Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
71715810804437942614.jpg

و بالاخره MK X معرفی شد! >:)
اطلاعات بیشتر...به زودی:-"

کاراکترهای قابل بازی :

از سمت راست و ردیف بالا :
Ermac
Sub-Zero
Raiden
Kano
Scorpion
Quan Chi
Reptile
Kung Lao
D'vorah
Ferra/Torr
Kotal Kahn
Cassie Cage
Kitana
Goro l(Preorder)l

مکان های مبارزه :

Cove

Snow Forest

Outworld Marketplace

Jungle

Refugee Camp

Destroyed City

داستان :
گفته شده که داستان بازی ادامه ی MK9 خواهد بود و یک بازه ی زمانی 25 ساله رو پوشش خواهد داد.

گیم پلی :
اولین چیزی که توی تریلر معرفی به چشم میخورد، تعامل با محیط بود و تاثیرش بر روی مبارزه! این مورد از بازی دیگه ی همین سازندگان یعنی Injustice ، وارد این بازی هم شده!
مورد بعدی اینکه گفته شده که یکی از مکانیزم های جدید بازی Character Variations نام داره، و قضیه اینه که هر کاراکتر 3 Variations قابل انتخاب داره! و هر Variations شامل قدرت ها و حرکات و سلاح های مخصوص خودش هست! :d
بخش Challenge Tower هم برای این نسخه تایید شده، که گویا هم چلنج های آنلاین روزانه رو شامل میشه،هم مثل سابق، و همینطور نقش Ladderـهایی با حالت های خاص رو ایفا میکنه!

حضور Krypt (قبرستون :x ) هم برای بازی تایید شده!

در مورد بخش مولتی هم قابلیت انتخاب یکی از 5 Faction هست :

که با گرفتن امتیاز از روش های مختلف(چه بخش Single Player و مخصوصا MP ! ) و برنده شدن Faction ، به گروه برنده امتیازات و جوایزی داده میشه! (مشخصا منظور توی بازی هاست دیگه XP و آواتار برای بخش مولتی و ... :-" )

و اینکه، بازی 2015 خواهد آمد!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
سلام بچه ها. من از کمبت سگا دیگه این بازی رو نکردم. میشه راهنمایی کنید کجا میتونم فن هاشو پیدا کنم؟ (فن های وسط و آخر بازی)
داداش تو بازی استارتو بزن
گزینه اول بزنی هم فن ها میاره
قسمت kombo چند ضرب هایی هست که وسط بازی میتونی بزنی که دیگه دکمه هاشو زده باید سریع بزنی
قسمت بعدی هم که فکر کنم move skin باشه حرکت های خاص هر مبارزه

دوستان کسی اینجا با اسیاتک راحت بازی میکنه؟
من اسیاتک هستم (مرده شورشون ببرن)
قسمت انلاین فقط با فرندات که بازی کنی اصلا مشکل نداره
ولی بقیه قسمتا لگ دار میشه یکمی

- - -ویرایش - - -

دوستان محترم یه لطفی بکنید درباره قسمت های مختلف آنلاین بازی یه توضیح بدن و بن این قسمتا چی کار باید بکنیم
مخصوصا قسمت Faction war رو بیشتر توضیح بدید

من اسیاتک هستم (مرده شورشون ببرن)
قسمت انلاین فقط با فرندات که بازی کنی اصلا مشکل نداره
ولی بقیه قسمتا لگ دار میشه یکمی

- - -ویرایش - - -

دوستان محترم یه لطفی بکنید درباره قسمت های مختلف آنلاین بازی یه توضیح بدن و بن این قسمتا چی کار باید بکنیم
مخصوصا قسمت Faction war رو بیشتر توضیح بدید

قسمت فکشن توش 5 تا گروه یا فکشن هست که اول بازی انتخاب میکنی
با انتخاب هر فکشن و لول آپ شدن توش فکشن کیل میگیری و وسایل برای کاستومایز کارتت که هرکدوم یه مزیتی داره
بعضی مواقع یه فکشن غیر قابل بازی به کل فکشن ها حمله میکنه برای همین یه فکشن تاور باز میشه که با انجام دادنش برای فکشنت امتیاز جمع میکنی
یه فکشن باس هم هست که جونش بسیار زیاده و 30 ثانیه وقت داری تا میتونی بهش ضربه وارد کنی و وقتی جونش رو کم میکنی برای بقیه اعضای فکشنت وقتی میرن بزننش جونش کمه
بعضی وقت ها هم فکشن وار میشه که توش هرچی با بقیه پلیرای بقیه فکشنا جنگ کنی امتیاز جمع میکنی
توی قسمت آنلاینم چندتا مد هست مثلا یکیش کینگ آو د هیل که توش چن نفر وارد یه روم میشن هرکی یه یه نفر دیگه رو بزنه مقامش میره بالا و بقیه هم سعی میکنن با اون دعوا کنن و ببازوننش تا مقامشو بگیرن
یه آنلاین تاورم هست که توش دوباره چند تا پلیر هست و اول یه نفر شروع میکنه باید یه تاورو بره وقتی ببازه از یه نفر توی تاور یکی دیگه تاورو ادامه میده و هرکی تموم کنه تاورو برندس

من ٢ ٣ روزي از رفيقم گرفتم بازي كردم متاسفانه از هيچيش خوشم نيمد :d
مخصوصا شخصيت هاي جديد و همچنين طراحي شخصيت هاي قديمي !! ريخت و قيافه و لباس و كلا نچسب بودن واسم !
Fatalityها رو اصلا حال نكردم !! فقط يه خشونت احمقانه اي داشتن ، جذابيت 0 :d
گرافيك و گيم پلي خوب بود اما متاسفانه تو بازي فايتينگ نتوني با شخصيت هاي ارتباط برقرار كني كلا لذت نخواهي برد !
نوش جوون همه اونايي كه حال كردن :d

نوید برعکس تو من از طراحی کارکترا خیلی خوشم اومد مخصوصا اسکورپین و ساب زیرو :دی
...
کیا موافقن ارن بلک بهترین شخصیت جدیده؟ :دی

من!!! منم اتفاقا از طراحی شخصیتای قدیمی و همچنین جدید خیلی خوشم اومد!(مگه میشه صدا گذار یکی تروی بیکر باشه و ازش بدمون بیاد؟اررون رو میگم!)

شناختی سپهر منو؟ چن وقت پیش توی مرتال کتلتت کردم :دی

نوید برعکس تو من از طراحی کارکترا خیلی خوشم اومد مخصوصا اسکورپین و ساب زیرو :دی
...
کیا موافقن ارن بلک بهترین شخصیت جدیده؟ :دی

eb که خداس ! :دی
Takeda چقدر کامل و خوبه ! کمبو های عالی ئاره و استایلشم خداس :دی !
ولی کلا شخصیت من ارمک بوده و خواهد بود :دی

پ.ن : یه دست در آینده نزدیک باهم بزنیم ببینم بازیت چجوره :دی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or