Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
71715810804437942614.jpg

و بالاخره MK X معرفی شد! >:)
اطلاعات بیشتر...به زودی:-"

کاراکترهای قابل بازی :

از سمت راست و ردیف بالا :
Ermac
Sub-Zero
Raiden
Kano
Scorpion
Quan Chi
Reptile
Kung Lao
D'vorah
Ferra/Torr
Kotal Kahn
Cassie Cage
Kitana
Goro l(Preorder)l

مکان های مبارزه :

Cove

Snow Forest

Outworld Marketplace

Jungle

Refugee Camp

Destroyed City

داستان :
گفته شده که داستان بازی ادامه ی MK9 خواهد بود و یک بازه ی زمانی 25 ساله رو پوشش خواهد داد.

گیم پلی :
اولین چیزی که توی تریلر معرفی به چشم میخورد، تعامل با محیط بود و تاثیرش بر روی مبارزه! این مورد از بازی دیگه ی همین سازندگان یعنی Injustice ، وارد این بازی هم شده!
مورد بعدی اینکه گفته شده که یکی از مکانیزم های جدید بازی Character Variations نام داره، و قضیه اینه که هر کاراکتر 3 Variations قابل انتخاب داره! و هر Variations شامل قدرت ها و حرکات و سلاح های مخصوص خودش هست! :d
بخش Challenge Tower هم برای این نسخه تایید شده، که گویا هم چلنج های آنلاین روزانه رو شامل میشه،هم مثل سابق، و همینطور نقش Ladderـهایی با حالت های خاص رو ایفا میکنه!

حضور Krypt (قبرستون :x ) هم برای بازی تایید شده!

در مورد بخش مولتی هم قابلیت انتخاب یکی از 5 Faction هست :

که با گرفتن امتیاز از روش های مختلف(چه بخش Single Player و مخصوصا MP ! ) و برنده شدن Faction ، به گروه برنده امتیازات و جوایزی داده میشه! (مشخصا منظور توی بازی هاست دیگه XP و آواتار برای بخش مولتی و ... :-" )

و اینکه، بازی 2015 خواهد آمد!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
این داداشمنو که گفت بازی کردم بیاد یکم درباره گیم پلیه بازی بیشتر توضیح بده:dفکر کنم داره بازی میکنه الان:d
یه چنتا اسکرین شات هم بده جانه من:d

من بازي كردم بعد سكته كردم فقط بگم فرا تر از تصوراتم بود ممنون اد بون كمبو زدن سخت شده ولي ميشه زد گرافيكش واقا عاليه من انتظارم بر اورده شد تموم
تایید میشه.من هم اونجا وایساده بودم و تماشا کردم:d
فتالیتی ها تو مرحله ی تمرینی قابل اجراست و مغذ و کلیه ی اعضای سر و ... کلا حالمون رو بهم زد.زیادی واقعی بود.
گرافیک واقعا نسل بعدی بود.مخصوصا نورپردازی.نورپردازی یه چیزی عجیبی بود.از رگه های کلاه ریدن نور رد میشد و میفتاد روی شونش.(موقع انتخاب کارکتر)
استایل ایستادن بعد از برنده شدن و زائیه دوربین و ... همه نسل بعدی شده . انیمیشن های بدن واقع گرایانه تر شده.
استیج ها هم کیفیت عالی داشتن.مخصوصا استیج برفی.
کمبو ها عالی هستن. چند نفری جلو مغازه ی جارو وایساده بودیم و عرفان مثل هلو ، کمبو میزد.این بشر واقعا کارش درسته.
در کل شک ندارم همه عاشق این بازی میشین .
من خسته شده بودم رفتم ولی خودش امشب میاد بقیه توضیحات رو میده

اینم لیست تروفی های بازی که سایت گیم فا گذاشته:x:

Platinum Trophy

بدست آوردن تمامی تروفی ها

Tower Kompetitor

کامل کردن یک Tower

Tower Warrior

کامل کردن یک Tower با تمامی شخصیت ها

Tower Master

کامل کردن ده Living Towers

Tower God

کامل کردن پنجاه Living Towers

Challenge Accepted

پیروزی در یک Tower Challenge

BUDDY!!!

