Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
71715810804437942614.jpg

و بالاخره MK X معرفی شد! >:)
اطلاعات بیشتر...به زودی:-"

کاراکترهای قابل بازی :

از سمت راست و ردیف بالا :
Ermac
Sub-Zero
Raiden
Kano
Scorpion
Quan Chi
Reptile
Kung Lao
D'vorah
Ferra/Torr
Kotal Kahn
Cassie Cage
Kitana
Goro l(Preorder)l

مکان های مبارزه :

Cove

Snow Forest

Outworld Marketplace

Jungle

Refugee Camp

Destroyed City

داستان :
گفته شده که داستان بازی ادامه ی MK9 خواهد بود و یک بازه ی زمانی 25 ساله رو پوشش خواهد داد.

گیم پلی :
اولین چیزی که توی تریلر معرفی به چشم میخورد، تعامل با محیط بود و تاثیرش بر روی مبارزه! این مورد از بازی دیگه ی همین سازندگان یعنی Injustice ، وارد این بازی هم شده!
مورد بعدی اینکه گفته شده که یکی از مکانیزم های جدید بازی Character Variations نام داره، و قضیه اینه که هر کاراکتر 3 Variations قابل انتخاب داره! و هر Variations شامل قدرت ها و حرکات و سلاح های مخصوص خودش هست! :d
بخش Challenge Tower هم برای این نسخه تایید شده، که گویا هم چلنج های آنلاین روزانه رو شامل میشه،هم مثل سابق، و همینطور نقش Ladderـهایی با حالت های خاص رو ایفا میکنه!

حضور Krypt (قبرستون :x ) هم برای بازی تایید شده!

در مورد بخش مولتی هم قابلیت انتخاب یکی از 5 Faction هست :

که با گرفتن امتیاز از روش های مختلف(چه بخش Single Player و مخصوصا MP ! ) و برنده شدن Faction ، به گروه برنده امتیازات و جوایزی داده میشه! (مشخصا منظور توی بازی هاست دیگه XP و آواتار برای بخش مولتی و ... :-" )

و اینکه، بازی 2015 خواهد آمد!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
بچ ها چندتا عکس از kano منتشر شده (غیررسمی) الان ندارم تو اینستاگرام دیدم
یکی از variantion هاش هست wristling همچنین صدا گذار tanya توی مرتال قبلیا توی رزومش یکی از کاراش نوشته tanya : mortal kombat x

آقا یه لحظه فکر کنید ببینید مگه میشه بیان کلی از کرکتر های معروف رو حذف کنن؟ایعنی میان ارمک رو حذف کنن بجاش کوتال کان رو بزارن؟؟؟؟این که دیگه نمیشه کامبت میشه یه بازی جدید.کامبت همیشه باید اصالتش رو حفظ کنه تا کامبت باشه.مثلا بچه ها میگن نوب توی کامبت قبلی مرده دیگه اینجا نیستش!اگه اینجوریه آخرش که همشون مردن فقط ریدن زنده موند و یکی دو تای دیگه شینوک هم دست به کار شد واسه توطئه!پس هیچ کدوم نباید باشن
در ضمن اگه نوب تو بازی نباشه من دست به بازی نمیزنم:|
فقط خدا کنم شخصیت های بازی مرتال کمبت 4 توی بازی نباشن.اگه بدونید کدوم مرتال کمبت رو میگم(همون که شینوک و کوان چی برای اولین بار توش ظاهر شدن)

همونطور که اونور هم گفتم کلاس طراحی کینو در حد بچه هاییه که تازه نقاشی یاد گرفتن :دی ولی در مورد خود بازی و کرکتر ها بعیده این همه کرکتر رو بذارن کنار :دی یعنی اصن شک نکنید :دی این بخش های داستانی میرن و میان ولی هر جور شده کرکتر ها حفظ میشن ، همونطور که سابی بابی برگشت قطعاً برای بقیه هم یه راهی پیدا میشه :دی حالا MK X نه 11 :دی

آقا یه لحظه فکر کنید ببینید مگه میشه بیان کلی از کرکتر های معروف رو حذف کنن؟ایعنی میان ارمک رو حذف کنن بجاش کوتال کان رو بزارن؟؟؟؟این که دیگه نمیشه کامبت میشه یه بازی جدید.کامبت همیشه باید اصالتش رو حفظ کنه تا کامبت باشه.مثلا بچه ها میگن نوب توی کامبت قبلی مرده دیگه اینجا نیستش!اگه اینجوریه آخرش که همشون مردن فقط ریدن زنده موند و یکی دو تای دیگه شینوک هم دست به کار شد واسه توطئه!پس هیچ کدوم نباید باشن
در ضمن اگه نوب تو بازی نباشه من دست به بازی نمیزنم:|
فقط خدا کنم شخصیت های بازی مرتال کمبت 4 توی بازی نباشن.اگه بدونید کدوم مرتال کمبت رو میگم(همون که شینوک و کوان چی برای اولین بار توش ظاهر شدن)
بالاخره هر بازیی باید کاراکترهای جدید هم بیاره! من که مشکلی ندارم با اومدن کاراکترهای جدید! :d فقط مشکل اینه که اینا دیوانند به خاطر داستان به نظر میرسه میخوان کاراکترها رو حذف کنند! :|

