Mortal Kombat X | PC

cacgnbspdl0988n60n12.jpg

Developer : Netherrealm Studios
Publisher :
Warner Bros
Genre : Fighting
Platform : PC / Xbox 360 / PS3 / PS4 / Xbox One
Release Date : 14 April 2015
25 فروردین 1394

اطلاعات بازی:

دهمین قسمت از سری محبوب Mortal Kombat تغیرات بزرگی را به خود دیده است:

• بازی با موتور گرافیکی Unreal Engine 3 در دست ساخت است.
  • X-Ray ها همچنان در بازی حضور خواهند داشت.
  • قابلیت تعامل با محیط همانند بازی Injustice در این نسخه وجود دارد.
  • قابلیت جدید تحت عنوان Variation به بازی اضافه شده که به هر بازیکن، قابلیت دسترسی به 3 نوع از ویژگی هایی را خواهد داد که حرکات شخصیت ها مطابق با آن ها تغییر میکند.
  • قابلیت دویدن از MK4 بازگشته است.
  • بازی دارای 5 گروه خواهد بود که بازیکنان میتوانند به عضویت هر کدام از آن ها در بیاید و از امتیازات آن ها بهره جوید.
  • دو Fatality جدید در بازی وجود دارد: Quitality که بازیکنانی را که در مبارزه آنلاین از بازی خارج شوند، نابود میکند | Faction Kill که بازیکنان تحت عضو هر گروه، متناسب با آن ها شیوه خاصی برای تمام کردن کار حریف خواهد داشت.
  • Brutality با ظاهری جدید به بازی بازگشته است و بازیکنان قادر خواهند بود که یک راند را به شیوه ای خاص و ضربه ای متفاوت، نابود سازد.
  • بخش Story قدرتمند تر از گذشته در بازی حضور خواهد داشت و تا 25 سال پس از اتفاقات نسخه قبل ادامه خواهد داشت.
  • Living Towers ویژگی جدید خواهد بود که به صورت زنده و هر ساعت عوض خواهد شد و هیچگاه مشابه هم نخواهند بود.
  • قابلیت Cross Platform وجود دارد.

شخصیت های تایید شده:

لینک های مرتبط:

[h=1]تصاویر بازی Mortal Kombat X[/h]

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: love usa
که اینطور من الان یکجا پیدا کردم برای پیش خرید شخصیت گورو و سیزن پس هم داره قیمتش هم واقعا خوبه میخواستم بدونم نسخه X هم همین مشکلات رو داره برای انلاین بازی کردن یا نه امیدی هست به برطرفی این مشکل تو نسه جدید ؟
تا بازی نیاد نیاد مشخص نیس وضعیت انلاینش چطور هست! پس بهتره وایسی همون شماره 9 را خود من شاید کلا 10 دست بیشتر نتونستم انلاین بازی کنم !

اد.بون همیشه با پلی استیشن حال میکرد و تو فیلم اولیه همین کامبت هم دسته PS4 دستشون بود و توی E3 هم توسط سونی معرفی شد حالا که ما PS4 خریدیم تو تبلیغات ایکس باکس دستشه ای بخشکی شانس...

خوب، استریم تموم شد، خیلی خوب بود :x

اول از همه، Alternate Costume های Kitana و Reptie رو نشون دادن:

همونطور که قبلا گفته بودم اون نینجایی که تو کامیک کنار Kotal ایستاده Reptile هست یسری ها گفتن نه، Chameleon هست :-":d

به صورت رسمی عدم حضور Jade تو این نسخه هم تایید شد :((
در عوض کیتانا یکی از Variation هاش به Jade اختصاص داره. اون چیزی که تو استریم نشون دادن اصلا خود Jade هست، فقط آبیه :d

یه اسیج جدید هم معرفی کردن که شبیه Hell تو MK9 بود.
تو استریم بعدی Brutality قراره نشون بدن.

فکر کنم دارن نسخه PC رو بر اساس نسخه نسل قبلی پورت میکنن. از طرفی هم گفتن High Voltage داره نسخه های PC و 360 و PS3 رو میسازه. اگه حقیقت داشته باشه -----> Well... FU WB

فکر کنم دارن نسخه PC رو بر اساس نسخه نسل قبلی پورت میکنن. از طرفی هم گفتن High Voltage داره نسخه های PC و 360 و PS3 رو میسازه. اگه حقیقت داشته باشه -----> Well... FU WB
وارنر که خودش گفته فقط نسخه های PS3/360 رو High Voltage میسازه!
High Voltage is developing the Xbox 360/PS3 versions of Mortal Kombat X - Mortal Kombat X for PS4 News

"NetherRealm is not developing the PS3/360 versions, High Voltage is our partner focused on developing the PS3/360 and the team is giving those versions its full attention. All platforms for this game are built on NetherRealm’s tech with oversight from the NetherRealm."

- - -ویرایش - - -

دوستان IGN دیروز یه خبر قرار داد در مورد احتمال حضور جکس و سونیا، این دو تا تصویر هم درج کرده بود، ببینید جالب هستند :

3nrgfe5quvuj5vzmwz1i.jpg

v1al8mmgaeffhs2uiro3.jpg

از تهیه کننده ی بازی پرسیدن بین Havik Kai Reiko Fujin Tremor Sareena Tanya و Shinnok چندتاشون تو بازی هستن. اونم گفته فقط میتونم بگم که صفر نیست. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or