hosein me
کاربر سایت
یک چیزی خیلی خفن تر محمد رضا :dدوستان اون خشونت و خونریزی که می گفتن تو بازی دیده میشه؟
حساب کن من خودم دیگه می ترسم وقتی فیتالیتی میزنم :d
یک چیزی خیلی خفن تر محمد رضا :dدوستان اون خشونت و خونریزی که می گفتن تو بازی دیده میشه؟
همون Razer Onza بود که دوستان معرفی کردند ولی اون هم همین مشکل D-pad را همچنان داره. توی همه Reviewها به این موضوع اشاره شده.
بهترین کنترلری که شما برای بازیهای فایتینگ میتونی بخری Marvel Versus Fighting Pad هست یا Mortal Kombat fightstick
این نبرد آخر با Shao Kahn چقد عرق آوره کسی از دوستان Story Mode اش رو تموم کرده؟ بیاد بگه این Final Battle رو چطوری گذرونده؟ ترفندی,راهنمایی,گلیچی ملیچی البته خودم یه چیزای فهمیدم باید از Electric Fly و Teleport بیشتر استفاده کنی اما لامصب اینم جواب نمیده بعده مدتی دستت رو میشه
دوسته عزیز اگه منظورت حالته داستانیه و با رایدن هستی
از تله پورت استفاده کنه و وقتی پشته سرش در میاری یه زیر چونه بهش بزنه خوبیش اینه که پرتش میکنه و اینکارو هی تکرار کن بعده یه مدت که شاو کان یا میخواد مسخرت کنه(چند دفعه هی اتفاق میوفته)اینکارو انجام بده و بزنش زیاد سخت نیستش
این نبرد آخر با Shao Kahn چقد عرق آوره کسی از دوستان Story Mode اش رو تموم کرده؟ بیاد بگه این Final Battle رو چطوری گذرونده؟ ترفندی,راهنمایی,گلیچی ملیچی البته خودم یه چیزای فهمیدم باید از Electric Fly و Teleport بیشتر استفاده کنی اما لامصب اینم جواب نمیده بعده مدتی دستت رو میشه