Movie Center

یه صدای فریادی هست که احتمالاً زیاد توی فیلم ها شنیدین. صدایی که وقتی یکی تیر میخوره یا سقوط میکنه شنیده میشه و انقدر تکراری هست که بعیده براتون تازگی داشته باشه. :D
داشتم Batman V Superman رو می دیدم و یه دفعه این صدای زیبا به گوشم رسید! دیگه گفتم باید واقعاً ببینم قضیه چیه و چطوری توی همچین فیلم هایی با این بودجه ها میان از یه افکت تکراری و قدیمی استفاده میکنن. یه سرچی زدم و تازه فهمیدم ماجرا چی هست! :D بهش میگن Wilhelm Scream و انقدر در جاهای مختلف استفاده شده که حیرت میکنین! از Star Wars و Indiana Jones تا Toy Story و Batman Returns و Reservoir Dogs! مثل اینکه اولین بار از سال 1951 و فیلم Distant Drums شروع شده و از همون دوران با فیلم های دیگه مثل Them ادامه پیدا کرده تا امروز که هر سال در کلی فیلم استفاده میشه.
صدای مورد نظر رو میتونین اینجا بشنوین. انواع و اقسام ویدئوهاش هم وجود داره که این دو تا بد نیستن. یکی کوتاه تر هست و یکی خیلی بلندتر و کامل تر.
watch?v=cdbYsoEasio
watch?v=Zf8aBFTVNEU

اصلا نسخه سینمایی کیفیت خوب وجود نداره. باشه هم پرده ای هست. تمامی نسخه های رسمی کامل هستن.

تو استور ویندوز رو چک کردم بود:D
آیتونز و بقیه استور ها رو نمیدونم
فقط مسئله اینه که تا الان هیچ‌جایی ندیدم که این نسخه رو آپلود کرده باشن :D

Image 004.jpg

• Like
Reactions: TheGodfather
این Ultimate Edition اصلیش(DVD یا حتی اونا که دیجیتالی از استور های مختلف گرفتن) هم نسخه سینمایی رو داره هم نسخه اکستندد تازه حدود 2 ساعت هم ویدیو از پشت صحنه فیلم داره

تو استور ویندوز رو چک کردم بود:D
آیتونز و بقیه استور ها رو نمیدونم
فقط مسئله اینه که تا الان هیچ‌جایی ندیدم که این نسخه رو آپلود کرده باشن :D

View attachment 61845

این Ultimate Edition اصلیش(DVD یا حتی اونا که دیجیتالی از استور های مختلف گرفتن) هم نسخه سینمایی رو داره هم نسخه اکستندد تازه حدود 2 ساعت هم ویدیو از پشت صحنه فیلم داره
بابا من منظورم تمامی نسخه های پایریت روی اینترنت بودن :دی نه نسخه های اصلی و قانونی. 99% پایرت ها همه نسخه کامل هستن. اصلا نسخه معمولی رو ارزش نداره بیارن پایریت کنن بذارن رو نت که :دی

• Like
Reactions: amin hj
یه صدای فریادی هست که احتمالاً زیاد توی فیلم ها شنیدین. صدایی که وقتی یکی تیر میخوره یا سقوط میکنه شنیده میشه و انقدر تکراری هست که بعیده براتون تازگی داشته باشه. :D
داشتم Batman V Superman رو می دیدم و یه دفعه این صدای زیبا به گوشم رسید! دیگه گفتم باید واقعاً ببینم قضیه چیه و چطوری توی همچین فیلم هایی با این بودجه ها میان از یه افکت تکراری و قدیمی استفاده میکنن. یه سرچی زدم و تازه فهمیدم ماجرا چی هست! :D بهش میگن Wilhelm Scream و انقدر در جاهای مختلف استفاده شده که حیرت میکنین! از Star Wars و Indiana Jones تا Toy Story و Batman Returns و Reservoir Dogs! مثل اینکه اولین بار از سال 1951 و فیلم Distant Drums شروع شده و از همون دوران با فیلم های دیگه مثل Them ادامه پیدا کرده تا امروز که هر سال در کلی فیلم استفاده میشه.
صدای مورد نظر رو میتونین اینجا بشنوین. انواع و اقسام ویدئوهاش هم وجود داره که این دو تا بد نیستن. یکی کوتاه تر هست و یکی خیلی بلندتر و کامل تر.
watch?v=cdbYsoEasio
watch?v=Zf8aBFTVNEU
تو کلی گیم ها هم بوده بی خبر بودیم COD GOW ME...:D
watch?v=-gxy4eY0IUg

پیرو دیدن تریلر فیلم why him ? با بازی بریان کرنستون و جیمز فرانکو

این جیمز فرانکو نمی خواد یکم به خودش زحمت بده نقش های متفاوت بازی کنه ؟ یکی در میون یک بار کمدی بازی می کنه یک بار درام و جدی . تو همه نقش های کمدی اش هم نقش یک آدم علاف و نئشه و ل.ا.ش.ی رو به شکل خمار و هپروتی بازی می کنه . این جا هم همون طوریه . فازشم مشخص نیست . میاد از فاکنر و مک کارتی اقتباس میسازه این ور میاد این نقش های مزخرف رو بازی می کنه . حیف واقعا

بابا من منظورم تمامی نسخه های پایریت روی اینترنت بودن :D نه نسخه های اصلی و قانونی. 99% پایرت ها همه نسخه کامل هستن. اصلا نسخه معمولی رو ارزش نداره بیارن پایریت کنن بذارن رو نت که :D
منظور شما رو گرفتم گفتم وسط بحث یه Fun Fact انداخته باشم :D

طرفدار سینمای کیارستمی نبودم و مثل خیلی ها براش گلو جر نمی دادم . ولی واقعا از مرگش ناراحت شدم . اگه درسته باشه روحش شاد و یادش گرامی . این چند ماهه پر از مرگ های مختلف بوده .

• Like
Reactions: Alkazar

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or