Mortal Kombat | Xbox 360

دوستان Stage Fatality رو باید چجوری بزنیم؟ من هر چی تو تمرینی زدم نشد.

Stage Fatality فقط مربوط به صحنه های پل یا قطار یا اسید هست که باید در سینه حریف باشی و این رو که بزنی طرف پرت میشه جلوی قطار یا از پل میفته پایین یا میفته تو اسید;)

انصافا همین 3 تا عکسی که در امضام هستن از بقیه شاختر تشریف دارن :d البته Ermac هم خیلی خوشم اومد اما کلا تعادل برقرار هستش و بستگی داره با کدوم کاراکتر بهتر بازی کنی ! تا اینجا عالی بوده خیلی حال داده بهم !

Mortal Kombat DLC - ALL Classic Costumes and Fatalities

اینم از DLC بازی برای اونایی که کنسول جیتگ دارن و خودم الان تستش کردم!!!

Everything Unlocked
ALL Classic Costumes and Fatalities

Classic Scorpion
Classic Ermac
Classic JADE MK3
Classic KITANA MK3
Classic MILEENA MK3
Classic REPTILE MK1
Classic SUBZERO MK1

لینک دانلود

http://www.megaupload.com/?d=RISO2F21

لینک کمکی

http://hotfile.com/dl/115158461/e425cd5/MK9-DLC.rar.html

اینم عکسی که خودم الان از کاراکتر Classic Scorpion
از روی TV گرفتم!!!

http://up.iranblog.com/images/il4au2zscdxysw7lmvx7.jpg

گنسول جیتگ چیست دیگر ؟

در کل از بازی خیلی خوشم اومد.لذت بازی کردن با اسکورپیون و ساب زیرو واقعا بالاست.

اما ضدحال که من خوردم لو کنگ بود.یعنی به معنای واقعی افتضاح طراحیش کردن.قیافش که عین این کارگر افغانی هاست.یه شلوار کردی هم پاش کردن.از اونور عین خروس وسط مسابقه هی سر و صدا میکنه که شدیدا رو مخ هست.من تو کمبت های سگا فقط لو کنگ رو برمیداشتم و با فنون چند ضربه حال میکردم.ولی تو این واقعا حالم ازش بهم خورد.:(

شاو کان رو همون که LegendGamer گفتن البته این ترفند تا نرمال جواب میده و از اون بالا تر هم درجه صدمه خوردن کان میاد پایین و هم سخت تر گیر این حملات میفته. به نظرم یه روش ساده استفاده از باراکا یا اسموکه. باراکا به خاطر حمله مشت هواییش که می تونه به کمبو تبدیل کنه و تو حالت طرف مخالف پریدن کان جواب میده و اسموک هم به خاطر نوع حمله پایین عقب B / O ش.

اگه هیچ کدوم از روشا جواب ندادن، باید ازش تا میشه فاصله گرفت و چیز هایی رو که پرت می کنه با پرش یا نشستن جا خالی داد تا گاهی Taunt کنه. به محض تانت، باید طولانی ترین کمبوها رو روش اجرا کرد. بهترین ها اونایی هستن که میشه وسطشون X-Ray هم اضافه کرد چون هم اینطوری صدمه کمبو بیشتر شده و هم احتمال حروم شدنش از بین میره.

من اونی که تو بخش داستانی بود گفتم وگرنه ladder که خیلی آسون تر از اونی که تو داستانی هست.کلا به نظر من یکی از ایرادات بازی می تونه آسون بودن باشه البته نسبت به mk ها قدیمی که اشکتو در میوورد

یه سوال داشتم در مورد بخش story mod سوال در مورد داستان نیست در مورد گیم پلی بازی هست
جایی که باید با cyber sub zero جلوی goro و kintaro مبارزه کنیم من اصلا نمیتونم از x-ray استفاده کنم :( نمیدونم قضیه چیه ولی اصلا نمیشه با lt + rt نیمشه x-ray رو فعال کرد کسی به این مشکل برخورده ؟

تو رو خدا یکی به داده من برسه!!
من یه جا گیر کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جایی که لیو کانک با شائوکان برای اولین بار میجنگه رو چطوری رد کنم؟؟!!
هر کاری میکنم نمیتونم بیشتر از یه راند ازش ببرم!!)x:((
یکی یه حرکت موثر یا یه ترفند معرفی کنه بهم لطفا!!!>:d<

یه سوال داشتم در مورد بخش story mod سوال در مورد داستان نیست در مورد گیم پلی بازی هست
جایی که باید با cyber sub zero جلوی goro و kintaro مبارزه کنیم من اصلا نمیتونم از x-ray استفاده کنم :( نمیدونم قضیه چیه ولی اصلا نمیشه با lt + rt نیمشه x-ray رو فعال کرد کسی به این مشکل برخورده ؟

باید بپری و بعد l2+R2 رو بزنی .

تو رو خدا یکی به داده من برسه!!
من یه جا گیر کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جایی که لیو کانک با شائوکان برای اولین بار میجنگه رو چطوری رد کنم؟؟!!
هر کاری میکنم نمیتونم بیشتر از یه راند ازش ببرم!!)x:((
یکی یه حرکت موثر یا یه ترفند معرفی کنه بهم لطفا!!!>:d<

همون روشی که بالا گفتم انجام بده هی بپر طرف مخالف و یه ضربه بزن

• Like
Reactions: War Has Change
از دوستان کسی قسمت Online اش رو امتحان کرده؟ من از دیروز هر چه به Room های Create شده میرم یا اصلا نمی تونم بازی کنم یا اینکه در هنگام بازی لگ شدیدی دارم. این پیغام هم که دیگه آشنای همه ست:
"Game Session no longer available"

چجوری میشه تمام لباس ها رو باز کرد :دی؟ به طور مثال میلنا. چون 5 تا لباس داره قائدتا باید در دسترس تر باشه اما کلا با Krypt و اینا شد 2 تا لباس!

خوب بخش داستانی بازی را تموم کردم عالی بود :d الان هم در حال نبش قبر کردن هستم :d چه حالی میده ادم حاصل دست رنجشو درو کنه
یک سوال کلا تو بخش داستانی 2 نفر ازاد می کنه نفر سوم کی هست که ازاد میشه و چطوری میشه ازادش کرد؟

امروز بازی رسید دستم چند دستی بازی کردم
گرافیک همون اول تو ذوقم زد .......گرافیک در حد ps2 !!!

گیمپلی هم به نظر من از نسخه Deception ضعیف تره ، اونجا چند مدل گارد و اسلحه هر شخصیت داشت که بازی رو متنوع میکرد ولی اینجا حذفش کردن
من از نسخه ی Deception از این بیشتر خوشم میومد
ولی این از Armagdon باز بهتره حد اقل که فقط الکی کاراکتر پر کرده بودن
سونیا خیلی زشته
رایدن هم همینجور
جکس هم همینطور :-o
گزارشگرش چقدر خنک شده ؟!!! خیلی بی مزه و لوس گزارش میکنه مثلاً وقتی اسم کاراکتر انتخابی رو میخواد بگه یا بگه ساب زیرو وینز اون هیجان نسخه های قبل رو نداره

خیلی چیز ها هم از SF تقلید کرده که توی گیمپلی اگه هر دو بازی رو حرفه ای بازی کنی متوجه میشی

در کل انتظارات منو براورده نکرد ولی خوبه باز هم نمرش از نظر من ======> 8 با ارفاق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or