Mortal Kombat | Xbox 360

منم بازیو خریدم.
بازی جذاب و جالب و سرگرم کننده ایه.>:d<
گرافیک بازی هم مناسبه و صحنه های اسلوموشنش خیلی با حاله.
ولی چون بار اولمه بعد از 3 سال بازی fighting با x360 می زنم انجام دادن کمبو ها برام خیلی سخته و این دور بودن دکمها مشکلو دو چندان کرده.:((:(
ولی بازی بسیار قوی و عالی هست
این sub-zero خیلی قویه.خیلی با هاش حال میکنم.:xتنوع شخصیتاش خیلی عالیه.
یه چن تا سوال دارم:-/:این حرکاتی که سه مرحلهایه همون فیتالیتی هستند؟
چطوری باید اجراش کنیم؟
اون سه شکلی که وقتی اون نوارا پر می شن با هاشون چه حرکاتی میشه انجام داد؟
فیتالیتی ساب زیرو چجوریه؟
وقتی حریف فیتالیتی انجام میده نمیشه مانعش شد؟
ممنون.

2
حالت استوری ماد و چلنج تاور داره که خودش کلی سرگرمتون میکنه و حتی همون kryptهم سرگرم کننده هست:x
این در مورد جالت داستانی و غیره نیست اما اگه کسی دوستداره هیجان زده شه نخونه:4:
برا منم اتفاق افتاد این!حالا این هیچی:
موقع اومدنش یه صدایی هم میاد آدم بیشتر میترسه!مخصوصا اگه مثل من اون زمان چسبیده باشی به TV!:d

چطوری باید اجراش کنیم؟
اون سه شکلی که وقتی اون نوارا پر می شن با هاشون چه حرکاتی میشه انجام داد؟
فیتالیتی ساب زیرو چجوریه؟
وقتی حریف فیتالیتی انجام میده نمیشه مانعش شد؟
ممنون.
موقع بازی select رو بزنید و برید به قسمت move list،همه ی کمبوها و فیتالیتی ها رو نوشته چجوری باید زد،ولی فقط یه فیتالیتی رو نوشته و بقیه فیتالیتی ها رو باید از بخش Krypt بخریم....
اون 3 تا خط مربوط میشه به X-ray که اگه اون خط پر بشه و علامت X بندازه همزمان LT+RT رو بزنید یه حرکت قوی روی حریفتون اجرا میکنه.
در مورد دفاع کردن مقابل فیتالیتی:اصلا وقتی طرف میخواد فیتالیتی کنه بازی تموم شده و هیچ دکمه ای کار نمیکنه که بخوایم دفاع کنیم!:d

تو قبرستون دو تا از این اسیر رو تیکه پاره کردم!هر دو بار یه کد بهم داد!
این کده به چه دردم می خوره؟:d
نبود؟؟؟
در ضمن یه سوال فنی!
من سر v.s DC هم این مشکل رو داشتم!
تو چلنج اولین بار که با سونیا هستیم!اونو رد میکنم میگه وارد شو تو پروفایل!وگرنه سیو نمیکنه!
پروفایل همیشگیم رو میزینم قبول نمیکنه اما پروفایل دیگم رو میزنم قبول میکنه!
در صورتی که من Story Mode ــش رو دارم با پروفایل فابریکم میرم راحت!
چیکار کنم؟

سیو ها رو واسه ps3 چجوری باید کپی کنم؟

خوب من با اینکه ps3 دارم ولی هنوز نسخه MK برای اون تهیه نکردم و روش معمول برای ریختن سیو در ps3 اینه که سیوی که مربوط به ریجن بازی شماست رو از اینترنت میگری و روی یک فلش با فرمت فت 32 میرزی که اولش هم باید یک پوشه با اسم بزرگ به اسم PS3 در فلش بسازی و بعد بری داخله همین پوشه و یه فولدر دیگه به اسمه SAVEDATA بسازی و سیوی رو که داری رو داخله همین پوشه بریز و فلش رو به ps3 میزنی و میری به قسمت سیو و با زدن مثلث روی سیو اون رو به دستگاه منتقل میکنی و تمام(البته این روش برای بعضی از سیوهای بازی مثل Kill Zone 2 که دارای قفل هستن قابل اجرا نیست و من نمیدونم بازی MK سیوش قفل شده یا نه)

مال 360 ــه یا پلی 3 ؟ اگه میشه آموزش نصبشم بدین .

خوب معلومه ماله xbox360 هست چون اینجا بخشه xbox360 هست و در مورد اموزش ریختن سیو برای xbox360 هم به تابیک زیر برید.

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=30781

وقتی امروز استوری را شروع کردم,یه لحظه اشک تو چشام حلقه زد.فکر نمی کرد بعد از افتضاح MK Vs DC باز هم یه مورتال واقعی ببینم.چی می شه همه ی بازی های نسل قبل همین راهو پیش بگیرند؟

قویترین و سریع ترین شخصیت ها:
سکتور-اسکورپیون-جانی کیج
اون TEST YOUR MIGHT خیلی ردیف بود:دی تا آخره خطه پر بشه چی میشه؟
TEST YOUR SLIGHT هم که:)) :دی(یعنی خیلی ردیف بود!)
یه بازی دیگه هم داشت 3 تا کله رو میزه زیر یکیشون چشمه بعد میچرخن اگه درست جواب بدی جکس بازو میگیره:دی

از دوستان مورتال باز کسی می دونه پس از باز کردن Alternate Costumeها در Krypt ،چطور می شه اونها رو عملاً در بازی بکار برد؟؟؟

بله کافیه تو منوی انتخاب کاراکتر به جای X کلید Start رو بزنید بعد Custom 2 یا بیشتر رو انتخاب کنید

برای کسانی که آشنایی کمتر دارند:

تا اونجایی که من میدونم همه کاراکتر ها 2 لباس مختلف و روبات ها 4 لباس و ملینا 5 لباس دارد که میتونید از تو Krypt اونها رو باز کنید(با امتیاز ها بخرید) بعد باید برید توقسمت Nekropolis از منوی Extra وروی کاراکتر مورد نظر یکبار بروید تا Alternate Costume باز شود سپس از منو با Start همونطور که بالاتر گفتم استفاده کنید
;)

• Like
Reactions: *Psycho*
این قسمت داستانیش خیلی جالبه ! یه عده از این منتقدها بهش گیر دادن ولی من که به شدت باهاش حال کردم ! درسته از نظر انیمیشن و گرافیک در بهترین سطح نیست ولی همون بازسازی خاطرات قدیمی یه دنیا ارزش داره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or