Mortal Kombat | Xbox 360

همون Razer Onza بود که دوستان معرفی کردند ولی اون هم همین مشکل D-pad را همچنان داره. توی همه Reviewها به این موضوع اشاره شده.

بهترین کنترلری که شما برای بازی‌های فایتینگ میتونی بخری Marvel Versus Fighting Pad هست یا Mortal Kombat fightstick

من میخواهم با یه تیر دو نشون بزنم:d

واسه فیفا بازی کردن هم میخواهم>:d<اون Mortal Kombat fightstick که فکر نمیکنم به دردم بخوره اون دسته مارول هم فکر نمیکنم به این راحتی ها گیر بیاد و بازی فیفا رو باهاش نمیشه بازی کرد:p

من منظورم این بود ولی مثل اینکه اینم D pad هاش به هم متصل اند
41-1RNQfTdL._AA280_.jpg

فکر کنم همون Razer Onza از همشون بهتره باشه ولی بازم گیر نمیاد:d

• Like
Reactions: محمد رضا mr
این نبرد آخر با Shao Kahn چقد عرق آوره:دی کسی از دوستان Story Mode اش رو تموم کرده؟ بیاد بگه این Final Battle رو چطوری گذرونده؟:دی ترفندی,راهنمایی,گلیچی ملیچی:دی البته خودم یه چیزای فهمیدم باید از Electric Fly و Teleport بیشتر استفاده کنی اما لامصب اینم جواب نمیده:دی بعده مدتی دستت رو میشه:دی

Last edited by a moderator:
این نبرد آخر با Shao Kahn چقد عرق آوره:دی کسی از دوستان Story Mode اش رو تموم کرده؟ بیاد بگه این Final Battle رو چطوری گذرونده؟:دی ترفندی,راهنمایی,گلیچی ملیچی:دی البته خودم یه چیزای فهمیدم باید از Electric Fly و Teleport بیشتر استفاده کنی اما لامصب اینم جواب نمیده:دی بعده مدتی دستت رو میشه
:دی

دوسته عزیز اگه منظورت حالته داستانیه و با رایدن هستی
از تله پورت استفاده کنه و وقتی پشته سرش در میاری یه زیر چونه بهش بزنه خوبیش اینه که پرتش میکنه و اینکارو هی تکرار کن بعده یه مدت که شاو کان یا میخواد مسخرت کنه(چند دفعه هی اتفاق میوفته)اینکارو انجام بده و بزنش زیاد سخت نیستش:">

• Like
Reactions: محمد رضا mr
دوسته عزیز اگه منظورت حالته داستانیه و با رایدن هستی
از تله پورت استفاده کنه و وقتی پشته سرش در میاری یه زیر چونه بهش بزنه خوبیش اینه که پرتش میکنه و اینکارو هی تکرار کن بعده یه مدت که شاو کان یا میخواد مسخرت کنه(چند دفعه هی اتفاق میوفته)اینکارو انجام بده و بزنش زیاد سخت نیستش:">

درسته همین روشه, احتمالا شما رو درجه سختی آسون تموم کردید, من از اول گذاشتم رو Medium و میخوام رو Med تموم کنم:دی

بازی فوق العاده زیباس و تمام خاطرات دوران بچگیم رو زنده کرده.

فقط یه سوال:کسی جایی رو میشناسه که از این دسته ای مخصوص فایتینگ بفروشن؟؟

این نبرد آخر با Shao Kahn چقد عرق آوره:دی کسی از دوستان Story Mode اش رو تموم کرده؟ بیاد بگه این Final Battle رو چطوری گذرونده؟:دی ترفندی,راهنمایی,گلیچی ملیچی:دی البته خودم یه چیزای فهمیدم باید از Electric Fly و Teleport بیشتر استفاده کنی اما لامصب اینم جواب نمیده:دی بعده مدتی دستت رو میشه:دی

این که کاری نداره یه راه حل باحال واست دارم;)
قبل از زدن ظربه به پشتش بپر و با نشستن و زدن دکمه y پرتش کنین عقب (این راه تو hard هم جواب میده)>:)
و همانطور که دوستمان گفت هنگام خندیدنش هم از Electric Fly استفاده کنb-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or