Mortal Kombat X | PC

cacgnbspdl0988n60n12.jpg

Developer : Netherrealm Studios
Publisher :
Warner Bros
Genre : Fighting
Platform : PC / Xbox 360 / PS3 / PS4 / Xbox One
Release Date : 14 April 2015
25 فروردین 1394

اطلاعات بازی:

دهمین قسمت از سری محبوب Mortal Kombat تغیرات بزرگی را به خود دیده است:

• بازی با موتور گرافیکی Unreal Engine 3 در دست ساخت است.
  • X-Ray ها همچنان در بازی حضور خواهند داشت.
  • قابلیت تعامل با محیط همانند بازی Injustice در این نسخه وجود دارد.
  • قابلیت جدید تحت عنوان Variation به بازی اضافه شده که به هر بازیکن، قابلیت دسترسی به 3 نوع از ویژگی هایی را خواهد داد که حرکات شخصیت ها مطابق با آن ها تغییر میکند.
  • قابلیت دویدن از MK4 بازگشته است.
  • بازی دارای 5 گروه خواهد بود که بازیکنان میتوانند به عضویت هر کدام از آن ها در بیاید و از امتیازات آن ها بهره جوید.
  • دو Fatality جدید در بازی وجود دارد: Quitality که بازیکنانی را که در مبارزه آنلاین از بازی خارج شوند، نابود میکند | Faction Kill که بازیکنان تحت عضو هر گروه، متناسب با آن ها شیوه خاصی برای تمام کردن کار حریف خواهد داشت.
  • Brutality با ظاهری جدید به بازی بازگشته است و بازیکنان قادر خواهند بود که یک راند را به شیوه ای خاص و ضربه ای متفاوت، نابود سازد.
  • بخش Story قدرتمند تر از گذشته در بازی حضور خواهد داشت و تا 25 سال پس از اتفاقات نسخه قبل ادامه خواهد داشت.
  • Living Towers ویژگی جدید خواهد بود که به صورت زنده و هر ساعت عوض خواهد شد و هیچگاه مشابه هم نخواهند بود.
  • قابلیت Cross Platform وجود دارد.

شخصیت های تایید شده:

لینک های مرتبط:

[h=1]تصاویر بازی Mortal Kombat X[/h]

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: love usa
بازی واقعا جذابه ... خصوصا الان که بروتالیتی و فکشن کیل رو هم یادگرفتم ... میمونه کمبو ها که جذاب ترش هم بکنن ... فقط حیف که خیلی از کارکترها رو نداره

فکشن کیل رو فقط تو آنلاین میشه زد؟!!
نه تو افلاین هم میشه
اول برو تو لیست فینیش ها یکی رو انتخاب بکن و حفظ بکن مثلا دفاع جلو جلو
موقعی که اعلام فینیش کرد تا ته صفحه برو عقب بعد دفاع رو بگیر و مثلا جلو جلو رو بزن.به همین سادگی یبار بزنی دستت میاد.
من تو ps4 زدم امیدوارم تو pcفرق نکنه.

دروود
میگما من بازیو تموم کردم تو بخش داستانی اما اون قسمتی که بچه ها هی میپرسن باید کد وارد کنی رو ندیدم خخخ
یه چیز دیگه تو قسمت داستانی که اصلا نمیشه Fitalaty زد!
اما بازی روونه مبارزاتش اما بنظرم اصلا بالانس نیست
یعنی سطح قدرت بعضی کارکترا با بقیه اصلا قابل مقایسه نیست
درسته که بازی کمبو زدنه و خیلیا شاید اعتراض کنن اما واقعا کمبوهای ترکیبی یه سری کارکترا هم خیلی آسونتره اجراش و هم دمیجش بیشتره

یعنی استعداد میخواد که تا این حد توی عرضه یک بازی گند بزنن ! گیم پلی خیلی خوبه ولی انقدر بازی مشکل داره که کل حال گیم پلی رو میگیره از آدم...

الان داخل استور sony برای سه شخصیت کیتانا و ساب زیرو و کینو سه تا لباس جدید امده برای pc هنوز نیومده؟؟؟

الان داخل استور sony برای سه شخصیت کیتانا و ساب زیرو و کینو سه تا لباس جدید امده برای pc هنوز نیومده؟؟؟
چرا دوست عزیز الان در استیم موجود هست, من خودم فعلا این DLC رو خریداری نکردم ولی تاریخ انتشار این DLC زده شده 19 May , پس حتما قابل استفاده هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or