فرستادن یک Tower Challenge به یک دوست

Pledge Yourself

رسیدن به سطح ۵ در هر یک از جناح ها

Faction Champion

رسیدن به سطح ۵۰ در هر یک از جناح ها

No Loyalty

رسیدن به سطح ۵۰ در تمامی جناج ها

Jump Ship

عضویت در تمامی جناح ها

Time Out

پیروزی در یک نبرد به دلیل تمام شدن وقت

Keep it Secret

پیدا کردن یک مبارزه مخفی در Living Towers

Statistical Advantage

مشاهده Kombat Kard

Moving Up

رسیدن سطح شخصی به ۱۰ در XP

Elder God

رسیدن سطح شخصی به ۶۵ در XP

A New Beginning

کامل کردن %۵۰ حالت داستانی

There is a Ruler

کامل کردن %۱۰۰ حالت داستانی

Inner Strength

پیروزی در یک نبرد آنلاین

Return Kustomer

انجام ۱۰۰ نبرد آنلاین

Royalty

پیروزی در ۵ نبرد در حالت Klassic King of the hill

Good to be King

پیروزی در ۱ نبرد در حالت Klassic King of the hill

Giving Respect

اهدا Respect points در نبرد King of the hill

Respected Fighter

بدست آوردن هزار Respect points

Terrifying Encounter

رو به رویی با یک هیولا در Krypt

I’m number 1

پیروزی در یک Tower Battle

Juggernaut

پیروزی در پنج Tower Battle

A Kontender

کامل کردن یک Tower Battle

Bill of Goods

پیروزی در یک نبرد کامل در Survivor King of the Hill

Dropping Fools

پیروزی پشت سر هم در ده نبرد کامل Ranked 1v1

Hit the Dojo

ورود به حالت Practice mode

Unstoppable

پیروزی در ۲۰۰ نبرد آنلاین

That’s How You Do It

کامل کردن Tutorial

Knockout

انجام ده ضربه ترکیبی با هریک از شخصیت ها

FINISH HIM

انجام یک Fatality در یک نبرد

Bloody Good Time

انجام یک Fatality در یک نبرد با هریک از شخصیت ها

Straight Power

انجام صد Fatality در نبردهای مختلف

Brutal End

انجام یک Brutality

Dark Future

انجام پنجاه Brutality

Need a Doctor

انجام X-Ray با تمام شخصیت ها

Master

پیروزی در یک نبرد با هریک از شخصیت ها

Only a Real Master

شکست یک حریف در شرایطی که او دارای %۹۰ سلامتی بود و شما دارای %۱۰ یا کمتر هستید.

Well Rounded

بازی با هریک از شخصیت ها

It’s a Gusher

ریختن هزار پینت (یک هشتم گالن) خون

Blanche Advantage

ضربه به یک نفر با old lady Level Interaction

Hara Kiri

کشته شدن در یک راند با Kotal Kahn و پیروزی در نبرد

Back It Up

استفاده از یک تصویر Background جدید

Real Icon

استفاده از یک Iconجدید

So Bored

استفاده از یک Border جدید

Jumping Bean

۳۰ بار پرش در یک نبرد

Trolling

۳۰ بار جاخالی در یک نبرد

All the Pieces

استفاده از یک بسته Background, Icon و Border

Luck be a Lady

انجام پنج نبرد Test Your Luck

The Kollector

آزاد کردن پنجاه تغییر دهنده Kustom Kombat

Disco

ایچاد پروتو خورشید با Kotal Kahn و انجام پنج flip stance در این پرتو

Almighty

کامل کردن Test Your Might Tower

Not Dead Yet

مشاهده تمامی مرگ های Test Your Might

Stay Back

انجام یک Invasion Boss fight

DIE WILL YOU

دریافت هزار ضربه در چند Invasion Boss fight

INVASION

کامل کردن یک Invasion Tower

Can’t Stop This

پیروزی در یک نبرد Invasion 1v1

Last edited by a moderator:
بچه ها من استخدام شدم انقد بازي كردم ٢تا بازي فروختيم:))
خب راجب بازي به شدت بازي بالانس بخش انلاين كه نميشه رفت تا عرضه جهاني تاور واقا حس كمبات سگا بهت القا ميشه
هوش مصنوعي بازي در حالت وري هارد رو زمين خوابيده هم امون نميده ران تو بازي خيلي مهمه كمبو زدن هم قشنگ در حد بازي فكريه:)))من بدون اپديت بازي كردم استوري تموم كنيد شينوك باز ميشه من زياد باري نكردم واقا با يه بازي نسل ٨ طرفيم افكت ها عاليه همونطور كه دانيال گفت نور پردازي بازي وحشتناك عاليه تا اينجا كه بازي كردم بيشتر تو ترينينگ بودم:))
هر كاركتر واريشن عاليه واقا عاليه قشنگ كمبود يسري كاركتر پر كرده وقت نشد عكس بگيرم انتظارم از بازي براوده شد يه ٣سالي سرگرمشم

دوستان سری نسخه های مورتال کمبت انلاینش رو ps3 اصلا به سرور وصل نمیشد و پرت میکرد بیرون مرتب.وقتی انلاینش راه افتاد دوستان بیان توضیح بدن وصل میشه نمیشه

