Mortal Kombat X | PC

cacgnbspdl0988n60n12.jpg

Developer : Netherrealm Studios
Publisher :
Warner Bros
Genre : Fighting
Platform : PC / Xbox 360 / PS3 / PS4 / Xbox One
Release Date : 14 April 2015
25 فروردین 1394

اطلاعات بازی:

دهمین قسمت از سری محبوب Mortal Kombat تغیرات بزرگی را به خود دیده است:

• بازی با موتور گرافیکی Unreal Engine 3 در دست ساخت است.
  • X-Ray ها همچنان در بازی حضور خواهند داشت.
  • قابلیت تعامل با محیط همانند بازی Injustice در این نسخه وجود دارد.
  • قابلیت جدید تحت عنوان Variation به بازی اضافه شده که به هر بازیکن، قابلیت دسترسی به 3 نوع از ویژگی هایی را خواهد داد که حرکات شخصیت ها مطابق با آن ها تغییر میکند.
  • قابلیت دویدن از MK4 بازگشته است.
  • بازی دارای 5 گروه خواهد بود که بازیکنان میتوانند به عضویت هر کدام از آن ها در بیاید و از امتیازات آن ها بهره جوید.
  • دو Fatality جدید در بازی وجود دارد: Quitality که بازیکنانی را که در مبارزه آنلاین از بازی خارج شوند، نابود میکند | Faction Kill که بازیکنان تحت عضو هر گروه، متناسب با آن ها شیوه خاصی برای تمام کردن کار حریف خواهد داشت.
  • Brutality با ظاهری جدید به بازی بازگشته است و بازیکنان قادر خواهند بود که یک راند را به شیوه ای خاص و ضربه ای متفاوت، نابود سازد.
  • بخش Story قدرتمند تر از گذشته در بازی حضور خواهد داشت و تا 25 سال پس از اتفاقات نسخه قبل ادامه خواهد داشت.
  • Living Towers ویژگی جدید خواهد بود که به صورت زنده و هر ساعت عوض خواهد شد و هیچگاه مشابه هم نخواهند بود.
  • قابلیت Cross Platform وجود دارد.

شخصیت های تایید شده:

لینک های مرتبط:

[h=1]تصاویر بازی Mortal Kombat X[/h]

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: love usa
دوستان این همه شخصیت باحال توی حالت داستانی بود که باهاشون مبارزه هم کردیم ولی توی لیست نیستند !!!
کسی نمیدونه قضیه چیه ؟
مثل سیندل و .....

اونا کرکتر های غیرقابل بازی هستند، فقط در استوری مد هستند.

خوب چکاری هستش ؟
این همه مدت طراحی شدن و مبارزه هم میکنیم باهاشون توی لیست هم میاوردن !
برعکس حدس میزنم گذاشتنشون برای DLC !!!

دوستان این همه شخصیت باحال توی حالت داستانی بود که باهاشون مبارزه هم کردیم ولی توی لیست نیستند !!!
کسی نمیدونه قضیه چیه ؟
مثل سیندل و .....

مطمئنا خیلی افراد دیگه در بازی وجود دارن که در اینده با DLC اضافه میشن
دیونه که نیستن بشینن فقط برای بخش داستانی شخصیت طراحی کنن مطمئنا در اینده قابل بازی کردن میشن

فقط جای Shang Tsung خیلی خالیه

البته خیلی دوستدارم SHEEVA / MOTARO هم ببینیم ولی بعیده
با اینکه بخش داستانی از نسخه قبلی ضعیف تر بود ولی در قسمت جلوه های ویژه صحنه های اکشن و گرافیک یه ده پله ایی از نسخه قبل فاصله گرفته
ضمن اینکه عشق من اسکورپین تو این نسخه از نسخه قبل خیلی بهتر شده
yahoo_4.gif

دوستان وقتی برای بار اول بازی رو اجرا کردم یسری بک گراند واسه منوی اصلی بود که خودم یدونشو انتخاب کردم حالا نمیشه عوضش کرد؟

والپیپر؟
من که چیزی ندیدم؟
کجا بود
مال من صاف رفت چیزی نیومد برای انتخاب؟

آقایون داداشام !!!! توجه کنید این بحث کرکترهای غیرقابل بازی چیز جدیدی نیست و در نسخه های قبلی هم داشتیم، قرار هم نیست با دی ال سی اضافه بشن، اونایی که با دی ال سی اضافه میشن از الان معلوم و مشخص شده، حرفا میزنید ها :d ‎

Sent from my Lumia 520 using Tapatalk

والپیپر؟
من که چیزی ندیدم؟
کجا بود
مال من صاف رفت چیزی نیومد برای انتخاب؟
من نسخه بلک باکس رو نصب کردم اولش چند تا گزینه اومد که رو هر کدوم میومدم بک گراند یا تصویر زمینه منو عوض میشد بعد من یکیش رو انتخاب کردم که اولش dragon نوشته بود حالا نمیدونم چطوری باید عوضش کنم... الان بک گراندم سونیا هستش که به یه صندلی بسته شده

دوستان لطفا راهنمایی کنید
در قسمت KRYPT یه در وجود داره که باید با اهرم باز بشه
چهارتا اهرم وجود داره زمر چهار رقمی ولی ترتیبشونو نمیدنم هرچی زدم باز نشد

درهای دیگه نقشه 60 بار چک کردم فعلا باز نمیشن تنها را ورود فعلا همینجاس . رمز عبور این درو کسی داره ؟

28599366604329359075.jpg

دوستان لطفا راهنمایی کنید
در قسمت KRYPT üیه در وجود داره که باید با اهرم باز بشه
چهارتا اهرم وجود داره زمر چهار رقمی ولی ترتیبشونو نمیدنم هرچی زدم باز نشد

درهای دیگه نقشه 60 بار چک کردم فعلا باز نمیشن تنها را ورود فعلا همینجاس . رمز عبور این درو کسی داره ؟

28599366604329359075.jpg

از روی تعدا عنکبوتهای روی اهرمها اول اونی که چهارتا عنکبوت داره بعد اونی که یکی عنکبوت داره بعد سه تایی و بعد اونی که دوتا عنکبوت داره.تو ps4 چنین بود دوست خوبم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or