Motorstorm : Pacific Rift

بازی واقعا خیلی بهتر شده از نظر گرافیک :love::love::love: ( البته نسخه قبلی رو روی مانیتور LCD بازی کردم ولی این رو روی LCD TV شاید به خاطر همین تفاوتش با شماره قبل خیلی به چشمم میاد :cool: )
=========
توی فروم PS3 Network نگاه کردم ، تاپیک در مورد این بازی ندیدم ! واقعا اینجا کسی این رو آنلاین بازی نمیکنه !!! :eek::eek::eek::confused:
انلاینش خیلی حال میده :love: ؛ من یه 2 دست بازی کردم خیلی روان بود :love::love:

سلام.بعد از یه مدت بی بازیی رفتیم سراغ ps و این بازی رو به ناچار خریدیم.خیلی خیلی پشیمون شدم.بعد از 5دقیقه بازی کردن به شدت پشیمون شدم.راستش چیزه خاصی که اصلا بخوام بگم نداشت مخصوصا گرافیکی که از کمبود texture رنج میبرد.
راستش این بازی رو توی یه مجله انقدر ازش تعریف کرده بود که کنجکاوم کرد.گفتم بیام بنویسم اگه کسی میخواد بخره شاید پشیمون بشه.

ما کمبود تکسچری تو بازی ندیدیم برای بازی ریسینگ به این سبک خیلی هم خوب بود گرافیکش شما چطوری فکر میکینی نمیدونم من که به شدت لذت بردم خیلی مهیج بود ولی قبول دارم
گرافیکش هنوز جای کار دار ولی گیم پلی عالی کار شد با اون سرعتی که تو محیط حرکت میکنی نمیتونی به جزییات گرافیکی خیلی دقت کنی مثلا سایه ها هم مشکل داشتن ولی موقع حرکت ماشین اصلا به چشم نمیاد و روی محیط خیلی جالب سایه زنی کار شده که لذت بخش و همچنین باد و تاثیر پذیری برگ های و بوته ها در اطراف موقع حرکت ماشین خیلی خوب بود
کلا بازی قشنگی به کسای که از این سبک ها خوششون میاد حتما توصیه میشه من که واقعا حال کردم:biggrin1:

منم خیلی خوشم اومد ولی خیلی سخته بازیش :biggrin1: مخصوصا اگر بخوای با موتور بری!(موتور 4چرخه ها دیگه بدتر :biggrin1: )

ولی بازیش باحاله!راستی چرا بعضی از مراحل باز نمیشند؟مثلا تو یک قسمت مراحل بعدیش باز شده ولی یکی اون وسط جا مونده!

لی بازیش باحاله!راستی چرا بعضی از مراحل باز نمیشند؟مثلا تو یک قسمت مراحل بعدیش باز شده ولی یکی اون وسط جا مونده!

این یک قلقی داشت یادم رفت باید یک مرحله خاصی رو میرفتی تو یک شرایط خاص تا
بازش کن اون مرحله های که توش پرتگاه داشت خیلی زیبا بودش ادم فکر میکرد واقعا دار پرت میشه تو دره
حس رو خیلی عالی انتقال میداد به ادم:love:

آره وقتی از زیر آبشار هم رد میشدی خیلی حال میداد :love:
آها برای باز کردن مراحل همونه که کنارش مثلا یک وقتی زده یا زده کمتر از 4 بار باید بمیری و ... ؟
تو بازی کجا از SIXAXIS استفاده شده؟

تنها کارش فکر کنم کنترل فرمون باش شما استارت رو بزن موقع بازی و
فعالش کن

چي ميگي رفيق اصلا همچين گزينه اي نداره فقط تو option ميتوني sensvity رو بالا پايين ببري...
خواهشا اگر كسي اطلاع داره از كاربردش به ما بگه...ممنون

چي ميگي رفيق اصلا همچين گزينه اي نداره فقط تو option ميتوني sensvity رو بالا پايين ببري...
خواهشا اگر كسي اطلاع داره از كاربردش به ما بگه...ممنون
والا تا جای که یادم و بازیش کردم میتونستی برای کنترل ماشین
ازش استفاده کنی و بایدم فعالش میکردی توی نسخه قبلی هم بود شما کامل یک سر به
option بازی بزن

والا تا جای که یادم و بازیش کردم میتونستی برای کنترل ماشین
ازش استفاده کنی و بایدم فعالش میکردی توی نسخه قبلی هم بود شما کامل یک سر به
option بازی بزن

من متوجه شدم كه قابليت هدايت با sixaxis كه تو شماره ي قبل بوده رو تو اين شماره برداشتن چون خيلي مشكل داشته و فقط با سنسور ميشه يه كار انجام داد; در صورتي كه ماشين در حال چپ كردن يعني رو دو چرخ بود بر خلاف جهتش مايل كني دسته رو تا ماشين صاف بشه...
ممنون از وقتي كه گذاشتيد ولي خواهشا اگر اطلاعات كافي در زمينه اي نداريد بقيه رو گمراه نكنيد.....

آخرین ویرایش:
سلام:

دوستان می خواستم بازی رو اپدیت کنم واسه بازی آنلاین ولی حجم اپدیتش 608 مگ هستش.با این سرعت کذایی ایران .پدر پلی 3 سرویس میشه تا میخواد دانلودش بکنه.

می خواستم توی نت جایی هست ایت آپدیت رو دانلود کنیم بعدش بزنیم به بازی؟؟؟؟؟

سلام:

دوستان می خواستم بازی رو اپدیت کنم واسه بازی آنلاین ولی حجم اپدیتش 608 مگ هستش.با این سرعت کذایی ایران .پدر پلی 3 سرویس میشه تا میخواد دانلودش بکنه.

می خواستم توی نت جایی هست ایت آپدیت رو دانلود کنیم بعدش بزنیم به بازی؟؟؟؟؟

ps3 هیچیش نمیشه . من یه بار 2تا دانلور 800 مگی پشت هم داشتم.بزار دانلوش شه چیزیش نمیشه.فقط دستگاهت یه جا باشه که چرخش هوا داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or