من همشو تموم کردم... البته نسخه PS3 رو. با هم فرقی که ندارن؟ممكنه شخصيت سوم با تموم كردن چلينج ازاد بشه !!
چون هيچكسي نيست كه تمام چلينج هارو بدون اسكيپ كردن تموم كرده باشه :d
درود
اینطور که گفته شده بازی دارای 3 کارکتر مخفی هست ( منظورم اونایی هست که به لیست اضافه میشن ) تا حالا کسی اون سومی رو ازاد کردهاگه اره که چهطوری ؟
راستی یه مدی هم بود که توی پرده ی سینما بازی میکردی اون چهطوری هست![]()
بازی فقط دو شخصیت مخفی داره:اینطور که گفته شده بازی دارای 3 کارکتر مخفی هست ( منظورم اونایی هست که به لیست اضافه میشن ) تا حالا کسی اون سومی رو ازاد کردهاگه اره که چهطوری ؟
اون پرده مربوط به بخش آنلاین بازی هست. یه سری مسابقه به نام King of the Hill داره آنلاین که حداکثر 8 بازیکن می تونن با هم رقابت کنن به این صورت که یه پرده سینما میاد و شما با آواتار xboxتون وارد بازی می شید و یک به یک با هم رقابت می کنید. وقتی هم که دو نفر دارن بازی می کنن بقیه می تونن با آواتاراشون بقیه رو تشویق یا تکذیب کنن و آخر سر هم به نفر برنده هر دست امتیاز می دن.راستی یه مدی هم بود که توی پرده ی سینما بازی میکردی اون چهطوری هست![]()
برا همه یه جوره
گورو-کینتارو-میلینا-کان
من به چهارومی میرسم ولی دیگه حریف کان نمیشم
من اگه برسم میتونم این کان رو بزم. 2 تا اولی رو من بدون اینکه ضربه بخورم میزنم!!!ولی این ملینا میاد X-Ray هم میزنم بازم نمیتونم بکشمش
این 293 رو کسی توسنته رد کنه خیلی خیلی سخته واقعا من 2 همین 2 تا موندم:d
من رفتم b-)
---------------------------------------------------
دوستان بيبي ليتي نوب رو به من ميگيد ..
توي اين راهنماش ننوشته برا اينو![]()
واقعا!:-oمن اگه برسم میتونم این کان رو بزم. 2 تا اولی رو من بدون اینکه ضربه بخورم میزنم!!!
خدایی خیلی جاش خالیه. واقعا حیف شد که Kratos رو به X360 ندادند. چند روز پیش ویدئو مربوط به کمبوها و فیتلیتی کریتوس رو تو یوتیوب میدیدم، دلم سوخت. خیلی باحال ساختنش. حالا باز من اونجوری فن ه کریتوس نیستم و بیشتر داداشم تو Ps2 ،اون جای تکراری در لیست بازیکن ها در واقع جای Kratos در نسخه ps3 هست که توی x360 خالیه و هیچی جاش نمیاد.
موفق باشی.من فقط یدونه اچیومنت بازیش برام مونده اونم master کردن تمام بازیکناس که خیلی خیلی طول می کشه ولی حتماً دنبال گرفتنش هستم.