اتفاقا داستان رسیده به وقایع MK:DA :-" (درسته داستان خیلی چیزاش تغییر کرده،ولی خیلی چیزاشم روند اصلی داستان بوده! :-" )

همونطور که اونور هم گفتم کلاس طراحی کینو در حد بچه هاییه که تازه نقاشی یاد گرفتن :دی ولی در مورد خود بازی و کرکتر ها بعیده این همه کرکتر رو بذارن کنار :دی یعنی اصن شک نکنید :دی این بخش های داستانی میرن و میان ولی هر جور شده کرکتر ها حفظ میشن ، همونطور که سابی بابی برگشت قطعاً برای بقیه هم یه راهی پیدا میشه :دی حالا MK X نه 11 :دی
MK 11 ممکنه ،ولی با توجه به شایعات که فقط 8 نفر از بازی قبل هستن،شک دارم خیلی ها رو برگردونند! :| اون ساب زیرو هم خیلی رو میخواست که نیارنش:-" البته هدفشون از برگردوندن فقط تحقیرش بوده :[
البته همه ی اینا آخر MK9 ، روحشون رو نشون داد که دست کوانچی میباشد! :-" مثلا آخر MK X میزنند نفله میکنند کوانچی رو و روح ها رو یه جوری بر میگردونند! :-" یا باز رایدن به بن بست میخوره و بر میگرده به عقب:-"
به نظرم نصف کاراکترهای محبوب بر میگردن،ولی توی DLC 8-|
البته صداپیشه ی کیتانا و ملینا هم قبلا اعلام کرده بوده که روی صداپیشگی این دو نفر برای MK جدید کار میکنه:-" :d

جانی کیج هستش ؟
خدا کنه باشه من عاشق سبک این بشرم
جانی کیج خبر...ولی دخترش هست! مثل اینکه سبکش،شباهت خیلی زیادی به خود جانی( و البته سونیا) داره :d

---
ویرایش:

این عکس رو تازه دیدم:-" به نظر نمیاد که فیک باشه! :d جالبه که حالت سایه واری که کاراکترها داشتن،توی این عکس حذف شده! :d
البته توی عکس اولی،من هرکاری کردم که کلاه رایدن رو تشخیص بدم هیچکی رو نیافتم شبیه باشه! :-" خودشونم فهمیدن چه گندی زدن،بی خیالش شدن :-"

اینم برای پیشبینی خوبه! :-"

آخرین ویرایش:
MK 11 ممکنه ،ولی با توجه به شایعات که فقط 8 نفر از بازی قبل هستن،شک دارم خیلی ها رو برگردونند! :| اون ساب زیرو هم خیلی رو میخواست که نیارنش:-" البته هدفشون از برگردوندن فقط تحقیرش بوده :[
البته همه ی اینا آخر MK9 ، روحشون رو نشون داد که دست کوانچی میباشد! :-" مثلا آخر MK X میزنند نفله میکنند کوانچی رو و روح ها رو یه جوری بر میگردونند! :-" یا باز رایدن به بن بست میخوره و بر میگرده به عقب:-"
به نظرم نصف کاراکترهای محبوب بر میگردن،ولی توی DLC 8-|
البته صداپیشه ی کیتانا و ملینا هم قبلا اعلام کرده بوده که روی صداپیشگی این دو نفر برای MK جدید کار میکنه:-" :d

توی 10 که بخوان هم نمی تونن همه رو برگردونن ولی استارتش رو میزنن با آوردن اون 8 نفر زمینه رو آماده میکنن و بازم همه رو برمیگردونن حالا به هر شکلی :دی DLC هم که شتریه که دم خونه ی هر بازی ای خوابیده و چی بهتر از آوردن کرکتر های قدیمی برای لخت کردن جیب ملت :دی
در مورد کوان چی هم توی اندینگ اسکارلت اگه یادت باشه ، اسکارلت میزنه کوان چی رو کتلت میکنه :دی خلاصه راه برای برگردوندن ملت بازه :دی

