Mortal Kombat X | PC

cacgnbspdl0988n60n12.jpg

Developer : Netherrealm Studios
Publisher :
Warner Bros
Genre : Fighting
Platform : PC / Xbox 360 / PS3 / PS4 / Xbox One
Release Date : 14 April 2015
25 فروردین 1394

اطلاعات بازی:

دهمین قسمت از سری محبوب Mortal Kombat تغیرات بزرگی را به خود دیده است:

• بازی با موتور گرافیکی Unreal Engine 3 در دست ساخت است.
  • X-Ray ها همچنان در بازی حضور خواهند داشت.
  • قابلیت تعامل با محیط همانند بازی Injustice در این نسخه وجود دارد.
  • قابلیت جدید تحت عنوان Variation به بازی اضافه شده که به هر بازیکن، قابلیت دسترسی به 3 نوع از ویژگی هایی را خواهد داد که حرکات شخصیت ها مطابق با آن ها تغییر میکند.
  • قابلیت دویدن از MK4 بازگشته است.
  • بازی دارای 5 گروه خواهد بود که بازیکنان میتوانند به عضویت هر کدام از آن ها در بیاید و از امتیازات آن ها بهره جوید.
  • دو Fatality جدید در بازی وجود دارد: Quitality که بازیکنانی را که در مبارزه آنلاین از بازی خارج شوند، نابود میکند | Faction Kill که بازیکنان تحت عضو هر گروه، متناسب با آن ها شیوه خاصی برای تمام کردن کار حریف خواهد داشت.
  • Brutality با ظاهری جدید به بازی بازگشته است و بازیکنان قادر خواهند بود که یک راند را به شیوه ای خاص و ضربه ای متفاوت، نابود سازد.
  • بخش Story قدرتمند تر از گذشته در بازی حضور خواهد داشت و تا 25 سال پس از اتفاقات نسخه قبل ادامه خواهد داشت.
  • Living Towers ویژگی جدید خواهد بود که به صورت زنده و هر ساعت عوض خواهد شد و هیچگاه مشابه هم نخواهند بود.
  • قابلیت Cross Platform وجود دارد.

شخصیت های تایید شده:

لینک های مرتبط:

[h=1]تصاویر بازی Mortal Kombat X[/h]

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: love usa
انصافا، چقدر تفاوت توی لباس های اسکورپ و ریدن و سابی بابی میبینی؟:d
اصل قضیه به فایتینگ اینه که همیشه کاستوم های شخصیت های اصلی تغییرات نداشته باشن یا تغییرات خیلی کمی داشته باشن چون یه بخشی از هویت هر شخصیت همینه:d حالا درسته MK یه جورایی تنها فایتینگی هست که هر شماره تغییر میده کاستوم ها رو ولی هسته اونا رو تغییر نمیده:d
طراحی ها هم به MKX شباهت میدن. نکنه میخواستی به MK9 شباهت بدن؟:d
کلا اینکه از روی کاستوم بخواییم بود و نبود یه شخصیت رو تعیین کنیم به نظرم مسخره-ست:d
من مطمئنم Reiko توی بازی هست. اگه نبود، سر همین امیر رو بزنین:d
============
امیر جدا ملت چی توی Hsu Hao دیدن که میخوان دوباره ببیننش؟:d
من عاجزانه از اد بون میخوام 4تا شخصیت جدید با طراحی و گیم پلی فوق العاده به بازی اضافه کنه جوری که همه گیر بشن و جزئی از MK به حساب بیان. نه هر شماره بر میداره یه سری شخصیت نفله میاره و سریع سر به نیستشون میکنه:|
============
Kotal Kahn هم یکی از Warchief های یکی از سرزمین ها هست که الان که شائوکان مرده، به جای اون به Outworld حکومت میکنه. باقی قضایا در بازی
yahoo_4.gif

