی سریال وست ورد به مغز سازنده های تواناش برسه این بنده خدا Blade Runner رو ساخته که خودش از مبدع های این نحوه داستانها بوده.به نظر من نحوه روایت قیام کردن ربات داستان و علاقه مندی به قرار گیری در جایگاه خالق و تقابلش با انسان هایی که نماد خالقش بودن به این نحوی که تو فیلم دیدیم الهام گرفته از نحوه روایت همین داستان تو سریال وست وولد بود. برای همین گفته ایده اش از وست وولد بوده . پرامتئوس هم این ایده رو داشت ولی خب اریجینال تر و فلسفی تر بود . این قسمت بیشتر درگیر کلیشه های قیام ربات علیه انسان بودیم
البته وست ورلد یه نسخه ی کلاسیک با بازی یول براینرم داره،فکر کنم از بلید رانر قدیمی تر باشه، البته اون ورژن قدیمی وست ورلد بدرد بخور نبودشما اصلا میدونی ریدلی اسکات کیه و کی بوده و چیا ساخته؟؟ خیلی قبلتر از اینکه ایده فوق العاده جدید و کاملا سوپر انقلابی سریال وست ورد به مغز سازنده های تواناش برسه این بنده خدا Blade Runner رو ساخته که خودش از مبدع های این نحوه داستانها بوده.
بیخیال از شما که فیلم بازی این حرف بعیده خود فیلم های نولان و برادرش (همراه همین سریال ) مستقیم و غیر مستقیم کلی چیزا رو از بلید رانر برداشتند بعد شما میگی شبیه وست ورد ؟؟؟به نظر من نحوه روایت قیام کردن ربات داستان و علاقه مندی به قرار گیری در جایگاه خالق و تقابلش با انسان هایی که نماد خالقش بودن به این نحوی که تو فیلم دیدیم الهام گرفته از نحوه روایت همین داستان تو سریال وست وولد بود. برای همین گفته ایده اش از وست وولد بوده . پرامتئوس هم این ایده رو داشت ولی خب اریجینال تر و فلسفی تر بود . این قسمت بیشتر درگیر کلیشه های قیام ربات علیه انسان بودیم
اون اصلا ارزش اشاره کردنم نداره، بلید رانر یه کتاب با نویسنده بزرگی بنام فیلیپ کی دیک پشتش بودهالبته وست ورلد یه نسخه ی کلاسیک با بازی یول براینرم داره،فکر کنم از بلید رانر قدیمی تر باشه، البته اون ورژن قدیمی وست ورلد بدرد بخور نبود
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
نه من نگفتم ایده اش اریجینال مال خود نولان بوده . منظورم این بود بعد روایتی که تو سریال وست وولد دیدیم این فیلم کاوننت راه و رویه ای که در نمایش ایده ی عصیان خالق علیه مخلوق و اصولا چهارچوبی که برای بیان این مسائل در نظر گرفته مشابه این سریال بوده . و تنها نکته ی متفاوت اش با قسمت های قبلی همین بوده وگرنه کل فیلم تکرار ایده های قبلا استفاده شده در این سریه .بیخیال از شما که فیلم بازی این حرف بعیده خود فیلم های نولان و برادرش (همراه همین سریال ) مستقیم و غیر مستقیم کلی چیزا رو از بلید رانر برداشتند بعد شما میگی شبیه وست ورد ؟؟؟
عزیز جان من دارم درباره فیلم کاوننت میگم . فقط کاوننت. نه کل سری بیگانه و نه کل کارنامه ی اسکات . من گفتم فیلم کاوننت تکرار قسمت های قبل به اضافه المان هایی درباره موضوع ربات و انسانه که نحوه روایت اش منو یاد اون سریال انداخت و هرچی سعی کردم حرفی جدید تر از چیزی که اون سریال .قبلش فیلم اکس ماکینا . خود پرامتئوس و همین بلید رانر که اسمش اومد پیدا کنم چیزی ندیدمشما اصلا میدونی ریدلی اسکات کیه و کی بوده و چیا ساخته؟؟ خیلی قبلتر از اینکه ایده فوق العاده جدید و کاملا سوپر انقلابی سریال وست ورد به مغز سازنده های تواناش برسه این بنده خدا Blade Runner رو ساخته که خودش از مبدع های این نحوه داستانها بوده.
البته بلید رانر یه فیلم انقلابی بود که تو دوران خودش خیلی خوب تحویل گرفته نشد و به مرور زمان این جایگاهی که الان داره رو بدست آورد ولی اگه خیلی بریم قبل تر و برسیم به دهه 20 و سینما آلمان فیلمی مثل متروپلیس هست که میشه گفت اولین فیلم با این سبکهاون اصلا ارزش اشاره کردنم نداره، بلید رانر یه کتاب با نویسنده بزرگی بنام فیلیپ کی دیک پشتش بوده
کاوننت رو من با انتظار خیلی پایین دیدم و بدک نبود، اما چند تا موردش واقعا غیرمنطقی هست برام:
سیاره جدید رو همینطور الکی واردش میشن؟! نمیگن دردی مرضی چیزی توش هست که اگه بگیرن بدنشون آمادگی لازم رو نداره و در جا میمیرن؟! مسلما اسکن هم نکردن زندگیهای روی اون سیاره رو، چون در اون صورت باید اون موجود/ویروس رو میدیدن پس.
بعد این زنومورفا چطور رشد میکنن؟ بعد از به دنیا اومدن دو سه برابر رشد میکنه! این انرژیش از کجا تامین میشه خب؟ منظورم با توجه به منطق خود فیلم هست، جایی توضیح دادن اینو؟!
اصلا زموروف غذا میخوره؟! چون توی این فیلم دیدیم که اون سفیده و حتی یکی از اون سیاها یکی رو خورد انگار! (به جای اینکه ببره و ازش به عنوان هاست استفاده کنه)، تو فیلمای قبلی هم که کلا از تغذیه خبری نبود، اینم جایی توضیحی چیزی دادن؟
اما در کل از اینکه داستان رو تکمیل کرد و مقدمه شد براش راضیم.