@ علی صلح و صفا

نابودم کردی :(
جان توبیاس کجایی که یادت بخیر :(

آخرین ویرایش:
@علی
خدا لعنت کنه اد بون رو! :|
آخه کسی برمیداره یکی از محبوب ترین کاراکترهای سری رو، توی MK9 تبدیل میکنه به سایبورگ؟ :| خدایی چی پیش خودش فکر کرده بود؟ :((
اینجا هم که ... :|
توی 10 که بخوان هم نمی تونن همه رو برگردونن ولی استارتش رو میزنن با آوردن اون 8 نفر زمینه رو آماده میکنن و بازم همه رو برمیگردونن حالا به هر شکلی :دی DLC هم که شتریه که دم خونه ی هر بازی ای خوابیده و چی بهتر از آوردن کرکتر های قدیمی برای لخت کردن جیب ملت :دی
در مورد کوان چی هم توی اندینگ اسکارلت اگه یادت باشه ، اسکارلت میزنه کوان چی رو کتلت میکنه :دی خلاصه راه برای برگردوندن ملت بازه :دی
اون اندینگ های Ladder تقریبا نخودی حساب میشن توی MK9 :-" چون تناقض زیاد داره با بخش داستانی! :d مثلا اندینگ اسکورپیون هم مشخص شد که بالاخره فهمید جریان چی بوده(که به نظر میرسه هنوزم نفهمیده توی MK X :-" ) و میزنه کوانچی رو میکشه! :d
بعد این 8 تا ، آخه از تعداد زنده مونده های MK9 هم کمتره:-" ولی خوب،یک سری کاراکترها به نظرم برمیگردن! Zombie Liu Kang ! البته اگر جوگیر نشه باز و مثل قضیه ی سایبورگ شدن ساب زیرو به جای اسموک، ایندفعه بیاد یکی دیگه رو زامبی کنه:-" :d همین الان هم 4تا + 1(کوانچی:-" ) تایید شدن :d میمونه 3تا! بیا انتخاب کن ببینم کیا رو توی داستان اصلی دوست داری ببینیم :d

من یادمه گفته بودن بازی بعد از آرماگدون، این سری به بن بست خورده بود و مجبور شدن کلا ریمیک کنن و همه چیز رو از اول توضیح بدن. ولی همین که MK9 تموم شد دیدم بدترش کرد و زرتی زدن همه رو کشتن.8-|

من خیلی دوست داشتم داستان MK4 رو به شیوه جدید توی MKX روایت کنن ولی ظاهرا قرار نیست اینجوری بشه. به شخصه با کاراکتر جدید مخالف نیستم و خوبه که تنوع وجود داشته باشه ولی اگر بخواد شخصیت های بازی رو به خاطر داستان غربال کنه، بهتره شخصیت جدیدی وجود نداشته باشه.

راستی شیناک هم مطمئنا وجود داره:d تانیا هم هست:d ولی بالاتر از همه خیلی دلم میخواد Reiko هم باشه:d تا جایی که یادمونه، فرمانده ارتش شائوکان بود و آخرش هم کلاهخودش رو میزاره سرش (MK4):d

من یادمه گفته بودن بازی بعد از آرماگدون، این سری به بن بست خورده بود و مجبور شدن کلا ریمیک کنن و همه چیز رو از اول توضیح بدن. ولی همین که MK9 تموم شد دیدم بدترش کرد و زرتی زدن همه رو کشتن.8-|

من خیلی دوست داشتم داستان MK4 رو به شیوه جدید توی MKX روایت کنن ولی ظاهرا قرار نیست اینجوری بشه. به شخصه با کاراکتر جدید مخالف نیستم و خوبه که تنوع وجود داشته باشه ولی اگر بخواد شخصیت های بازی رو به خاطر داستان غربال کنه، بهتره شخصیت جدیدی وجود نداشته باشه.

راستی شیناک هم مطمئنا وجود داره:d تانیا هم هست:d ولی بالاتر از همه خیلی دلم میخواد Reiko هم باشه:d تا جایی که یادمونه، فرمانده ارتش شائوکان بود و آخرش هم کلاهخودش رو میزاره سرش (MK4):d
من مخالفم با شخصیت های MK4.به نظرم یجوری بودن اصلا به دلم نمینشستن البته این نظر شخصی منه.راستی اسم شخصیت های MK4 رو یادتونه؟

Sent from my HTC One max using Tapatalk

اون اندینگ های Ladder تقریبا نخودی حساب میشن توی MK9 :-" چون تناقض زیاد داره با بخش داستانی! :d مثلا اندینگ اسکورپیون هم مشخص شد که بالاخره فهمید جریان چی بوده(که به نظر میرسه هنوزم نفهمیده توی MK X :-" ) و میزنه کوانچی رو میکشه! :d
بعد این 8 تا ، آخه از تعداد زنده مونده های MK9 هم کمتره:-" ولی خوب،یک سری کاراکترها به نظرم برمیگردن! Zombie Liu Kang ! البته اگر جوگیر نشه باز و مثل قضیه ی سایبورگ شدن ساب زیرو به جای اسموک، ایندفعه بیاد یکی دیگه رو زامبی کنه:-" :d همین الان هم 4تا + 1(کوانچی:-" ) تایید شدن :d میمونه 3تا! بیا انتخاب کن ببینم کیا رو توی داستان اصلی دوست داری ببینیم :d

نخودی بودنش که هست ولی راه باز کن هم حساب میشه :دی

اون چند تا کرکتر باقی مونده هم برمیگرده به داستان بازی بستگی داره اصن تمرکزش روی چی باشه ، اونوقت معلوم میشه کیا رو میشه دید :دی با تمام این حرفها ارمک خیلی به استایل این MK X می خوره :دی چه از لحاظ ماهیتش چه ظاهرش خیلی به دنیاهای عجیب غریب MK X می خوره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or