Motion Controller سونی در بهار 2010

Victarion

Loyal Member
ps3motion1.jpg

رییس Sony Computer Entertainment بهار 2010 را به عنوان تاریخ عرضه Motion Controller این شرکت، اعلام کرد.

Kaz Hirai در مصاحبه‌ای با Times Online، با اعلام تاریخ بهار سال آینده برای عرضه Motion Controller، اظهار داشت: مساله مهم برای عرضه Motion Controller این است که ما به بازی‌های بزرگی احتیاج داریم که در زمان عرضه از این Controller پشتیبانی کنند. این چیزی است که ما مدتی زیادی در حال کار بر روی آن هستیم.

وی همچنین دلیل تغییر لوگو PS3 را، در نظر گرفتن جهتی جدید برای PS3 و همچنین بازگشت به ریشه‌های PlayStation ذکر کرد.

مصاحبه کامل را می‌توانید از اینجا بخوانید.

وی همچنین دلیل تغییر لوگو PS3 را، در نظر گرفتن جهتی جدید برای PS3 و همچنین بازگشت به ریشه‌های PlayStation ذکر کرد.

به نظر من که کار جالبی بود . . . مثل اینکه سونی اینبار بدجوری جدیه که بازارو ماله خودشون کنن !!! :cool:

ممنون کیوان
منم از تغییر لوگو خیلی لذت بردم :cheesygri
از همون عکسایی که شما میگفتین fake هست ( :biggrin1: ) مطمین بودم SONY این حرکتو میزنه.
قبلا tretton گفته بود بازیهایی که تا الان ریلیز شدن با این کنترلرها سازگارند! اگه ساخت این Motion Controller کامل شده بود برای کریسمس میتونست عرضه کنه!

مرسی

چی شد تا قبل اینکه سونی این حرف رو بزنه همه حالشون از این لوگو بهم میخورد ؟! :confused: حالا که همه شدن :love:
در هر صورت من که با این حرکتش حال کردم . سونی انگار داره یک کارایی برای بازگشت به دوران اوجش میکنه ...
دوستان لطف میکنن یک توضیحی درباره این کنترل بدن
خیلی ممنون

قیمتی براش تعیین نکردن؟؟ (بازی هایی که motion controller رو ساپورت میکنن رو نمیشه با از این controller sixaxis ها بازی کرد... یعنی باید حتما بخریم؟!!)

باید نداره اما هر کی میخواد پول یه Wii نده میره اینو میخره(نباید بیشتر از 50 $باشه)
از اونجایی که سونیم استودیو زیاد داره مشکلی از بابت بازیاش در زمان لانچ پیش نمیاد.
بحث این با Six هم کاملا جداست.
درباره لوگو به نظر من یک فونت واحد برای PS انتخاب میکرد بهتر بود.
دوستان لطف میکنن یک توضیحی درباره این کنترل بدن
خوب این کنترلر شبیه میکروفونو!توپ سرش میتونه رنگشو عوض کنه که انگار واسه 4 نفره بدرد میخوره باهاش بازیهای سوم شخص.اول شخص استراتژی و بعضی ورزشی ها رو میشه بازی کرد.کلا چیزی تو مایه های کنترلر Wii هست اما مثلا با امکانات و قابلیت و حساسیت بیشتر یک دمو که تو کنفرانس نشون دادن این بود که تستر 2 تا از کنترلر ها رو میگرفت دستش یکی به عنوان شمشیر یکی سپر و بازیهای TPS رو انجام میداد!یا مثلا برای کمان و تیراندازی یکیو زی کمان یکی دستش و وقتی زی(دستش)رو میکشید عقب اونم کشیده میشد بعد ولش میکرد پرتاب میشد.وقتی تو کنفرانس یارو اسمشو نوشت قشنگ حساسیتش معلوم بود البته گفته میشه قیافه نهاییش تغییر میکنه.حالا باز معلوم نیست.پس w8 to 2010!

من فکر می کنم اگه این کنترل رو بتونند روی بازی GOW 3 اعمال کنند چیز جالبی خواهد شد. چون شیمشیرهای اصلی کریتوس هم دو تا هستش و میشه دقیقا از این ها استفاده کرد. حتی شاید دلیل که باعث شده هنوز مشخص نشه که تو پک ویژه این بازی چی هستش، همین مسئله و دسته و پنجه نرم کردن با مشکلات این طرح باشه. چون اگه همراه همچین بازی بزرگی عرضه بشه. سود کلانی نصیب Sony خواهد شد.

مساله مهم برای عرضه Motion Controller این است که ما به بازی‌های بزرگی احتیاج داریم که در زمان عرضه از این Controller پشتیبانی کنند. این چیزی است که ما مدتی زیادی در حال کار بر روی آن هستیم.
سونی معمولا زحمت این بازیها رو به عهده استودیو بزرگ لندن (Sony London) میزاره.
شاید کنسل شدن دو عنوان The Getaway و Eight Days هم برای باز گذاشتن دست این استودیو باشه.

نه داداش نینتندو حالا حالا ها هستش، فکر کن تازه سونی با این یال و کوپال و عظمتش تازه رسیده - ه هنوز هم نرسیده - به 3 سال پیش نینتندو!!!:-"
این میاموتو لامسب کامپیوتر تو ذهنش داره نه مخ!

نه داداش نینتندو حالا حالا ها هستش، فکر کن تازه سونی با این یال و کوپال و عظمتش تازه رسیده - ه هنوز هم نرسیده - به 3 سال پیش نینتندو!!!:-"
این میاموتو لامسب کامپیوتر تو ذهنش داره نه مخ!
حالا هرچی هستش دیگه کنسول به درد نمیخوره
با اون گرافیکه حرفه ایش
البته برای خردسالان و سالمندان بسایر بسیار کنسول عالی ای هستش :laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or