Red_Yashar
کاربر سایت
من الان فقط امیدوارم تریلر بدون سانسورش رو که خون مبارزه ها توش حذف نشده تو E3 نشون بدن و گرافیک برخی بخش های مثل Living Forset و مدل شخصیت ها رو هم ارتقا بدن. بجز این دو، فقط می مونه داستان قوی که اونم قولش رو دادن.
ای بابا، زحمت تاپیک رو شما کشیدی تازه من خودم خبر رو اول ندیدم. محمد خبر رو در لحظه بهم داد که شیرنیش محفوظه :cheesygri
با توجه به تاریک شدن صفحه، موافقم که می تونه یه نوع Finisher باشه ولی به نظرم Brutality یه ولی اگه فتالیتی باشه و روی همه فتالیتی ها تا این اندازه کار کرده باشن، واقعا چیز بی نظیری میشه.
دیوونه ی یاشار جون باید بود که امتی رو شاد کرد!
ای بابا، زحمت تاپیک رو شما کشیدی تازه من خودم خبر رو اول ندیدم. محمد خبر رو در لحظه بهم داد که شیرنیش محفوظه :cheesygri
دوست من، توبه چیه؟ سونیک واقعا افتضاح شده بود اما MK بحز vs DC به هیچ وجه به مرحله افتضاح نرسیده بود مخصوصا MK Deception که از IGN و GameSpot مدال Best Fighting Game of E3 گرفته بود و همین دو سایت بهش 8.8 و 8.5 داده بودن.آفرین بعد از سونیک و مگا من اینم توبه کرد و به سمت کلاسیک برگشت!:cheesygri
بی صبرانه منتظریم![]()
شدیدا تایید میشه مخصوصا که 90 درصد Special Move ها بین شخصیت های مختلف از نظر نوع افکت و تاثیر مشترک بودن و فتالیتی ها هم که کلا نابود شده بودن با اون سیستم مزخرف Kreate-A-Fatality. کلا فکر کنم همین MK9 اولین قسمت سری بعد سال ها باشه که Fatality درست و حسابی داره.اگه زیاد شخصیت داشته باشه میشه مثل آرماگدون که فکر نکنم جالب در بیاد. 4 تا کرکتر بذارن روش کار کنن خیلی بهتره که هرچی پشت صحنه کامبت هم بوده بیارن فله بریزن تو بازی.
با توجه به تاریک شدن صفحه، موافقم که می تونه یه نوع Finisher باشه ولی به نظرم Brutality یه ولی اگه فتالیتی باشه و روی همه فتالیتی ها تا این اندازه کار کرده باشن، واقعا چیز بی نظیری میشه.