Mortal Kombat X مبارزان انحصاری برای کنسول ها خواهد داشت

Schürrle

کاربر سایت
53151716215070984606.jpg

Ed Boon از NetherRealm Studios مبارزان انحصاری نسخه های کنسولی Mortal Kombat X را تایید کرد.هنوز جزئیاتی در مورد این خبر منتشر نشده ولی به نظر می رسد که شخصیت های مخصوص به نسخه های PlayStaion و XBOX بازی اضافه خواهند شد.

طبق سخنان Ed Boon،شخصیت های بیشتری بعد از انتشار بازی با DLC به Mortal Kombat X اضافه خواهند شد.باز هم Ed Boon چیزی درباره ی برنامه هایی که NetherRealm Studios برای آینده دارد سخنی نگفته است.

منبع

کاری به مبارز ها ندارم ولی اگر مثل اینجاستیس بخواد دکمه دفاع جهت عقب باشه از همین الان باید فاتحه این بازی رو خوند

کاملا موافقم
من بین فایتر های الان مرتال کمبت رو به خاطر دکمه جدای دفاع بیشتر دوست دارم
کمبو زدن بهتر و راحت تر و از همه مهمتر طولانی تر میشه

فرستاده شده از LG-P768ِ من با Tapatalk

كل شخصيت هاي انحصاري دو كنسول بخوره تو سر اين Ed Boon كه داره روز به روز وضعيت اين سري رو بدتر از قبل ميكنه:|
نه فقط سري MK بلكه كلا هر سري بازي اي يه سري مشخصه هايي داره كه اين مشخصه ها بايد تو روند ساخت تمامي نسخه هاي سري رعايت بشه اما با توجه به اين چيزي كه من تا به اينجاي كار از MKX ديدم اين بازي نه تنها اون مشخصه هاي لازم رو نداشته بلكه كلا هيچ شباهتي هم به سري MK و نسخه هاي قبلي پيدا نكرده!

در كل تا اينجاي كار كه از نظر من گند زدن به اسم بازي، فقط بيان Build جديد Noob رو نشون بدن تا درجه هايپ ملت يكم بره بالا 8-|
البته جديدا كه مد شده هر كي از راه ميرسه يه فينيشري رو اين Sub-Zero بنده خدا پياده و به وحشيانه ترين حالت ممكن نصفش ميكنه! اميدوارم كه Ed Boon با اين حركات تو ديوارش به ابهت Noob گند نزنه :|

كل شخصيت هاي انحصاري دو كنسول بخوره تو سر اين Ed Boon كه داره روز به روز وضعيت اين سري رو بدتر از قبل ميكنه:|
نه فقط سري MK بلكه كلا هر سري بازي اي يه سري مشخصه هايي داره كه اين مشخصه ها بايد تو روند ساخت تمامي نسخه هاي سري رعايت بشه اما با توجه به اين چيزي كه من تا به اينجاي كار از MKX ديدم اين بازي نه تنها اون مشخصه هاي لازم رو نداشته بلكه كلا هيچ شباهتي هم به سري MK و نسخه هاي قبلي پيدا نكرده!

در كل تا اينجاي كار كه از نظر من گند زدن به اسم بازي، فقط بيان Build جديد Noob رو نشون بدن تا درجه هايپ ملت يكم بره بالا 8-|
البته جديدا كه مد شده هر كي از راه ميرسه يه فينيشري رو اين Sub-Zero بنده خدا پياده و به وحشيانه ترين حالت ممكن نصفش ميكنه! اميدوارم كه Ed Boon با اين حركات تو ديوارش به ابهت Noob گند نزنه :|

بزار خیالت رو راحت کنم :-" 90% احتمالا نووب نباشه! :-" البته ممکنه هم باشه،ولی با این وضعیت و اینکه گفته بیش از نصف کاراکترها جدیدن و این بازی تو سری بیشترین کاراکتر جدید رو داره و این چیزا، واقعا ممکنه که نباشه! :|
DLC شاید...:-"

موتال کمبت هم بد شد !!!! بی خیال شما مشکلتون با کل این سری هست کاراکتر جدید اضافه می کنند می گید این ها چی هست ! ! یکی میاد کل سیستم مبارزه بازی را می بره زیر سوال !/:) شرکت سازنده بی شک از همه ما بهتر سرش میشه چی بسازه با توجه به تجربه قبلیش
عزیزان من هر کاری کنید کمبت یکی از بهترین فایتینگ های دنیاست !
خلاص !
منطق جدید:
چون یه چیزی قبلا خوب بوده یعنی هیچ وقت نمی تونه بد بشه
lol.gif
بهش می گم !l-)

آخرین ویرایش:
موتال کمبت هم بد شد !!!! بی خیال شما مشکلتون با کل این سری هست کاراکتر جدید اضافه می کنند می گید این ها چی هست ! ! یکی میاد کل سیستم مبارزه بازی را می بره زیر سوال !/:) شرکت سازنده بی شک از همه ما بهتر سرش میشه چی بسازه با توجه به تجربه قبلیش
عزیزان من هر کاری کنید کمبت یکی از بهترین فایتینگ های دنیاست !
خلاص !
منطق جدید:
چون یه چیزی قبلا خوب بوده یعنی هیچ وقت نمی تونه بد بشه:lol:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or