انصافا، چقدر تفاوت توی لباس های اسکورپ و ریدن و سابی بابی میبینی؟:d
اصل قضیه به فایتینگ اینه که همیشه کاستوم های شخصیت های اصلی تغییرات نداشته باشن یا تغییرات خیلی کمی داشته باشن چون یه بخشی از هویت هر شخصیت همینه:d حالا درسته MK یه جورایی تنها فایتینگی هست که هر شماره تغییر میده کاستوم ها رو ولی هسته اونا رو تغییر نمیده:d
طراحی ها هم به MKX شباهت میدن. نکنه میخواستی به MK9 شباهت بدن؟:d
کلا اینکه از روی کاستوم بخواییم بود و نبود یه شخصیت رو تعیین کنیم به نظرم مسخره-ست:d
من مطمئنم Reiko توی بازی هست. اگه نبود، سر همین امیر رو بزنین:d
============
امیر جدا ملت چی توی Hsu Hao دیدن که میخوان دوباره ببیننش؟:d
من عاجزانه از اد بون میخوام 4تا شخصیت جدید با طراحی و گیم پلی فوق العاده به بازی اضافه کنه جوری که همه گیر بشن و جزئی از MK به حساب بیان. نه هر شماره بر میداره یه سری شخصیت نفله میاره و سریع سر به نیستشون میکنه:|
============
Kotal Kahn هم یکی از Warchief های یکی از سرزمین ها هست که الان که شائوکان مرده، به جای اون به Outworld حکومت میکنه. باقی قضایا در بازی:d
اتفاقا به نظرم اینکه لباس های شخصیت ها،حالا اگرم شده تغییرات جزئی داشته باشن خیلی خوبه! :d در غیر این صورت آخه من احساس میکنم بازی همون قبلیه :-" :| ( آخه این وسط اکثر تکنیک ها هم که خوب...باز همونه ...! ==> کلا همون حس رو میده دیگه :| :d )
حالا یه بار این طراحی های خیلی حال میدن مثل MK:D و MK9 ، یه جا مثل MK:A میزنه تو ذوق آدم :| :d
---
نه خو! ملت نگفتن میخوان ببینش،گفتم که، به ادبون گفتن یکی رو بگو که توی MK X نیست! اینم گفت Hsu Hao نیست :)) (چقدر محبوبیت واقعا :-" ) برای همین میگم پس هرکی رو دیدید، با توجه به این حرف اد بون، و اینکه گفتن همه ی کاراکترهای کمیک توی بازی نیستن،پس دلتون رو خوش نکنید :d :-"
و به شدت در کف کاراکترهای محبوب تو هستم... Reiko ؟ رپتایل ؟ :|
به نظرم Kotal Kahn میتونه چنین شخصیتی که گفتی باشه...یا حداقل من احساس میکنم خیلی باهاش حال میکنم :d ولی بقیه ی کاراکترها تا الان...فکر نمیکنم! :d
البته از اونطرف احتمال ترکیدن Kotal Kahn هم هست...ممکنه صرفا نقش Onaga یا Blaze رو داشته باشه:|

یادم رفت بگم، Hotaru هم دوست میدارم توی بازی باشه :( خیلی خوبه! :(

من مطمئنم Reiko توی بازی هست. اگه نبود، سر همین امیر رو بزنین
Reiko توی top 5 من هست و تا چند سال پیش هم یوزرم تو به سری سایتا همین Reiko بود :d
ولی بازم میگم احتمالش کمه که تو بازی باشه حالا اگه بود که فبها

دوستان یه سوال فنی :دی
من مقاله ای که در مورد این بازی تو سایت هست رو خوندم تو توضیحات شخصیت ها آخر 90 درصدشون به اینکه بعد کشتن Blaze فلان کرده یا بعد از کشته شدن Blaze فلان شده می رسید :دی
حالا سوال اینه که این Blaze چند بار مرده؟ کلا چجور شخصیتی هست؟ کارش چیه؟

