Mortal Kombat X | PC

cacgnbspdl0988n60n12.jpg

Developer : Netherrealm Studios
Publisher :
Warner Bros
Genre : Fighting
Platform : PC / Xbox 360 / PS3 / PS4 / Xbox One
Release Date : 14 April 2015
25 فروردین 1394

اطلاعات بازی:

دهمین قسمت از سری محبوب Mortal Kombat تغیرات بزرگی را به خود دیده است:

• بازی با موتور گرافیکی Unreal Engine 3 در دست ساخت است.
  • X-Ray ها همچنان در بازی حضور خواهند داشت.
  • قابلیت تعامل با محیط همانند بازی Injustice در این نسخه وجود دارد.
  • قابلیت جدید تحت عنوان Variation به بازی اضافه شده که به هر بازیکن، قابلیت دسترسی به 3 نوع از ویژگی هایی را خواهد داد که حرکات شخصیت ها مطابق با آن ها تغییر میکند.
  • قابلیت دویدن از MK4 بازگشته است.
  • بازی دارای 5 گروه خواهد بود که بازیکنان میتوانند به عضویت هر کدام از آن ها در بیاید و از امتیازات آن ها بهره جوید.
  • دو Fatality جدید در بازی وجود دارد: Quitality که بازیکنانی را که در مبارزه آنلاین از بازی خارج شوند، نابود میکند | Faction Kill که بازیکنان تحت عضو هر گروه، متناسب با آن ها شیوه خاصی برای تمام کردن کار حریف خواهد داشت.
  • Brutality با ظاهری جدید به بازی بازگشته است و بازیکنان قادر خواهند بود که یک راند را به شیوه ای خاص و ضربه ای متفاوت، نابود سازد.
  • بخش Story قدرتمند تر از گذشته در بازی حضور خواهد داشت و تا 25 سال پس از اتفاقات نسخه قبل ادامه خواهد داشت.
  • Living Towers ویژگی جدید خواهد بود که به صورت زنده و هر ساعت عوض خواهد شد و هیچگاه مشابه هم نخواهند بود.
  • قابلیت Cross Platform وجود دارد.

شخصیت های تایید شده:

لینک های مرتبط:

[h=1]تصاویر بازی Mortal Kombat X[/h]

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: love usa
فقط منم که با طراحی رپتایل حال کردم؟ :d میتونم بگم بهترین طراحیش توی تمام بازی هاست :d
MK1-3 که هیچی :| ، MK4 که حرفش رو نزن :| ، MK:DA که ... زیادی جونوره:-" ، MK:A و Shaolin Monks باز خوب بود و قبولش میدارم! :d MK9 هم لباس اولش نچ، ولی باز لباس دومش بهتر بود! :d
اما این حالت استخونی لباسش خیلی خوبه>:) ماسکش هم خوبه،فقط یکم پیشونیش توی ذوق میزنه :|
البته هنوز تریلر رو ندیدم،و فقط از روی عکس بالا نظر دادم:-"
MK9 :
http://vignette3.wikia.nocookie.net...Reptile.JPG/revision/latest?cb=20130224080427
لباس دومش هم اون سما راستی هست! :d

کیتانا که خوب بود! :d اتفاقا من از طراحی ساب زیرو و اسکورپی راضی نبودم :| توی MK9 خیلی سرتر بودن! :| اسکورپی حتی توی Injustice هم عالی بود طراحیش!
سلیقه-ت خیلی کژه:|:d 2تا از بهترین طراحی های رپتایل:

کاش این طراحی MK4 رو پیاده میکردن. هرچی جلوتر میریم، بیشتر به ملخ شباهت پیدا میکنه
yahoo_22.gif
احیانا MKXI خرچنگ شده
yahoo_22.gif
yahoo_4.gif

ولی جدی این اد بون و کلا Netherrealm خیلی توی طراحی شخصیت ها بد دارن عمل میکنن. موقعی که Midway بودن همه چی عالی بود ولی از وقتی پکیدن و شد حکومت خودکامه اد بون یا همون Ed Realm، یه سری از فاکتورهای بازی سیر نزولی گرفتن. نمونه-ش همین طراحی شخصیت ها. کلا سینوسیه. یه در میون خوب و بد داره:d
ولی فکر کنم هممون توی یه مورد با هم توافق داریم و اونم اینه که کاستوم های دوم MK9 بهترین طراحیا رو داشتن و کیلومترها جلوتر از طراحی اصلی بودن:|:d

