Mortal Kombat X | PC

cacgnbspdl0988n60n12.jpg

Developer : Netherrealm Studios
Publisher :
Warner Bros
Genre : Fighting
Platform : PC / Xbox 360 / PS3 / PS4 / Xbox One
Release Date : 14 April 2015
25 فروردین 1394

اطلاعات بازی:

دهمین قسمت از سری محبوب Mortal Kombat تغیرات بزرگی را به خود دیده است:

• بازی با موتور گرافیکی Unreal Engine 3 در دست ساخت است.
  • X-Ray ها همچنان در بازی حضور خواهند داشت.
  • قابلیت تعامل با محیط همانند بازی Injustice در این نسخه وجود دارد.
  • قابلیت جدید تحت عنوان Variation به بازی اضافه شده که به هر بازیکن، قابلیت دسترسی به 3 نوع از ویژگی هایی را خواهد داد که حرکات شخصیت ها مطابق با آن ها تغییر میکند.
  • قابلیت دویدن از MK4 بازگشته است.
  • بازی دارای 5 گروه خواهد بود که بازیکنان میتوانند به عضویت هر کدام از آن ها در بیاید و از امتیازات آن ها بهره جوید.
  • دو Fatality جدید در بازی وجود دارد: Quitality که بازیکنانی را که در مبارزه آنلاین از بازی خارج شوند، نابود میکند | Faction Kill که بازیکنان تحت عضو هر گروه، متناسب با آن ها شیوه خاصی برای تمام کردن کار حریف خواهد داشت.
  • Brutality با ظاهری جدید به بازی بازگشته است و بازیکنان قادر خواهند بود که یک راند را به شیوه ای خاص و ضربه ای متفاوت، نابود سازد.
  • بخش Story قدرتمند تر از گذشته در بازی حضور خواهد داشت و تا 25 سال پس از اتفاقات نسخه قبل ادامه خواهد داشت.
  • Living Towers ویژگی جدید خواهد بود که به صورت زنده و هر ساعت عوض خواهد شد و هیچگاه مشابه هم نخواهند بود.
  • قابلیت Cross Platform وجود دارد.

شخصیت های تایید شده:

لینک های مرتبط:

[h=1]تصاویر بازی Mortal Kombat X[/h]

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: love usa
راستی بچه ها به نظرتون کوتال خان (کان) آدم بدیه یا خوب؟

با توجه به دیالوگ هاش به نظر میرسه که جزء شخصیت های منفی باشه ...
ولی در کل خوب از آب درش آوردن !!! منظورم حرکات و کمبو هاشه !

چه بسا بیاد جزء شخصیت های مورد علاقه من .

اولویتهای من تو انتخاب کارکتر : ( تا به اینجای کار البته :d )
1- Ermac
2- Scorpion
3- Kotal Kahn

احتمال حضور اسموک هست؟
به نظر من احتمالش کم نیس , ولی تو نسخه ی قبلی زیاد ازش استقبال نشد ! :-s

خودم به شخصه منتظر رونماییشون از نوبم , Noob Saibot !!! >:)

آخرین ویرایش:
در ادامه حرف نریمان، گفته شده حداقل 3 تا از شخصیت های MK4 توی بازی هستن. من که میگم اینا هستن:

Reiko
Fujin
Shinnok

Jarek نمیتونه باشه چون Kano هست. Tanya هم میتونه باشه چون توی MK9 اون گوشه بسته بودنش. Kai هم احتمالش هست. Liu Kang رو مطمئن نیستم:biggrin1:
فقط یه مشکلی هست :d
Scorpion ، Sub-Zero ، Raiden ، Reptile و Quan Chi هم تو MK4 بودن :d دقیقا نگفته منظورش شخصیت های جدید MK4 هست یا همه! :d

اگه کمیک مورتال کمبتX با داستان بازی ارتباط مستقیم داشته باشه (که 95% احتمال میدم داره) جواب بیشتر سوالات داده میشه:
1.کوتال کان شخصیت تقریبا مثبتیه! هدفش نیکه و حالا که شاوکان مرده، میخواد مثل ریدن محافظ "دنیای خارج" باشه و با زمینیا رابطه خوبی بین این دوتا دنیا بوجود بیاره.
2. کای رو نمیدونم ولی جارد (همون که فناش شبیه کینو بود) تو کمیک بود و زیر دست کینو بود و حرف هایی هم درباره ریکو هم یه صحبتایی میشد.
3. فوجین هم بود ولی خیلی حضور تاثیرگذاری نداشته تا الان
4. کنشی و از اون مهمتر "پسرش" که بعدش میشه شاگرد اسکورپیونهم ممکنه نقش مهمی داشته باشند. همینطور یکی دیگه از شاگردای اسکورپیون که صورت خودشو میبره (یادمه تو سری نسخه های PS2 یه همچین شخصیتی تو بازی بود)
5. یه یارویی همراه کوتال کان بود (گویا زیر دستی، معاونی، چیزی بود) که قیافش شبیه گاوچرونای غرب وحشی بود. شاید اونم تو بازی باشه.
6. دختر جکس و یه سری از شخصیت های نچندان محبوب نسخه های PS2 هم بودن تو کمیک که البته احتمال حضورشون تو بازی خیلی کمه

چندتا سوال داشتم
ببخشید آنلاینش باتوجه به پینگ نه چندادن خوب اکثر isp های ایرانی به نظر شما چجوریه ؟ (شخصی نسخه ی قبلی رو تست کرده ؟)
و بعد اینکه kabal یا noob تایید نشده اند هنوز ؟ احتمال حضورشون هست ؟
ممنون

- - -ویرایش - - -

فکر کنم من تنها کسی هستم که عاشق kabal هست/امید ندارم تو این نسخه ببینمش/ای تف به روزگار)x

منم تقریبا از ظاهر و حرکاتش خوشم میاد
یکجورایی الویت اولم هست یکسری موقعها !
هنوز که در این جدیده معرفی نشده فکر کنم

چندتا سوال داشتم
ببخشید آنلاینش باتوجه به پینگ نه چندادن خوب اکثر isp های ایرانی به نظر شما چجوریه ؟ (شخصی نسخه ی قبلی رو تست کرده ؟)
و بعد اینکه kabal یا noob تایید نشده اند هنوز ؟ احتمال حضورشون هست ؟
ممنون

با توجه به نسخی قبلی، فاجعه! :|
یکی از دوستان چند وقت پیش گفت گویا قرار نیست تغییرش بدن :|

اونا هم...هیچی نمیشه حدس زد! :-" فعلا در مورد اینا هیچ Hintی نداده! تو کمیک هم نبودن حتی:-"

دستشون درد نکنه کلا Brutality رو عوض کردن. :| الان یجورایی تمام کننده ی کمبو ها شده و مثل قدیم 10-12 Hit نیست. :(
ولی در کل خیلی بد هم نبود یه سریاش با حال هم بود.:d
تو بازی بیش از 100 تا Brutality وجود داره و بعضیاشون هم مختص هر Variation هست.
اون وسطا یه استیج جدید هم نشون دادن که توش مجسمه ی Kotal بود.:d

=========
برای جلوگیری از ترول بیشتر رنگ یکی از چراغ های راهنمایی (:d) Kano رو آبی کردن.:))

[URL=http://8pic.ir/viewer.php?file=sca4he8r5na9dzk8r6c8.jpg][/URL]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or