اتفاقا به نظرم اینکه لباس های شخصیت ها،حالا اگرم شده تغییرات جزئی داشته باشن خیلی خوبه! :d در غیر این صورت آخه من احساس میکنم بازی همون قبلیه :-" :| ( آخه این وسط اکثر تکنیک ها هم که خوب...باز همونه ...! ==> کلا همون حس رو میده دیگه :| :d )
حالا یه بار این طراحی های خیلی حال میدن مثل MK:D و MK9 ، یه جا مثل MK:A میزنه تو ذوق آدم :| :d
---
نه خو! ملت نگفتن میخوان ببینش،گفتم که، به ادبون گفتن یکی رو بگو که توی MK X نیست! اینم گفت Hsu Hao نیست :)) (چقدر محبوبیت واقعا :-" ) برای همین میگم پس هرکی رو دیدید، با توجه به این حرف اد بون، و اینکه گفتن همه ی کاراکترهای کمیک توی بازی نیستن،پس دلتون رو خوش نکنید :d :-"
و به شدت در کف کاراکترهای محبوب تو هستم... Reiko ؟ رپتایل ؟ :|
به نظرم Kotal Kahn میتونه چنین شخصیتی که گفتی باشه...یا حداقل من احساس میکنم خیلی باهاش حال میکنم :d ولی بقیه ی کاراکترها تا الان...فکر نمیکنم! :d
البته از اونطرف احتمال ترکیدن Kotal Kahn هم هست...ممکنه صرفا نقش Onaga یا Blaze رو داشته باشه:|

یادم رفت بگم، Hotaru هم دوست میدارم توی بازی باشه :( خیلی خوبه! :(
کاستوم های اضافه رو برای همین گذاشتن:d البته من منظورت رو میفهمم و خودم هم باهاش موافقم:d منظور منم این بود نزنن از ریشه کاستوم رو عوض کنن:d هسته رو نگه دارن و یه خورده زرق و برق بهش بدن:d
گیم پلی رو هم باز مثل همون کاستوم هست:d حرکات اصلی همیشه ثابت هستن و بسته به مکانیزمی که برای هر نسخه در نظر میگیرن، 4تا حرکت هم بهشون اضافه میکنن. کلا اصل همون مکانیزمه هست:d
============
آره خداییش برندارن مثل MKA یه مشت شخصیت رو همینجوری بچپونن تو بازی و اپسیلُنی تفاوت نداشته باشن:|
یه سری از شخصیت ها مثل Jax و Sonya و اینا مشخصه نیستن:d
آره مشکلی داری با این شخصیت ها؟:| از اون سابی بابی نفله که بهترن:|:d
من هم تا حالا با Ferra Tor و Kotal Kahn حال کردم و امیدوارم پتانسیلشو داشته باشن و بهم ثابت بشه خوبن:d

کاستوم های اضافه رو برای همین گذاشتن:d البته من منظورت رو میفهمم و خودم هم باهاش موافقم:d منظور منم این بود نزنن از ریشه کاستوم رو عوض کنن:d هسته رو نگه دارن و یه خورده زرق و برق بهش بدن:d
گیم پلی رو هم باز مثل همون کاستوم هست:d حرکات اصلی همیشه ثابت هستن و بسته به مکانیزمی که برای هر نسخه در نظر میگیرن، 4تا حرکت هم بهشون اضافه میکنن. کلا اصل همون مکانیزمه هست:d
============
آره خداییش برندارن مثل MKA یه مشت شخصیت رو همینجوری بچپونن تو بازی و اپسیلُنی تفاوت نداشته باشن:|
یه سری از شخصیت ها مثل Jax و Sonya و اینا مشخصه نیستن:d
آره مشکلی داری با این شخصیت ها؟:| از اون سابی بابی نفله که بهترن:|:d
من هم تا حالا با Ferra Tor و Kotal Kahn حال کردم و امیدوارم پتانسیلشو داشته باشن و بهم ثابت بشه خوبن:d
لباس های اضافه الان شده یه آرزو! :| همشون رو با DLC میکنند تو پاچمون،پس طراحی جدید رو بزارن برای بازی اصلی، قدیمی ها رو بکنند DLC ! مثل MK9 :))
مثلا یکی از مواردی که توی Tekken 5 خیلی حال میداد همین قابلیت کاستومایز کاراکترها بود! >:) (که فکر کنم میگفتن توی T6 خیلی پیشرفت کرده.. ) ، البته من کلا با کاستومایز کردن کاراکترها حال میکنم:-" مثلا بازی های RPG رو به خاطر این مورد خیلی دوست دارم! ولی متاسفانه با گیم پلی ـشون کنار نمیام:-" :))

