Movie Center

کف و خون قاطی کردم :(

ولی یه حسی بم میگه موفق نمیشه و تو همین اولین سریش متوقف میشه و مثله ارباب حلقه ها ادامه دار نمیشه :(

منم با شما موافقم! با این تیزر 15 ثانیه‌ای می‌شه گفت مثل ارباب حلقه‌ها که فقط تونست یه قسمت بره جلو...با مخ میاد رو زمین..حیف واقعا...

یعنی Sarcasm به این واضحی رو توی پست فرهاد ندیدین؟:-o:d یه نفر پنجره رو باز کنه من بپرم بیرون:d
Sarcasm ؟ هیچ چیزش به Sarcasm نمیخوره :| بد بخت گفت حسم میگه نگفت از رو 15 ثانیه تریلر بعدش گفت مثل ارباب حلقه ها نمیشه نه اینکه ارباب حلقه ها با کله اومده زمین ! هیچ چیزش به تعنه زدن نمیخوره اصلا نیازی به تعنه زدن نبوده :|
خودش بیاد شفاف سازی کنه تا نکشتیمش :p

تعجب از این که کسی منظورم حرفم رو نفهمید که دارم ترول میکنم :d وگرنه خودم به شخصه یکی از طرفدارای پرو پاقرص سه گانه ارباب حلقه هام:d البته شایدم من منظور اون دوستمون رو بد فهمیدم:d

کف و خون قاطی کردم :(

ولی یه حسی بم میگه موفق نمیشه و تو همین اولین سریش متوقف میشه و مثله ارباب حلقه ها ادامه دار نمیشه :(
شما travis fimmel میشناسی؟ تجربه نشون داده این بنده خدا کاری میکنه سه فصل سریال با هرجور پستی بلندیش بشینی ببینی صداتم در نیاد :دی

Brooklyn هم با 24 نقد متای 88 و گرفته که خیلی خوبه! از بازی سیرشا رونان هم بسیار تعریف کردند‌. احتمال قوی از فیلم های بزرگ فصل جوایز هست.

پ.ن. امسال چقدر فیلم های خوب داریم! فقط فیلم جدید مارتین خان کم بود که سال دیگه جبران میکنه :)

6c712d8a01110f67d086cdffaf573c31.jpg

اخرش يه فيلمي ميسازن درمورد زندگي لئو بعد اون هنرپيشه واسه بازي در نقش لئو اسكار ميگيره :دي

اينم اولين تصوير از دكتر استرينج!

21562bbc9c7d620bf9cc5df8182ec9f6.jpg

Sent from Valhalla.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or