Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
71715810804437942614.jpg

و بالاخره MK X معرفی شد! >:)
اطلاعات بیشتر...به زودی:-"

کاراکترهای قابل بازی :

از سمت راست و ردیف بالا :
Ermac
Sub-Zero
Raiden
Kano
Scorpion
Quan Chi
Reptile
Kung Lao
D'vorah
Ferra/Torr
Kotal Kahn
Cassie Cage
Kitana
Goro l(Preorder)l

مکان های مبارزه :

Cove

Snow Forest

Outworld Marketplace

Jungle

Refugee Camp

Destroyed City

داستان :
گفته شده که داستان بازی ادامه ی MK9 خواهد بود و یک بازه ی زمانی 25 ساله رو پوشش خواهد داد.

گیم پلی :
اولین چیزی که توی تریلر معرفی به چشم میخورد، تعامل با محیط بود و تاثیرش بر روی مبارزه! این مورد از بازی دیگه ی همین سازندگان یعنی Injustice ، وارد این بازی هم شده!
مورد بعدی اینکه گفته شده که یکی از مکانیزم های جدید بازی Character Variations نام داره، و قضیه اینه که هر کاراکتر 3 Variations قابل انتخاب داره! و هر Variations شامل قدرت ها و حرکات و سلاح های مخصوص خودش هست! :d
بخش Challenge Tower هم برای این نسخه تایید شده، که گویا هم چلنج های آنلاین روزانه رو شامل میشه،هم مثل سابق، و همینطور نقش Ladderـهایی با حالت های خاص رو ایفا میکنه!

حضور Krypt (قبرستون :x ) هم برای بازی تایید شده!

در مورد بخش مولتی هم قابلیت انتخاب یکی از 5 Faction هست :

که با گرفتن امتیاز از روش های مختلف(چه بخش Single Player و مخصوصا MP ! ) و برنده شدن Faction ، به گروه برنده امتیازات و جوایزی داده میشه! (مشخصا منظور توی بازی هاست دیگه XP و آواتار برای بخش مولتی و ... :-" )

و اینکه، بازی 2015 خواهد آمد!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
Akiba
ببین پست اول رو بروز کن تاریخ انتشار نزدی فقط زدی 2015 من الان خودم ی لحظه رفتم تو فکر تاریخ انتشار کی هست:-/
اگه به شمسی بزنی بهتره

سیزن پس بازی به نام Kombat Pack معرفی شد! از همین اول بگم که،قیمتش 30 دلاره :|

محتویات ، شامل 4 کاراکتر میشه که 3تاش کاراکتر های MK هستن و یکیش کاراکتر مهمان! (کاراکتر مهمان MK9 فاجعه بود :| البته من باهاش بازی نکردم،ولی خاک تو سرشون کلا! :-" )
علاوه بر این ها شامل 5تا Skin Pack میشه (در مجموع 15تا :-" ) چیزی هم نگفتن که مثل MK9 شامل فیتالایتی هم میشن یا نه این Skinـها :-"

البته قیمت هنوز 100% تایید نشده،ولی همینه :-"

سیزن پس بازی به نام Kombat Pack معرفی شد! از همین اول بگم که،قیمتش 30 دلاره :|

محتویات ، شامل 4 کاراکتر میشه که 3تاش کاراکتر های MK هستن و یکیش کاراکتر مهمان! (کاراکتر مهمان MK9 فاجعه بود :| البته من باهاش بازی نکردم،ولی خاک تو سرشون کلا! :-" )
علاوه بر این ها شامل 5تا Skin Pack میشه (در مجموع 15تا :-" ) چیزی هم نگفتن که مثل MK9 شامل فیتالایتی هم میشن یا نه این Skinـها :-"

البته قیمت هنوز 100% تایید نشده،ولی همینه :-"
البته خود اد بون چند بار تو مصاحبه ها گفته که Freddy Kruger بیش ترین تعداد دانلود رو بین DLC های MK9 داشته. Scorpion هم تو Injustice به همین صورت. :d