MK:A فاجعه بود، یک ردیف نینجا داشت،دقیقا طراحی همشون کپی برابر هم بود، فقط رنگشون فرق میکرد:| برداشته بودن به سبک کلاسیک 4000 سال پیش همه رو مثل هم طراحی کرده بودن! :|
این دختره Jax هم امیدوارم نباشه:-" ولی کاش جانی کیج بود:( با اینکه جزو شخصیت های محبوبم نیست،ولی کلا آدم باحالی بود:-"
برو خجالت بکش :| سابی رو زیر سؤال نبرا :|
راستی این یارو که کنار Kotal Kahn ایستاده احیانا Chameleon نیست؟ :-" آخه رپتایل سبز بودنش باید تو چشم باشه :d
Ferra Tor رو احساس میکنم مثل Moloch و اینا باشه :-" گذری بیان و برن :-" کلا به قیافشم نمیخوره کاراکتری باشه که توی داستان کار خاصی بکنه تا اد بون نگه ـش داره:-"
بدبخت این Moloch هم توی MK X هست...فقط توی Introـه کوان چی =)) کله ی مبارکش رو دست گرفته میاد وسط میدون :|

:|
هیچی دیگه. فاجعه هست این طراحی. Netherrealm ثابت کرد فقط خودش میتونه رکورد خودش رو تو طراحی همچین فجایعی بزنه. اصلا این طراحی فاجعه انسانیه:|:d

چقدر بد دارن طراحی کاراکترها رو انجام میدن

اون از کیتانا اینم از رپتایل ، تا اینجا فقط از طراحی رایدن و ساب زیرو و اسکورپیون راضی بودم ، طراحی کیسی کیج هم بدک نبود و میتونست خیلی بهتر باشه

فقط منم که با طراحی رپتایل حال کردم؟ :d میتونم بگم بهترین طراحیش توی تمام بازی هاست :d
MK1-3 که هیچی :| ، MK4 که حرفش رو نزن :| ، MK:DA که ... زیادی جونوره:-" ، MK:A و Shaolin Monks باز خوب بود و قبولش میدارم! :d MK9 هم لباس اولش نچ، ولی باز لباس دومش بهتر بود! :d
اما این حالت استخونی لباسش خیلی خوبه>:) ماسکش هم خوبه،فقط یکم پیشونیش توی ذوق میزنه :|
البته هنوز تریلر رو ندیدم،و فقط از روی عکس بالا نظر دادم:-"
MK9 :
http://vignette3.wikia.nocookie.net...Reptile.JPG/revision/latest?cb=20130224080427
لباس دومش هم اون سما راستی هست! :d

چقدر بد دارن طراحی کاراکترها رو انجام میدن

اون از کیتانا اینم از رپتایل ، تا اینجا فقط از طراحی رایدن و ساب زیرو و اسکورپیون راضی بودم ، طراحی کیسی کیج هم بدک نبود و میتونست خیلی بهتر باشه
کیتانا که خوب بود! :d اتفاقا من از طراحی ساب زیرو و اسکورپی راضی نبودم :| توی MK9 خیلی سرتر بودن! :| اسکورپی حتی توی Injustice هم عالی بود طراحیش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or