بازی به صورته آفلاین هم داره؟؟ مثله قبلا دو نفری آفلاین با هم بازی کنن منظورمه ...یعنی سینگل پلیری چیزی که بخش داستانی د اشته باشه هم داره؟؟....
اون آپدیت که دو صفحه پیش دوستان گفتن نزدیکه 2 گیگ هست باید قبل از اجرایه بازی حتما دانلود بشه؟؟ مثله nba 2k 15

مثله destiny که نیاز به وصل بودن به نت نداره برا بازی کردن به غیر از بخشه آنلاین؟؟

آنلاینشم ی چیزی شبیه فیفا هست آره؟؟ دعوا میکنی میری بالا مثله سیزنه فیفا آره؟؟

تو خوده بازی مثله سریه قبلی اون ترکیبه ضرباتو گذاشته تو آپشن ؟؟؟
معلومه که داره اخه مگه میشه بازی فایتینگ 1vs 1 نداشته باشه؟؟؟

توضیحات مکفی نبود به پاره ای توضیحات بیشتر نیاز داریم
متشکریم:d
خدا این اد بون لعنتش کنه قشنگ با کابال انس گرفته بودم میخواستم کار رو تموم کنم گند زد رفت به همه چی حالا باید فرد متشخص پیدا کنم

آخرین ویرایش:
خب راجب بازي به شدت بازي بالانس بخش انلاين كه نميشه رفت تا عرضه جهاني تاور واقا حس كمبات سگا بهت القا ميشه
هوش مصنوعي بازي در حالت وري هارد رو زمين خوابيده هم امون نميده ران تو بازي خيلي مهمه كمبو زدن هم قشنگ در حد بازي فكريه:)))من بدون اپديت بازي كردم استوري تموم كنيد شينوك باز ميشه من زياد باري نكردم واقا با يه بازي نسل ٨ طرفيم افكت ها عاليه همونطور كه دانيال گفت نور پردازي بازي وحشتناك عاليه تا اينجا كه بازي كردم بيشتر تو ترينينگ بودم:))
هر كاركتر واريشن عاليه واقا عاليه قشنگ كمبود يسري كاركتر پر كرده وقت نشد عكس بگيرم انتظارم از بازي براوده شد يه ٣سالي سرگرمشم

برادر چرا همش به حرفات میخندی انگار خودتم شک داری بازیش کردی:d ...شوخی کردم
خوب انشاله تا 3 4 روز دیگه همه جوره معلوم میشه بازی چی هست چون یادمه order هم روز اول فقط تعریفو تمجید داشت بعد از بازی کمبوداش مشخص شد و انتظارات اومد پایین و چیزی نبود که باید باشه...البته انشاله واقعا به قدری خوب باشه که لذت ببریم ...من که خودم fight night میپسندم اما خوب این بازی تو سبکه خودش واقعا بازیه پر از خاطره و جذابی هست و اگر بتونه آدمو با خودش همراه کنه که چند ماهی سرگرم بشه باهاش یا به قوله شما چند سالی ارزشه قیمتش هم داره...
امیدوارم این تعریف ها 3 4 روز بعد تبدیل به چیزی نشه که تو اکثر بازی ها این روزها میبینیم یعنی راضی نشدن بیشتر گیمر ها و خدا کنه به قدری خوب باشه که بالایه 80 درصد بپسندنش....

آخرین ویرایش:
عرفان دهنت سرویس بدجور هایپم کردی :|

برادر چرا همش به حرفات میخندی انگار خودتم شک داری بازیش کردی:d ...شوخی کردم
خوب انشاله تا 3 4 روز دیگه همه جوره معلوم میشه بازی چی هست چون یادمه order هم روز اول فقط تعریفو تمجید داشت بعد از بازی کمبوداش مشخص شد و انتظارات اومد پایین و چیزی نبود که باید باشه...البته انشاله واقعا به قدری خوب باشه که لذت ببریم ...من که خودم fight night میپسندم اما خوب این بازی تو سبکه خودش واقعا بازیه پر از خاطره و جذابی هست و اگر بتونه آدمو با خودش همراه کنه که چند ماهی سرگرم بشه باهاش یا به قوله شما چند سالی ارزشه قیمتش هم داره...
امیدوارم این تعریف ها 3 4 روز بعد تبدیل به چیزی نشه که تو اکثر بازی ها این روزها میبینیم یعنی راضی نشدن بیشتر گیمر ها و خدا کنه به قدری خوب باشه که بالایه 80 درصد بپسندنش....
یک چیزایی میگیا برادر !!! Fight night چه ربطی داره به کمبت تا حالا کمبت بازی نکردی کلا تا امروز که اینطوری میگی ! Order:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or