سلیقه-ت خیلی کژه:|:d 2تا از بهترین طراحی های رپتایل:

کاش این طراحی MK4 رو پیاده میکردن. هرچی جلوتر میریم، بیشتر به ملخ شباهت پیدا میکنه:| احیانا MKXI خرچنگ شده:|:d
ولی جدی این اد بون و کلا Netherrealm خیلی توی طراحی شخصیت ها بد دارن عمل میکنن. موقعی که Midway بودن همه چی عالی بود ولی از وقتی پکیدن و شد حکومت خودکامه اد بون یا همون Ed Realm، یه سری از فاکتورهای بازی سیر نزولی گرفتن. نمونه-ش همین طراحی شخصیت ها. کلا سینوسیه. یه در میون خوب و بد داره:d
ولی فکر کنم هممون توی یه مورد با هم توافق داریم و اونم اینه که کاستوم های دوم MK9 بهترین طراحیا رو داشتن و کیلومترها جلوتر از طراحی اصلی بودن:|:d
سلیقه خودت کژه :| کسی که رپتایل کاراکتر محبوبشه مشخصه دیگه :-" باید برم به جبهه ی علی دانته بپیوندم بزنیم بنت کنیم:-"
اَه اَه اَه ....طراحی MK4 ؟ :-& فاجعست :-& همون DA > MK4 !
ولی SM رو قبول دارم! خودمم اون رو دوست دارم! :d

در مورد لباس دوم ها هم نمیشه همه رو گفت! :d سایبورگ ها لباس اصلیشون بهتر بود! اسموک هم طراحی اصلیش رو بیشتر دوست داشتم از اون حالت نینجایی ساده ـش! جید که لباس اولش:x :x :x :-" ، ساب زیرو و نووب هم همینطور! :d
حالا که فکرش رو میکنم، غیر از ارمک بقیه ی کاراکترهای محبوبم لباس اول ـشون بهتر بوده! :d (رپتایل هم که گفتم :d )
اسکورپی جفتش خوب و در یه سطح بود! ( ارمک هم لباس اولش خوب بود،ولی دومی سرتر بود! :d )
رایدن هم لباس دومش خوف بود،ولی خوب من رایدن اصلی رو بیشتر از رایدن دارک دوست دارم :d :-"

کلا اینکه خیر:-" با این مورد که لباس دوم ملت سرتر بود هم مخالفم :d
---
اون رپتایل لیک شده هم بد نبودا...گرچه لباسش که لباس رایدن ( MGR ) بود:-" و خیلی شبیه سایبورگ شده بود :| ولی خوب از MK4 بهتر بود:p

حداقل توی MK4 یه طراحی آدمیزاد مانندی داشت که به نوبه خودش خوب بود ولی هر چی جلوتر میریم، صورت رو دارن کریه تر میسازن که طبیعتا طراحی بد باعث میشه یه سری سراغش نرن. توی شماره های بعدی کلا صورتش رو پوشوندن. حالا درسته اسمش به معنی خزنده هست ولی اینجوری دیگه افتضاحه/:)

البته من باید حرفمو تصحیح کنم. منظورم یه سری از کاستوم ها بود. مثل اسکورپ، کینو، ارمک، باراکا و چند تا دیگه:d

من همیشه طراحی انسانی Reptile رو بیشتر دوست داشتم. یجورایی دوست دارم همه ی نینجا ها تو ظاهر تا حدی شبیه هم باشن.
نمی دونم چرا تو این نسخه های اخیر با Reptile این کا رو می کنن ولی مثلا Scorpion رو شبیه اسکلت طراحی نمی کنن. :-"

اتفاقا برعکس من دوست دارم نینجاها متنوع باشن! :دی مخصوصا این رپتایل حالت انسانیش اصلا جالب نیست:-"
بعد یه موردم که هست، رپتایل نژادش انسان نیست خو، ولی اسکورپی بازم انسانه:-"

الان یه وضعیتی شده که بعضی از دوستان با دیدن عکس از یه شخصیت تنها چیزی که به ذهنشون میرسه اینه که چقدر شخصیت زشته، فلانه و ....
من نمی دونم اینکه در مورد تمام شخصیت ها چنین نظری داشته دارند از روی لج کردن با کاربرهای دیگه هست یا میخوان حرف خودشون رو به کرسی بشونند یا دلیل دیگه ای داره !
به نظرم غیر طبیعی چنین نظرهایی چون طراحی بعضی از شخصیت ها واقعا خوبه، حالا نمی دونم باز این نظر منه ....

