دیگه داره این Chalenge Tower میره رو مخم......
160 که باید با Liu kang , شیوا رو بزنی با کمبو سخته اسکیپ کردم ، هر کاری کردم 8 Hit نمیزنه.....
با یه چند تا حلوتر که با Cyrax باید Kano , Noob , cyber sub zero رو بزنی ، خیلی نامردیه.....
دیگه داره این Chalenge Tower میره رو مخم......
160 که باید با Liu kang , شیوا رو بزنی با کمبو سخته اسکیپ کردم ، هر کاری کردم 8 Hit نمیزنه.....
با یه چند تا حلوتر که با Cyrax باید Kano , Noob , cyber sub zero رو بزنی ، خیلی نامردیه.....
دو چرخه ای اسپیشیالو:d چه جوری باید زد ؟؟کمبو 8تایی که راحته :d یدونه ازون 2چرخه ای هاشو باید بزنی البته بشکل اسپشیاله چیه!؟
اون دومیه هم راحته سخت نگیر :d سعی کن به ساب برسی بعد بیشتر اون حرکتی که از سینش یچی مثه فرفره اره در میاد بزن :d
----
این لباسای کلاسیک Retro توی بازی هست (باید توی چلنج تاور دیده باشید) ولی برای فعال شدنش باید پول بدی dlc بخری، اه اه از دسه این شرکتا![]()
همونه فقط آخرشو باید با RT بزنی، یه لاین از سوپرمتر هم مصرف میشه:دو چرخه ای اسپیشیالو:d چه جوری باید زد ؟؟
من همون دوچرخه ای معمولی رو میزنم (B <- -> ->) ، بیشتر از 6 Hit نمیزنه ، اینی که میگی چه جوری باید زد؟؟
سیندل 14 هیت بهم زد!!!!!!!
تاحالا برا کسی اتفاق افتاده؟
نه بابا تو LADDER ! تو دونفره هم داداشم 7 ضرب بهم میزنهاره !!
توي چلينج تاوري؟
هموني كه با جيد بايد با سيندل مبارزه كني؟؟
پوستت كندست اگه همونه :d
کار خاصی نداره :d اگه با آنالوگ نمیگیره با دی پد امتحان کن فقط سریع باش!یه سوال، تو اون قسمتی از داستان که باید گلوله آتش بفرستیم،
نبرد با شائوکان رو میگم
از هر 10 تا دکمه ای که من میزنم فقط یکیش میگیره. شما چطوری میزنید، کار خاصی داره که حساسیت دسته رو کم کرد؟
دوستان این مورد تا بحال برای کسی پیش اومده ؟
من هر وقت با کیتانا مبارزه دارم ، بی اختیار میگم "جوووون" :d
جدی میگم :d ، حالا جدا از شوخی میخوام ببینم طراحی کراکترها ( همشون ) فقط برای من جذاب تر شده ، یا دوستان دیگه هم همین نظر رو دارن ؟
دوستان این مورد تا بحال برای کسی پیش اومده ؟
من هر وقت با کیتانا مبارزه دارم ، بی اختیار میگم "جوووون" :d