==================
خوب، استریم تموم شد، خیلی خوب بود :x

اول از همه، Alternate Costume های Kitana و Reptie رو نشون دادن:

همونطور که قبلا گفته بودم اون نینجایی که تو کامیک کنار Kotal ایستاده Reptile هست یسری ها گفتن نه، Chameleon هست :-":d

به صورت رسمی عدم حضور Jade تو این نسخه هم تایید شد :((
در عوض کیتانا یکی از Variation هاش به Jade اختصاص داره. اون چیزی که تو استریم نشون دادن اصلا خود Jade هست، فقط آبیه :d

یه اسیج جدید هم معرفی کردن که شبیه Hell تو MK9 بود.
تو استریم بعدی Brutality قراره نشون بدن. :x

آخرین ویرایش:
البته خود اد بون چند بار تو مصاحبه ها گفته که Freddy Kruger بیش ترین تعداد دانلود رو بین DLC های MK9 داشته. Scorpion هم تو Injustice به همین صورت. :d
خاک بر سر ملت! :| :-" حالا اونجا حق داشتن اسکورپی رو دانلود کنند چون نسبت به بقیه ی کاراکترهای موجود تو بازی،رسما سرور بوده>:) :-"

همونطور که قبلا گفته بودم اون نینجایی که تو کامیک کنار Kotal ایستاده Reptile هست یسری ها گفتن نه، Chameleon هست :-":d
اصلا من نبودما :-" :d

به صورت رسمی عدم حضور Jade تو این نسخه هم تایید شد :((
در عوض کیتانا یکی از Variation هاش به Jade اختصاص داره. اون چیزی که تو استریم نشون دادن اصلا خود Jade هست، فقط آبیه :d
نهههههههههههههه! من همون Jade رو میخوام :(( جید MK9 :(( (کاوایی LVL : بی نهایت :-" البته اونی که ماسک داره :x )
باز خوبه کیتانا به عنوان یک نینجا هر دو لباسش ماسک دارن :d (حالا خودم میگم کاشکی اسکورپی بدون ماسک هم بزارن :)) :-" )

این فتالیتی هایی که تو نسخه قبلی اسمش بی بیتالیتی بود و طرف به بچه تبدیل می شد تو این نسخه هست؟ من کلا برای تحقیر حریف از اینا استفاده می کردم خیلی حال می داد :d

این فتالیتی هایی که تو نسخه قبلی اسمش بی بیتالیتی بود و طرف به بچه تبدیل می شد تو این نسخه هست؟ من کلا برای تحقیر حریف از اینا استفاده می کردم خیلی حال می داد :d
اره اونا که حذف نمیشه که فقط هی کاراکتر ها رو بر اساس داستان کم و زیاد میکنن

اتفاقا احتمال نبودش زیاده! :-"
یادمه اون اوایل( E3 اگر اشتباه نکنم :-" ) توی IGN نوشته بود، 4تا جای فیتالایتی دیدن،یکیش رو میگیم Stage ، دوتا فیتالایتی و یکی هم که بروتالیتی دیگه!
==> خبری نیست:|

من كه پيش خريد كردم واسه ps4
بي صبرانه منتظرم بازي بياد
اخرين باري كه باري كردم تو دستگاه سگا بود
يادش بخير
:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

==================
خوب، استریم تموم شد، خیلی خوب بود :x

اول از همه، Alternate Costume های Kitana و Reptie رو نشون دادن:

:x

آهان این کیتانا خوشگلتر و بهتر بگم خوش لباستره اصلی عین داستانهای هزار و یک شب شده :(

کاش Kabal رو هم معرفی کنن
تو همه نسخه های کمبت با Kabal حریف ندارم
تو Armageddon هم Reiko رو اوردن کمبو هاش از همه جذابتر بود کاش بیارنش
البته Kabal احتمال معرفیش هست اما Reiko نه

آخرین ویرایش:
از تهیه کننده ی بازی پرسیدن بین Havik Kai Reiko Fujin Tremor Sareena Tanya و Shinnok چندتاشون تو بازی هستن. اونم گفته فقط میتونم بگم که صفر نیست. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or