@Hamid Payne

وقتی یه شخصیت رو ازش عکس میذارند توقع دارید در مورد حرکاتش یا نوع فاتالیتی اون کاراکتر نظر بدیم؟ :))
خب معلوم هست در مورد قیافه کاراکتر نظر میدن دیگه. از نظر شما یه شخصیت خوب طراحی شده دلیل نمیشه که بقیه هم خوششون بیاد. مگه اینجا کودکستان هست که کسی سر لج و لجبازی کامنت بده؟ :-/

=========================

اینم سیر تحولی رپتایل :d خداییش اون سمند دم داره که Deadly بود از همه زشت تر هست :-& + این رپتایل درختی جدید :d

latest

latest

latest

latest

latest

114

185

185

139

@Hamid Payne
وقتی یه شخصیت رو ازش عکس میذارند توقع دارید در مورد حرکاتش یا نوع فاتالیتی اون کاراکتر نظر بدیم؟ :))
خب معلوم هست در مورد قیافه کاراکتر نظر میدن دیگه. از نظر شما یه شخصیت خوب طراحی شده دلیل نمیشه که بقیه هم خوششون بیاد. مگه اینجا کودکستان هست که کسی سر لج و لجبازی کامنت بده؟ :-/
دوست عزیز اصلا منظور من چنین چیزی نبود.
منظورم کسایی هست که از یه تاپیک به بعد وقتی یه نظر ارسال کردند که طراحی شخصیت ها زشته و با واکنش کاربرهای دیگه مواجه شدند، دارند تو تمام تاپیک ها چنین چیزی رو اعلام می کنند و رو حرفشون هم پافشاری می کنند، من مشکلی با اینکار ندارم ولی به نظر غیر طبیعی هست که در مورد تمام شخصیت هایی که حداقل این اواخر معرفی شدند این نظر رو داشته باشند، حالا نمی دونم شاید مشکل از منه که اینطور فکر میکنم ولی به نظر من این بیشتر شبیه لج بازی با یه سری از کاربرهای هست ...
اینم اضافه کنم که نه ایرادی نداره کسی از طراحی یه کاراکتر بدش بیاد، همون شخص ممکنه از طراحی یه شخصیت دیگه استقبال کنه ولی اینکه همه رو زیر سوال ببری مشکوکه :دی
بهتره این بحث رو کش ندیم.

دوست عزیز اصلا منظور من چنین چیزی نبود.
منظورم کسایی هست که از یه تاپیک به بعد وقتی یه نظر ارسال کردند که طراحی شخصیت ها زشته و با واکنش کاربرهای دیگه مواجه شدند، دارند تو تمام تاپیک ها چنین چیزی رو اعلام می کنند و رو حرفشون هم پافشاری می کنند، من مشکلی با اینکار ندارم ولی به نظر غیر طبیعی هست که در مورد تمام شخصیت هایی که حداقل این اواخر معرفی شدند این نظر رو داشته باشند، حالا نمی دونم شاید مشکل از منه که اینطور فکر میکنم ولی به نظر من این بیشتر شبیه لج بازی با یه سری از کاربرهای هست ...
اینم اضافه کنم که نه ایرادی نداره کسی از طراحی یه کاراکتر بدش بیاد، همون شخص ممکنه از طراحی یه شخصیت دیگه استقبال کنه ولی اینکه همه رو زیر سوال ببری مشکوکه :دی
بهتره این بحث رو کش ندیم.
احساس میکنم روی صحبتت با منه:d
خب آره رک بگم. من با طراحی های MK مشکل دارم. در واقع با بیشترشون. و این فقط نظر منه:d لج بازی هم با کسی نداریم. من و امیر و نریمان خیلی وقته همدیگه رو میشناسیم و مشکلی با هم نداریم:d
==================
تقریبا حضور Ermac رو قطعی بدونین. اد بون داره چپ و راست hint میده به Ermac:d

منم خیلی باهات موافقم اسن سابزیرو رقیب نداره :D
نه یک تریلر بود که سابزیرو میزد اسکورپین رو له میکرد .

- - -ویرایش - - -

برای اینکه اینا میدونن subzero برتره، تو تریلرها و حتی منوی خود بازی عمدا subzero رو کتلت میکنن که خودشونو خالی کنن. :دی
وگرنه همه میدونن حریفی برای subzero وجود نداره :)
منم خیلی باهات موافقم :d
اما یک تریلر بود که ساب زیرو اسکورپیون رو مث سیب دو نصفش میکرد :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or