Mortal Kombat | Xbox 360

وقتی بحث - بحث بازی کردن مورتال کمبت باشه - دسته ایکس باکس که خوبه - گوشکوب هم به من بدن باهاش مورتال بازی میکنم ...

خدایی یاده دوران طفولیت افتادم.... بی صبرانه منتظر بازی هستم - از آخرین پست که یه سری اطلاعات

دادید ممنون ....

هست یا نیست؟!
بروتالیتی نیس تو MK جدید

کلا ً Mortal Kombat رو نمیشه با دسته ی xbox بازی کرد !
خوبم میشه ! من خیلیارو دیدم که با کیبورد (!) MK میزنن
کلا من یکی از
MISC_MadCatz_PS3_SFIV_FightStickTE_LargeScreenShot_01.jpg
رو واسه بازی کردن توصیه میکنم

راستی کاراکتر Jax و Stage مترو تایید شدند !
350px-Jax_MK9.jpg

واقعا این بازی تنها بازی بود که ساعتها من وقت براش گذاشتم و ارزشش رو واقعا داشت.

دوستان من یه سوالی دارم که به این تابیک ربطی نداره ولی سالهاست که من توش موندم که حدود 11 سال پیش سریالی به اسم Mortal Kombat Conquest ساخته شد و من از همون زمان با بدبختی تمامی قسمتهای این سریال رو پیدا کردم(واقعا 11 سال پیش پیدا کردن همه قسمتها سخت بود و مثل الان کیلویی نبود) و این سریال پایان درستی نداشت و در قسمت 22 شائوکان همه قهرمانها از جمله شخصیت اصلی کانگ لو رو میکشه و رایدن رو زندانی میکنه که هر کی این سریال رو دیده از جمله خود خارجیها منتظر ادامه اون بودن که هیچ وقت ساخته نشد و من دیگه چندین ساله بیخیالش شدم و حالا میخوام ببینم ایا ادامه این سریال رو کسی یا کارگردانی نمیخواد بسازه؟؟؟

البته تریلر یه فیلم هم از مورتال کمبت 2010 اومد ولی حتی فیلمش هم در نیومد چه برسه به این سریال کذایی که هر کی قسمت اخرش رو ببینه از دیدن 21 قسمت گذشته پشیمون میشه

البته تریلر یه فیلم هم از مورتال کمبت 2010 اومد ولی حتی فیلمش هم در نیومد چه برسه به این سریال کذایی که هر کی قسمت اخرش رو ببینه از دیدن 21 قسمت گذشته پشیمون میشه
اگه منظور شما Mortal Kombat Rebirth‌هست كه اون فيلم كوتاه بود.

بروتالیتی نیس تو MK جدید

خوبم میشه ! من خیلیارو دیدم که با کیبورد (!) MK میزنن
کلا من یکی از
MISC_MadCatz_PS3_SFIV_FightStickTE_LargeScreenShot_01.jpg
رو واسه بازی کردن توصیه میکنم

راستی کاراکتر Jax و Stage مترو تایید شدند !
350px-Jax_MK9.jpg

من خودم اولش با کیبورد MKمیزدم !:d بعد که PS2گرفتم میگفتم اصلآ نمیشه با دسته MKبازی کرد!:d

کلآ همه چیز به عادت بستگی داره!

اگه منظور شما Mortal Kombat Rebirth‌هست كه اون فيلم كوتاه بود.

کی به شما گفته اون فیلم کوتاه بود؟؟
اون یک تریلر زودهنگاه برای فیلم بسیار پر خرج و پر سر و صدای مورتال کمبات بود که قراره سال 2013 بیاد

میتونی تو imdb ببینی

کی به شما گفته اون فیلم کوتاه بود؟؟
اون یک تریلر زودهنگاه برای فیلم بسیار پر خرج و پر سر و صدای مورتال کمبات بود که قراره سال 2013 بیاد

میتونی تو imdb ببینی
اينطوري هم کم من ميدونم ولي اون يک فيلم کوتاه بود و اين موضوع رو ميتونيد در قسمت ژانر صفحه مربوط به اين فيلم نيز ببينيد: http://www.imdb.com/title/tt1672087/

قرار هست يک فيلم Mortal Kombat براي سال 2013 ساخته بشه اما هنوز هيچ اطلاعات خاصي ازش وجود نداره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or